Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

MUISTUTUSKUTSU MEDIALLE: Mitä suomalaiset ajattelevat Venäjästä?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat EVAn ja East Officen tilaisuuteen, jossa keskustellaan Venäjästä.

Maanantaina 25. lokakuuta klo 8.309.30

Paikka: Hotel Kämp, Symposion-Sali, 2. kerros, Pohjoisesplanadi 29, Kluuvikatu 2 (tilaisuutta voi seurata myös etänä livestreaminä)

Onko Venäjä uhka vai mahdollisuus - vai molempia? Mitä suomalaiset todella ajattelevat Venäjästä? Miten suhtautuminen on viime vuosikymmeninä muuttunut?

Tervetuloa East Officen ja Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn hybriditapahtumaan, jossa esittelemme EVAn Arvo- ja asennetutkimuksen tuloksia suomalaisten Venäjä-näkemyksistä. Asiasta keskustelevat EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla muun muassa East Officen Senior Advisor Esko Aho, EVAn tutkimuspäällikkö Ilkka Haavisto ja East Officen Moskovan-toimiston päällikkö Jari Jumpponen. Samassa yhteydessä julkaistaan Ilkka Haaviston kirjoittama Venäjä-aiheinen EVA Analyysi.

Kahvi on tarjolla jo kello 8.00.

Pyydämme ilmoittautumista maanantaihin 25.10. kello 8.15 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Kerrothan, ilmoittaudutko paikan päälle vai seuraatko tilaisuutta streaminä. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittauduttuasi. Webinaarilinkki on henkilökohtainen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

Osaajien houkuttelu Suomeen edellyttää uutta työnhakuviisumia2.11.2021 06:00:00 EET | Tiedote

Suomen kannattaa siirtyä työperäisen maahanmuuton tavoittelusta osaamisperusteiseen maahanmuuttoon. Osaamisperusteisessa maahanmuutossa arvioidaan maahan pyrkijän todennäköisyyksiä työllistyä tai työllistää, kirjoittavat ekonomisti Sanna Kurronen ja konsultti Jussi Pyykkönen EVA Analyysissa Jäähyväiset nuivuudelle. He ehdottavat uutta työnhakuviisumia, joka mahdollistaa työn hakemisen ja tekemisen sekä yritystoiminnan käynnistämisen, muttei oikeuta sosiaaliturvaan. Työnhakuviisumi on mahdollista saada, jos on riittävä koulutus, osaaminen tai työhistoria.

Nato-jäsenyyden kannatus kasvoi vuodessa26.10.2021 06:00:00 EEST | Tiedote

Suomalaisista 26 prosenttia kannattaa Naton jäsenyyttä, käy ilmi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn Arvo- ja asennetutkimuksesta. 40 prosenttia vastustaa. Puolustusliiton jäsenyyden kannatus on noussut viime vuodesta neljä prosenttiyksikköä ja vastustus vähentynyt viisi prosenttiyksikköä. Muutokset ovat virhemarginaalia suurempia. Nato-jäsenyyden kannatus on korkeammalla kuin Arvo- ja asennetutkimusten pitkän aikavälin keskiarvo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme