Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Musiikkifestivaaleja ja konsertteja pidetään tänä kesänä erityisesti Suvilahdessa

Jaa

Kesän ulkoilmatapahtumien ja konserttien meluilmoituksista on tehty päätöksiä. Tänä kesänä konsertteja on erityisesti Suvilahden alueella.

Kuva: Jussi Hellsten.
Kuva: Jussi Hellsten.

Suvilahdessa järjestetään kesä-elokuussa Tuska Open Air, Weekend Festival ja Flow Festival. Lisäksi alueella järjestetään yksittäisiä päivän mittaisia konsertteja.

Alla tällä hetkellä tehdyt päätökset tulevista kesän tapahtumien meluilmoituksista. Meluilmoituksissa on huomioitu myös varsinaisten konserttipäivien lisäksi äänentoiston testaamiset edellisinä päivinä.

Kesäkuu

  • 17. –18.6. Muse, Suvilahti. Konsertti päättyy klo 24. Edellisenä päivänä äänentoistolaitteita saa testata klo 21 asti. Linkki päätökseen.
  • 27. –30.6. Tuska Open Air Metal Festival 2019, Suvilahti. Äänentoistolaitteita saa torstaina testata klo 21 asti. Konsertti päättyy perjantaina ja lauantaina klo 24 sekä sunnuntaina klo 22. Linkki päätökseen.

Heinäkuu

  • 18. –20.7. Weekend Festival 2019, Suvilahti. Äänentoistolaitteita saa torstaina testata klo 20 asti. Konsertti päättyy klo 23 perjantaina ja lauantaina. Linkki päätökseen.
  • 25.7. Offspring + Danko Jones, Suvilahti. Konsertti päättyy klo 23. Linkki päätökseen.

Elokuu

  • 7. –11.8. Flow Festival, Suvilahti. Äänentoistolaitteita saa keskiviikkona ja torstaina testata klo 21 asti. Konsertti päättyy klo 01 perjantaina ja launtaina. Sunnuntaina konsertti päättyy klo 23. Linkki päätökseen. 
  • 31.8. Midnight Run Helsinki 2019, Senaatintori ja muu keskustan alue. Tapahtuma päättyy klo 24. Linkki päätökseen

Lisää meluilmoituspäätöksiä tehdään lähiaikoina. Seuraavien ulkoilmatapahtumien meluilmoitukset ovat käsittelyssä:

  • 23. –24.7. Ed Sheeran, Malmin lentokenttä.
  • 26. –27.7. Vallifest, Dallapénpuisto.  

Päätökset perusteluineen löytyvät Helsingin kaupungin verkkosivuilta http://dev.hel.fi/paatokset/.  

Päätöksissä on otettu huomioon Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen vuonna 2016 tekemä ulkoilmakonserttien päättymisaikalinjaus, jota on päivitetty vuonna 2017. Päättymisaikalinjausta käytetään tänä vuonna neljättä kertaa.

Meluilmoitusta ei tulevana kesänä enää vaadita, jos tapahtuman äänentoisto loppuessa viimeistään kello 22.00. Tällöin kuitenkin jää tiedotusvelvollisuus Helsingin kaupungin ympäristönsuojelumääräysten 17 §:n mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ympäristötarkastaja Kirsi Järvisalo, p. 09 310 32020

Kuvat

Kuva: Jussi Hellsten.
Kuva: Jussi Hellsten.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kumpulanmäen arkkitehtuurikilpailun voittanut ehdotus on ”Kaupungin porteilla – Tiedon portailla”11.10.2019 15:00:00 EESTTiedote

Kumpulanmäen arkkitehtuurikilpailun voittajaksi on valittu ehdotus ”Kaupungin porteilla – Tiedon portailla”, jonka tekijöiksi paljastuivat Schauman & Nordgren Architects Oy, MASU Planning Oy ja Schauman Arkkitehdit Helsinki Oy. Tuomaristo oli voittajasta yksimielinen. Lisäksi tuomaristo päätti jakaa kunniamaininnan nimimerkille ”Banana Split”, jonka tekijät ovat Arkkitehdit Rudanko+Kankkunen Oy ja Nomaji maisema-arkkitehdit Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme