Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA

Muistutus medialle: Etlan ja EVAn uudet johtajat julki tänään klo 8:30

Jaa

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA ja Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA saavat uudet johtajat. He ovat toimittajien tavattavissa mediatilaisuudessa tänään torstaina 14.2. klo 8:30.

Paikka: Arkadiankatu 23, sisäpihan seminaaritila, H-rappu, 2.krs, Helsinki

Aika: Torstai 14.2. klo 8:30-9:30. 

Tilaisuuden vetää hallituksen puheenjohtaja Carl Haglund, joka esittelee henkilöt. Uudet johtajat ovat paikalla ja median käytettävissä haastatteluihin. 

Aamiaistarjoilu.

Ilmoittautumiset: viestintäjohtaja Tytti Sulander/ETLA, p.040-505 1241, tytti.sulander@etla.fi

Lämpimästi tervetuloa!  

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA
Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 609 900http://www.etla.fi

ETLA eli Elinkeinoelämän tutkimuslaitos tutkii, ennustaa ja arvioi. Etla on yksityinen, voittoa tavoittelematon asiantuntijaorganisaatio.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA

Työ automaation rattaissa hämmentää - lisää tukea tarvitsevat niin alaiset kuin johtajatkin27.3.2019 14:00:00 EETTiedote

Automaatio ja robotiikka tuovat vaihtelua työn rutiineihin ja tarjoavat mahdollisuuksia uuden oppimiseen. Tuore tutkimus tuo esiin myös kääntöpuolen: peräkkäiset ja jatkuvat muutokset tekevät työntekijöistä epävarmoja ja hämmentyneitä. Uusia taitoja opitaan innokkaasti, mutta uudistusten määrä ja vauhti kasvavat helposti niin suuriksi, että uuden oppiminen hidastuu. Niin johto kuin työntekijätkin tarvitsevat tukea ja konkreettisia työkaluja digitalisaation aiheuttamaan työn muutokseen, jotta ihmisen ja koneen yhteinen, hybridimuotoinen palveluntuotanto voidaan toteuttaa mielekkäästi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme