Vaasan kaupunki - Vasa stad

Museoissa kuullaan lokakuussa barokkimusiikkia

Jaa

Vaasa Baroque järjestää konsertit Vaasan taidehallissa perjantaina 5.10. ja Tikanojan taidekodissa sunnuntaina 14.10.

Elina Mustonen
Elina Mustonen

Taidehallissa pidetään 5.10. klo 19 alkaen ”Makoilukonsertti”, jossa rauhoittavaa barokkimusiikkia esittää harpulla Andrew Lawrence-King ja luutulla Eero Palviainen. Paikalla on tuoleja, pehmeitä alustoja, patjoja ja mykistävän kaunista musiikkia. Liput 15/10 €.

Tikanojan taidekodissa 14.10. klo 15 alkaen esitettävä "JOUEZ!– Molièren matkassa” tekee Molièren tuotannon tutuksi tunnissa. Pienimuotoinen musiikkiteatteriesitys näyttelevälle cembalistille on syntynyt Elina Mustosen, Johanna Freundlichin ja Nina Mansikan yhteistyönä. Produktion tavoitteena on tuoda uudella, hauskalla ja helposti lähestyttävällä tavalla yhteen Molièren ajattomat henkilöhahmot ja aikakauden ranskalainen musiikki. Liput 15/10 €.

Ennakkolippuja molempiin esityksiin voi ostaa Studio Ticketistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Museopalveluvastaava Salla Mällinen
Vaasan kaupungin museot
p. 040 356 4870
salla.mallinen@vaasa.fi

Tuottaja Elena Hämäläinen
Vaasa Baroque
p. 050 537 1448

Kuvat

Elina Mustonen
Elina Mustonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme