Vaasan kaupunki - Vasa stad

Museoissa on alkuvuodesta myös iltaohjelmaa

Jaa

Vaasan kaupungin museoissa voi ensi vuoden alkupuolella vierailla myös parina iltana. Iltamuseo pidetään Tikanojan taidekodissa keskiviikkona 9.1. ja Pohjanmaan museossa 20.2. Museot ovat tuolloin auki klo 10-20. Pohjanmaan museoon pääsee ilmaiseksi perjantaina 4.1.

Magnus von Wright:
Liljestrandin talo talvella (1860), Ateneumin taidemuseo, Kansallisgalleria
Magnus von Wright: Liljestrandin talo talvella (1860), Ateneumin taidemuseo, Kansallisgalleria

Tikanojan taidekodissa pidetään keskiviikkona 9.1. klo 18 kuraattorinkierros, jossa Ateneumin amanuenssi Anne-Maria Pennonen kertoo esillä olevasta näyttelystä aiheenaan ”Veljekset von Wright tieteen ja taiteen rajamailla”. Näyttely ”Veljekset von Wright” on esillä 3.2. saakka.

Pohjanmaan museossa on perjantaina 4.1. ilmaispäivä ja lauantaina 19.1. klo 14 taiteilijatapaaminen Heikki Willamon kanssa. Willamon luontovalokuvanäyttely ”Myyttinen matka” on esillä museossa 17.2. saakka.

Pohjanmaan museossa on keskiviikkona 20.2. klo 18 Helena Ruuskan luento ”Menneen maailman lumo - Hugo Simberg Pohjanmaan museossa”.

Tapahtumiin pääsee osallistumaan museon sisäänpääsymaksulla tai Museokortilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

museopalveluvastaava Salla Mällinen
Vaasan kaupungin museot
p. 040 356 4870
salla.mallinen@vaasa.fi

Kuvat

Magnus von Wright:
Liljestrandin talo talvella (1860), Ateneumin taidemuseo, Kansallisgalleria
Magnus von Wright: Liljestrandin talo talvella (1860), Ateneumin taidemuseo, Kansallisgalleria
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme