Vaasan kaupunki - Vasa stad

Museoissa on heinäkuussa ohjelmaa lapsiperheille

Jaa

Vaasan kaupungin museoissa on heinäkuussa arkipäivisin ohjelmaa erityisesti lapsiperheille.

Kuva: Mia Lindqvist
Kuva: Mia Lindqvist

Ohjelmaa on tiistaista perjantaihin 2.7. alkaen. Suomenkielinen ohjelma alkaa klo 11 ja ruotsinkielinen klo 14. Ohjelma kestää noin tunnin.

Tiistaisin tutustutaan Kuntsin modernin taiteen museossa taidenäyttelyihin lyhyellä kierroksella, jonka jälkeen taiteillaan työpajassa luonnonmateriaaleista.

Keskiviikkoisin tutustutaan Pohjanmaan museolla Meri vie, meri tuo -näyttelyyn ja sen jälkeen jatketaan meriaiheisella työpajalla.

Torstaisin kierretään Tikanojan taidekodissa oppaan johdolla Tikanojan tunnetuimpien teosten parissa. Kierroksen jälkeen on työpaja taidekodin puutarhassa.

Perjantaisin on Vanhan Vaasan museossa opastettu kierros, joka johdattelee pienet ja isommatkin kävijät kaupungin historian alkuvaiheisiin. Kierroksen jälkeen kokeillaan taitoja erilaisten tehtävien parissa.

Sisäänpääsy ja työpajat ovat alle 18-vuotiaille maksuttomia. Lisätiedot näyttelyistä www.vaasankaupunginmuseot.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

museopedagogi Aino Koivukari
Vaasan kaupungin museot
p. 040 623 4192
aino.koivukari@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Mia Lindqvist
Kuva: Mia Lindqvist
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme