Tampere-talo Oy

Muistutuskutsu / Invitation: Lumikuningatar-jääshow’n tiedotustilaisuus Helsingissä / Snow Queen Ice Show Media Event

Jaa

Tervetuloa kaikkien aikojen suurimman kotimaisen jääshow’n tiedotustilaisuuteen Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle keskiviikkona 22. syyskuuta klo 11. Tilaisuudessa paljastetaan Lumikuningatar-jääshow’n ajankohtaiset uutiset sekä uusimmat kansainväliset ja kotimaiset esiintyjät.

Kiira Korpi valmistautuu tähtirooliinsa Lumikuningattarena. Kuva: Saara Salmi.
Kiira Korpi valmistautuu tähtirooliinsa Lumikuningattarena. Kuva: Saara Salmi.

Jääshow’n työryhmästä ovat paikalla muun muassa Lumikuningattaren tähtiroolin luisteleva Kiira Korpi, jääkiekkoilija Niklas Hagman, visualisti ja valosuunnittelija Mikki Kunttu sekä etäyhteyksien kautta Kertun ja Kain rooleissa luistelevat kansainväliset tähtiartistit. Tilaisuuden juontaa Micaela Röman.

Yleisö on tottunut näkemään minut sellaisena hymyilevänä ja kauniisti jäällä liikkuvana, niin se voi olla monelle uusi kokemus nähdä minut kovana, äkkipikaisena ja ehkä ilkeänäkin, Lumikuningattaren tähtirooliin valmistautuva Kiira Korpi kertoo.

Tiedotustilaisuudessa on mahdollista tavata ja haastatella suurtuotannon tunnettuja tähtiä ja nimekkäitä tekijöitä. Paikalla ovat muun muassa:

Taitoluistelijat Kiira Korpi, Mila Kajas ja Susanna Rahkamo
Jääkiekkoilijat Niklas Hagman ja Pekka Saravo
Koreografi ja ohjaaja Reija Wäre
Säveltäjä Tuomas Kantelinen
Valosuunnittelija Mikki Kunttu

Aika: keskiviikko 22.9. klo 11

Paikka: Vanha Ylioppilastalo, Helsinki

Ilmoittautuminen sekä haastattelupyynnöt:

Medialla on mahdollisuus haastatella esiintyjiä sekä taiteellista ja tuotannollista työryhmää. Haastattelupyynnöt sekä tilaisuuden ennakkoilmoittautumiset linkin takaa löytyvällä lomakkeella tai sähköpostitse tiia.valimaki@tampere-talo.fi
Tiedotustilaisuuden jälkeen on halukkaille tarjolla salaattilounas Vanhalla Ylioppilastalolla.

Lumikuningatar Uros Live Areenalla:

Ensi-ilta lauantai 1.1.2022 klo 19
Sunnuntai 2.1.2022 klo 14 (ruotsinkielinen kertojan ääni, n. 10 min esityksen kestosta)
Maanantai 3.1.2022 klo 19

Lumikuningatar on Tampere-talon ja Kantelinen Companyn yhteistuotanto.

Lisätiedot: https://lumikuningatar.fi

Linkki kuvapankkiin

Invitation: Snow Queen Ice Show Media Event 22.9. at 11:00

Tampere Hall would kindly like to invite representatives of media to Snow Queen Ice Show’s media event on Wednesday September 22 in Vanha Ylioppilastalo, Helsinki.

The media representatives can meet and interview the stars and creators of Snow Queen, including figure skater Kiira Korpi, hockey player Niklas Hagman and Snow Queen’s artistic team.

Register for the media event:
tiia.valimaki@tampere-talo.fi

Find out more: https://lumikuningatar.fi/en/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kiira Korpi valmistautuu tähtirooliinsa Lumikuningattarena. Kuva: Saara Salmi.
Kiira Korpi valmistautuu tähtirooliinsa Lumikuningattarena. Kuva: Saara Salmi.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampere-talo Oy
Tampere-talo Oy
Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

http://www.tampere-talo.fi

Tampere-talo on ohjelmistoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään Suomen suurin ja monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus ja tapahtumayhtiö. Toimimme myös promoottorina tuottamalla tapahtumia ja konsertteja talon ulkopuolella, ja Events Tampere -tapahtumatoimistomme tuottaa yritystapahtumia ja kongressi- ja kokouspalveluita.

Tapahtumamme sisältävät mm. balettivierailuita, oopperaa, lastenkulttuuria, rock- ja pop-konsertteja, messuja, kokouksia, konferensseja, yritystapahtumia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja.

Vuonna 2019 Tampere-talon liikevaihto oli 14,6 miljoonaa euroa. Vuodessa järjestämme yli tuhat tapahtumaa, kävijöitä on vuosittain 675 000 ja tuotamme Tampereen talousalueelle 50 miljoonaa euroa. 

Tampere-talo Oy on perustettu 1987 ja ovet avattiin yleisölle 1990. Se on Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö. Talossa on vieraillut jo lähes 10 miljoonaa kävijää. Yhtiön toimitusjohtaja on Paulina Ahokas ja työntekijöitä on 49. Hallituksen puheenjohtaja on Martti Silvennoinen.

Talossa toimivat lisäksi täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto ja maailman ainoa Muumimuseo. Talon yhteydessä palvelee Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -hotelli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere-talo Oy

Lumikuningatar: Kansainväliset tähdet Silja Dos Reis ja Felipe Montoya Kertun ja Kain rooleihin22.9.2021 11:00:00 EEST | Tiedote

H.C. Andersenin Lumikuningatar-tarinaan perustuvan jääshow’n rooleihin haki 300 kotimaista ja kansainvälistä esiintyjää. Tästä joukosta Kertun ja Kain rooleihin valittiin Kanadassa asuva suomalaistaustainen Silja Dos Reis sekä espanjalainen Felipe Montoya. Jääshow’n ensi-ilta nähdään tammikuussa UROS LIVE -areenalla Tampereella. Kansainvälinen suurtuotanto on ainutlaatuinen suomalaisen kulttuurin voimannäyte koronapandemiasta toipuvassa maailmassa. Tuotanto tekee hyväntekeväisyysyhteistyötä Icehearts ry:n kanssa ja mahdollistaa lasten vierailuja jääharjoituksiin. Kysynnän vuoksi jääshow’hun tulee myyntiin kaksi lisänäytöstä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme