Varma

Muistutuskutsu medialle: Varman Katajanokalle rakennuttaman puisen toimitilan kilpailuehdotukset julkaistaan

Jaa

Varman Katajanokalle rakennuttaman puisen toimitilan arkkitehtuurikilpailun kilpailutyöt julkaistaan maanantaina 25.5. klo 11 tiedotustilaisuudessa.

Varma on rakennuttamassa Katajanokalle puusta tehtyä toimitilaa, johon sijoitetaan mm. Stora Enson pääkonttori ja hotelli. Rakennuksesta on käyty kansainvälinen arkkitehtuurikilpailu. Kilpailutyöt julkaistaan maanantaina klo 11, jolloin järjestetään myös tiedotustilaisuus median edustajille Teams-sovellutuksella.

Katajanokan hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Stora Enson ja Helsingin kaupungin kanssa. Tiedotustilaisuudessa kilpailuehdotuksia ja hanketta esittelevät Varman kiinteistösijoituksista vastaava johtaja ja arkkitehtuurikilpailun palkintolautakunnan puheenjohtaja Ilkka Tomperi, Helsingin kaupungin kaupunkiympäristöstä vastaava apulaispormestari Anni Sinnemäki ja Stora Enson Wood Products -divisioonan liiketoiminnan kehityspäällikkö Antto Kauhanen.  

Kilpailutöille avataan myös verkkosivut maanantaina osoitteessa www.katajanokanlaituri.fi.

Median edustajia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen Varman viestintäpäällikölle Marjut Tervolalle. (puh 045 673 0120 tai marjut.tervola@varma.fi). Lähetämme osallistujille ilmoittautumisen jälkeen Teams-linkin, jolla pääsee liittymään tilaisuuteen. 

Kilpailutöiden kuva- ja videomateriaali on saatavilla tilaisuuden jälkeen Varman aineistopankissa

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Tehtävämme on turvata eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Varma on myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Drawing inspiration from the forest, Spring wins architectural competition for Katajanokan Laituri24.6.2020 14:02:01 EESTPress release

Proposal Spring by Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy has won the architectural competition for timber office premises planned in Katajanokka. The carbon neutral building, named Katajanokan Laituri and owned by Varma, will house Stora Enso’s head office, a hotel and other business facilities. In its selection of the winner, the jury emphasised, among other things, the versatile uses offered to citizens in the building.

Metsästä innoitusta ammentava Spring voitti Katajanokan Laiturin arkkitehtuurikilpailun24.6.2020 14:00:08 EESTTiedote

Katajanokalle suunnitteilla olevasta puisesta toimitilasta järjestetyn arkkitehtuurikilpailun on voittanut Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy:n työ Spring. Katajanokan Laituriksi nimettyyn ja Varman omistamaan hiilineutraaliin rakennukseen tulee Stora Enson pääkonttori, hotelli sekä muita toimitiloja. Voittajan valinnassa painotetiin muun muassa rakennuksen kaupunkilaisille tarjoamia hyviä käyttömahdollisuuksia.

Työn murros edellyttää uudenlaisia keinoja työkyvyttömyysriskin hallintaan22.6.2020 07:36:27 EESTTiedote

Työelämässä on tapahtunut paljon myönteistä kehitystä, mutta samalla tutkimukset antavat huolestuttavia signaaleja työkyvyn haasteista. Sairauspoissaolot ovat lisääntyneet, mielenterveyden ongelmat kasvaneet ja työkyvyttömyyseläkkeiden määrä on kääntynyt kasvuun. Varman Tietoa työkyvystä -raporttisarjan ensimmäinen osa Työn murros ja työkyky – näkökulmia ja välineitä työkykyjohtamisen tueksi kokoaa yhteen työkykyyn ja työkyvyttömyy­teen liittyvää tutkimustietoa sekä tarjoaa myös uusia käytännön työvälineitä työkyvyn edistämisen asiantuntijoille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme