Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Muistutus: Puoluejohtajien koulutuskeskustelu 28.1. klo 11.30–13 Educassa

Jaa

Millaisella osaamisella Suomi pärjää nyt ja tulevaisuudessa? Miten koulutuksella saadaan maamme uuteen nousuun? OAJ kysyy, puoluejohtajat vastaavat lauantaina 28.1. opetusalan Educa-tapahtumassa Messukeskuksessa.

Vaalitenttiin klo 11.30-13.00 Visio-lavalla osallistuvat puoluesihteeri Antton Rönnholm, SDP, kansanedustaja Sakari Puisto, PS, varapuheenjohtaja Antti Häkkänen, Kok., varapuheenjohtaja Petri Honkonen, Kesk., puheenjohtaja Maria Ohisalo, Vihr., puheenjohtaja Li Andersson, Vas., puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson, RKP, luokanopettaja Mila Lehtonen, KD ja puheenjohtaja Harry Harkimo, Liike Nyt.

Juontajina toimivat MTV:n toimittaja Jan Andersson ja OAJ:n koulutusjohtaja Nina Lahtinen. Panelistit saavat vastattavakseen myös opettajien esittämiä videokysymyksiä sekä viestiseinälle lähetettyjä kysymyksiä. Tentin päätteeksi OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto tiivistää esitetyt ajatukset.

Sähköiset uutisvälineet voivat tarvittaessa liittyä Messukeskuksen lähetyssignaaliin ottamalla ennalta yhteyttä Suomen Videoviestintään: niko.kurola@svv.fi tai puh. 040 152 3495.

Väittelyä voi seurata suorana verkossa osoitteessa oaj.fi sekä oajry:n YouTube-kanavalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
PL 20
00520 Helsinki

http://www.oaj.fi

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme