Verkkoteollisuus ryVerkkoteollisuus ryVerkkoteollisuus ryVerkkoteollisuus ryVerkkoteollisuus ry

Muistutuskutsu: Digibarometri 2017 -julkistamistilaisuus ja seminaari to 15.6. Finlandia-talolla

Jaa

Digibarometri-tutkimus vertailee eri maiden digitalisoitumisen edellytyksiä ja toteutumista nyt jo neljäntenä vuonna peräkkäin. Tänä vuonna barometri ja sen julkistuksen yhteydessä pidettävä seminaari rakentuvat yhden teeman, tekoälyn, ympärille.

Kaupan liitto, Liikenne- ja viestintäministeriö, Tekes, Teknologiateollisuus ja Verkkoteollisuus kutsuvat teidät Digibarometri 2017 -julkistamistilaisuuteen

Finlandia-talolle (Mannerheimintie 13 E, 00100 Helsinki)
torstaina 15.6.2017 klo 8.30 alkaen

Tule kuulemaan, kuinka sijoitumme digitaalisuuden kansainvälisessä vertailussa tänä vuonna. Uusiiko Suomi viimevuotisen kultansa vai olemmeko jääneet kilpailussa jälkeen? Mikä on panoksemme yhteen aikamme ravisuttavimmista ilmiöistä – millaista yritys- ja julkaisutoimintaa tekoälyn ympärillä maassamme tällä hetkellä on?

Ohjelmassa on mm.:

9.05 Digibarometri 2017: Tekoälyn voitto?
Petri Rouvinen Etlatiedosta esittelee tutkimuksen tuloksia.

9.45 Tekoälyn yhteiskunnalliset vaikutukset
Johannes Koposen (Demos Helsinki) keynote-puhe.

10.30 Tekoälyä vai älyttömiä tekoja?
Paneelikeskustelu, jossa ovat mukana professori Matti Pietikäinen Oulun yliopistosta, Get Jennyn perustaja Teemu Kinos ja Data Scientist Rauno Paukkeri Solitasta. Puheenjohtajana Verkkoteollisuus ry:n toimitusjohtaja Maria Rajakallio.

Tapahtumassa on kahvitarjoilu klo 8.30–9.

Ilmoittauduthan viimeistään ke 14.6.2017 osoitteeseen sanna.kailanto@verkkoteollisuus.fi

Lisätiedot:

Petri Rouvinen
toimitusjohtaja, Etlatieto
petri.rouvinen@etla.fi puh. 050 367 3474


Tervetuloa!

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Verkkoteollisuus ry
Verkkoteollisuus ry
Eteläranta 10
00131 Helsinki

http://www.verkkoteollisuus.fi/

Digibarometri on vuosittainen katsaus, joka kuvaa ja ennustaa Suomen digitaalista asentoa. Tutkimuksessa vertaillaan jo neljättä kertaa digitalisaation edellytyksiä ja toteutumista 22 eri maassa kolmella eri sektorilla: yrityksissä, kansalaisten elämässä ja julkisella sektorilla. Tutkimus julkaistaan Kaupan liiton, Liikenne- ja viestintäministeriön, Tekesin, Teknologiateollisuuden ja Verkkoteollisuuden yhteistyönä.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Verkkoteollisuus ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme