Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

MUISTUTUSKUTSU MEDIALLE: Maksavatko nuoret koronalaskun?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan sukupolvien välisestä oikeudenmukaisuudesta.

Torstaina 14. toukokuuta klo 9.0010.00

Paikka: Microsoft Teams

Suomen talous on koronakriisin jäljiltä karmeassa kunnossa, mutta nuorilla ei voi maksattaa 1990-luvun laman, finanssikriisin ja koronakriisin laskua. Nuorille täytyy myös rakentaa realistinen mahdollisuus nostaa Suomi raunioista tulevina vuosikymmeninä.

Työ uuden nousun vahvistamiseksi pitää aloittaa nyt.

Tervetuloa EVA Virkku -tilaisuuteen, EVAn virtuaaliseen aamutapahtumaan (live webcast), jossa kuullaan EVAn ekonomisti Sanna Kurrosen arvio siitä, miten koronalaskua jaetaan ja millaisia toimenpiteitä uusi nousu vaatii. Arvion jälkeen sukupolvien välisestä oikeudenmukaisuudesta Kurrosen kanssa keskustelevat Jungle Juice Barin perustaja, yrittäjä Noora Fagerström, ekonomisti Sixten Korkman ja Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas.

Pyydämme ilmoittautumista keskiviikkoon 13.5. kello 21.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi tulee webinaarikutsu, ohjeet ja linkki webinaariin. Esitys tallennetaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

POHJOISMAIDEN TALOUSKEHITYS VERTAILUSSA: RAJOITUSTOIMIEN SIJAAN TALOUTTA JARRUTTAA PELKO2.7.2020 09:00:00 EESTTiedote

Yhteiskunnan avaaminen rajoitustoimista ei riitä talouden toipumiseen, vaan ratkaisevaa on koronaviruksen leviämistä koskevan pelon nujertaminen. Tätä tulkintaa tukee eri Pohjoismaiden talouskehityksen tarkasteleminen, arvioi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn ekonomisti Sanna Kurronen EVA Artikkelissa Näin talous kehittyy eri Pohjoismaissa – ratkaisevaa on pelon nujertaminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme