Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

MUISTUTUSKUTSU MEDIALLE: Tuhoavatko eläkkeet hyvinvointivaltion?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan hyvinvointivaltion tulevaisuudesta.

Perjantaina 30. lokakuuta klo 10.0011.00

Paikka: Zoom (webinaarin seuraaminen ei edellytä Zoom-sovelluksen lataamista)

Eläkemenojen kasvu uhkaa suomalaista hyvinvointivaltiota. Nousevat eläkemaksut tekevät työntekijän palkkaamisen entistä kalliimmaksi. Heikko työllisyystilanne lisää maksujen nostopaineita. Noidankehä on valmis. Julkisten menojen ja eläkkeiden rahoittamiseksi tarvitaan nyt jokaisen suomalaisen työtä. Miten hyvinvointivaltio korjataan?

Tervetuloa EVAn virtuaaliseen tapahtumaan (live webcast), jossa aiheena on hyvinvointivaltion tulevaisuus. Aiheesta ovat keskustelemassa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla EVAn ekonomisti Sanna Kurronen, Eläketurvakeskuksen johtaja Jaakko Kiander ja Saamattomat-kirjan yksi kirjoittaja, toimittaja Minea Koskinen. Webinaarin yhteydessä julkaistaan Sanna Kurrosen kirjoittama, eläkemaksuja käsittelevä EVA Arvio Eläkemaksujen noidankehä

Pyydämme ilmoittautumista perjantaihin 30.10. kello 9.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

SUOMALAISET HYVÄKSYVÄT RIKASTUMISEN14.11.2020 07:00:00 EETTiedote

Suomalaisista 76 prosenttia ei näe väärää siinä, että jotkut yrittävät tehdä niin paljon rahaa kuin rehellisin keinoin vain voivat, käy ilmi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn Arvo- ja asennetutkimuksesta. Toista mieltä on kaksitoista prosenttia suomalaisista. Suurempi osa suomalaisista hyväksyy (45 %) kuin torjuu (35 %) väittämän, jonka mukaan kaikki hyötyvät joidenkin rikastumisesta, koska rikkaat sijoittavat varojaan uudelleen talouteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme