Like Kustannus

Muistatko tuplapesämankat? Oletko koskaan miettinyt syvällisesti Aku Ankan taskukirjoja? Nyt siihen on mahdollisuus – tutustu Tommi Liimatan Serkkuteoriaan

Jaa

Muistatko kultaisen 80-luvun surullisine huoltoasemahampurilaisineen ja kokoelmakasetteineen? Entä ilmastoimattoman Datsun Cherryn ja kesälomamatkat sukulaisten luo? Tommi Liimatta analysoi pettämättömän tarkasti maailmamme muutosta ja lähihistoriamme populaari-ilmiöitä uutuusteoksessaan Serkkuteoria.

Käsittelyssä ovat mm. Aku Ankan taskukirjat, tuplapesämankka ja vitsikasetti, tulevaisuudet, tuhat iskurepliikkiä, Suomen kunnollisin pop-tähti, joulupukki, Iris rukka ja suomirockin viides sukupolvi, diverssikauppiaan vaikea valinta sekä sinkkulevyjen B-puolen paljastukset.

Tommi Liimatalla on ainutlaatuinen ja yksityinen näkökulma asioihin, jotka on raudoitettu ja betonoitu paikalleen. Tuttu maailma ei ole hänen jäljiltään enää entisensä, siihen on puhkaistu reikä, josta aukeaa vielä avarammat maisemat. – Kari Hotakainen

Tommi Liimatta on kaunokirjallisuuden Finlandia-ehdokkuudella noteerattu kirjailija. Hänen kirjallinen tuotantonsa pitää sisällään yhdeksän romaania, tietokirjallisuutta, sarjakuvia ja lyriikkaa. Liimatta tunnetaan myös Absoluuttinen Nollapiste -yhtyeen laulajana ja hyvänä legojen rakentajana.

Serkkuteoria perustuu Liimatan kymmeniätuhansia kuunteluita keränneeseen Ylen kuunnelmasarjaan Tommi Liimatan Suuri serkkuteoria. Valtavan määrän taustatietoa sisältävät tekstit pääsevät nyt kirjalliseen käsittelyyn tommiliimattamaisella tarkkuudella, josta ei ironiaa puutu!

Serkkuteoria ilmestyy 4.5.2022.

Haastattelupyynnöt ja pdf-vedokset: jenni.heiti@like.fi

Sähköiset ja fyysiset arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@like.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Like Kustannus
Like Kustannus
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

09 1566 1http://www.like.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Like Kustannus

Suoraan sydämeen on nyrkkeilijä Sonia Grönroosin traaginen ja voimaannuttava elämäntarina26.4.2022 09:33:00 EEST | Tiedote

Nyrkkeilijä Sonia Grönroosin elämäkerta "Suoraan sydämeen" on tuskan ja pettymysten värittämä mutta yhtä lailla täynnä tinkimätöntä innostusta ja rakkautta. Grönroos oli matkalla maailman huipulle, kun hänen uransa katkesi pahimmalla mahdollisella hetkellä. Jo lapsuudessaan Grönroos koki kovia, kun hänen isänsä kaappasi hänet pois Suomesta ja jätti sitten heitteille. Koetut vaikeudet ovat kuitenkin saaneet Grönroosin arvostamaan entistä enemmän kaikkea sitä hyvää, mitä elämä tarjoaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme