Alko Oy

Muistutus: Hae mukaan Alkon järjestämään Maistuvia sisältöjä -valmennukseen!

Jaa

Oletko sisällöntuottaja juoman ja ruoan maailmasta ja kaipaat uutta potkua tai kipinää tekemiseesi? Tai oletko alalle tähtäävä ja haluaisit syventää osaamistasi? Alko järjestää syksyllä ensimmäistä kertaa Maistuvia sisältöjä -valmennuksen, jossa valmennetaan toimittajia, bloggareita, vloggareita ja podcasting-tekijöitä syventämään juoma- ja ruoka-alan osaamistaan ja hyödyntämään tätä osaamista omassa sisällöntuotannossaan.

Valmennus antaa osallistujille työkaluja ja perustiedot juomien ja ruokien yhdistämiseen. Syvennät jo olemassa olevaa juoma- ja ruoka-alan osaamistasi. Opit suosittelemaan juomia ja perustelemaan suosituksesi. Tunnelmoimme makuja, sukellamme kiehtovaan viinikulttuuriin ja tähtäämme onnistuneisiin kulinaristisiin elämyksiin, jonka juoma kruunaa. Tärkeä osa valmennusta on myös kokemusten ja mielipiteiden jakaminen – yhdessä tekeminen ja oppiminen. Lisäksi saat vinkkejä oman osaamisesi itsenäiseen kehittämiseen.

Odotamme osallistujilta kiinnostusta juoma- ja ruokakulttuuriin sekä ennakkoluulotonta asennetta makujen maailmaan. Valmennus sisältää viisi lähiopetusiltaa syys-lokakuussa 2019. Kurssin vetäjinä toimivat Alkon asiantuntijat Master of Wine Taina Vilkuna sekä palvelu- ja tuotekouluttaja Anri Lindström. Kurssi on osallistujille maksuton.

Hae mukaan vapaamuotoisella hakemuksella webbilomakkeella (linkki alla). Kerro miksi juuri sinä olisit täydellinen osallistuja valmennukseen. Kuvaile mitä hyötyä valmennuksesta sinulle olisi ja miten ja mihin käyttäisit saamiasi oppeja. Kuulemme mielellämme myös siitä, mitä erityisesti haluaisit oppia.

Liitä hakemukseesi jokin tuottamasi sisältö juoman tai ruoan maailmasta. Voit käyttää jo aiemmin julkaistua sisältöä tai tuottaa sisällön vain tätä tarkoitusta varten. Sisältö voi olla esimerkiksi juomasuositus jollekin ruokalajille tai vaikka viiniarvio. Lähetä hakemuksesi viimeistään 17. kesäkuuta. Ilmoitamme hakijoille tuloksista juhannuksen jälkeen maanantaina 24. kesäkuuta.

Yhteyshenkilöt

Taina Vilkuna, p. 040 521 1559
Anri Lindström, p. 050 501 2628
maistuvia.sisaltoja@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme