Ilmarinen

Muistutuskutsu: Ilmarisen tulosinfo ja markkinanäkymät 16.2. klo 11

Jaa
Ilmarinen julkistaa tuloksensa ajalta 1.1.–31.12.2022. Median edustajat ovat tervetulleita tulosinfoon, joka järjestetään torstaina 16.2.2023 klo 11 Ilmarisen toimitalossa (Porkkalankatu 1, Ruoholahti, Helsinki) ja etäyhteydellä verkossa.
Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa
Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa

Tilaisuudessa toimitusjohtaja Jouko Pölönen ja sijoituksista vastaava varatoimitusjohtaja Mikko Mursula kertovat Ilmarisen tuloksesta ja ajankohtaisista asioista. He myös analysoivat markkinanäkymiä.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittauduthan tilaisuuteen tiistaihin 14.2. mennessä Ilmarisen viestintään Eeva Ketvelelle, p. 050 320 4849, eeva.ketvel@ilmarinen.fi.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai etäyhteydellä. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tilaisuuden alkua.

Tervetuloa!

Avainsanat

Kuvat

Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa
Ilmarisen toimitalo Helsingin Ruoholahdessa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme noin 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 56 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme