Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

MUISTUTUSKUTSU MEDIALLE: Miten sote saadaan toimimaan?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan sotesta.

Keskiviikkona 2. kesäkuuta klo 11.00—12.00
Paikka: Zoom (webinaarin seuraaminen ei edellytä Zoom-sovelluksen lataamista)

Hallituksen sote-malli jättää jälkeensä isoja ongelmia, jotka ovat kuitenkin korjattavissa. Miten hillitä sote-kustannusten karkaamista käsistä? Miten saada sekä parempia palveluita että kansalaisille enemmän vapautta valita palvelunsa? Entä miksi valinnanvapaus on olennainen osa onnistunutta sote-uudistusta?

Tervetuloa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn virtuaaliseen tapahtumaan (live webcast), jossa esittelemme EVAn sote-mallin. Sotesta keskustelevat EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla Terveystalon toimitusjohtaja Ville Iho ja Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen sekä EVAn sote-mallia kehittäneet tutkimuspäällikkö Ilkka Haavisto ja toimituspäällikkö Sami Metelinen ja B&MANsin johdon neuvonantaja Bo-Erik Ekström. EVAn sote-mallia käsittelevä analyysi Soten sokkihoito julkaistaan samana päivänä.

Pyydämme ilmoittautumista keskiviikkoon 2.6. kello 10.30 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittauduttuasi. Webinaarilinkkiä saa jakaa toimituksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme