Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

MUISTUTUSKUTSU lehdistötilaisuuteen: Linnanmäen kiehtovan kauden 2018 esirippu nousee!

Jaa

Tervetuloa kurkkaamaan Linnanmäen kuplivan kiehtovaan ja makuhermoja hellivään kauteen 2018! Saavu riemurinnoin kuulemaan, mitä yllätyksiä hupimestarimme ovat valmistelleet lumihupun alla Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa! Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy ma 16.4.

Aika: Torstaina 19.4.2018
Klo: 10.00-11.45. Ilmoittautuminen alkaa klo 9.30.
Paikka: Tivoli Sali / Linnanmäki, Tivolikuja 1, Helsinki
Ilmoittautuminen: Ma 16.4. mennessä lomakkeella

Tilaisuuden aikana kaikkia aistejamme hemmotellaan, kuten Linnanmäen tapoihin aina kuuluukin. Saamme maistella poksahtelevan pirteitä uutuuksiamme, makustella kuplivan makeita yllätyksiä ja svengailla iloisen mukaansatempaavan esityksen tahdissa.

Toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo Linnanmäen kauden 2018 uudistuksista ja saamme kuulla Uuden Iloisen Teatterin, UIT:n, laulu- ja tanssiesityksen. Lopuksi pääsemme näkemään, kuinka Taiga liikkuu ilmassa, kun sukellamme syvemmälle kauden 2019 ratalaiteuudistukseen.

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan, kun Linnanmäki kertoo innoissaan seuraavasta kaudestaan!

Linnanmäen kausi alkaa 27.4.2018. klo 16.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme