Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Munkkiniemessä Niemenmäenpuistoon rakennetaan puistoraitti – puunkaato aloittaa työt

Jaa

Munkkiniemessä Niemenmäenpuistoon rakennetaan puistoraitti. Työt aloitetaan 9.9. puunkaadolla. Uusi reitti noudattelee pääosin jo puistossa olevia, kuljettuja polkuja. Raitille tulee murskepinta ja siihen rakennetaan myös valaistus.

Yksityiskohta puistosuunnitelmasta
Yksityiskohta puistosuunnitelmasta

Niemenmäenpuisto on liito-oravien esiintymisen ydinalueella. Uusi raitti on suunniteltu niin, etteivät liito-oravien pesäpuut vaarannu. Uuden reitin varrelta joudutaan kaatamaan yksi iso koivu sekä nuoria pihlajia ja muita nuoria puita noin viiden metrin leveydeltä, jonka rakentamistyöt vaativat.

Työ valmistuu lokakuussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marko Vuoni
työmaapäällikkö
Hyvinkään tieluiska Oy
p. 046 922 1105
marko.vuoni@tieluiska.fi

Anna Nyyssönen
projektinjohtaja
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
p. 09 310 20569
anna.nyyssonen@hel.fi

Helsingin liito-oravatilanne
Raimo Pakarinen
ympäristötarkastaja
Helsingin kaupunki
p. 040 569 9793
raimo.pakarinen@hel.fi

Kuvat

Yksityiskohta puistosuunnitelmasta
Yksityiskohta puistosuunnitelmasta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 17.9.202017.9.2020 16:35:53 EESTTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 17.9.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 1.10.2020.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 15.9.202015.9.2020 20:52:15 EESTTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme. Päätöstiedote 15.9.2020 Pöytäkirja korvaa esityslistan ja päätöstiedotteen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta voit lukea sivuiltamme osoitteesta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/ https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme