Höyrylaiva S/S UkkopekkaHöyrylaiva S/S Ukkopekka

Musiikkiteatteria höyrylaivalla

Jaa

Turun kulttuurikesän tarjonta laajenee laineille: Musiikkiteatteri Muste ja Elvis hyppäävät höyrylaiva Ukkopekan kyytiin.

Höyrylaiva s/s Ukkopekka
Höyrylaiva s/s Ukkopekka

Uusi avaus Turun kulttuuritarjontaan

Musiikkiteatteria höyrylaivalla

Turun kulttuurikesän tarjonta laajenee laineille: Musiikkiteatteri Muste ja Elvis hyppäävät höyrylaiva Ukkopekan kyytiin.

Musiikkiteatteriristeilyt alkavat toukokuussa. Iltaristeilyn aikana yleisö näkee kaksiosaisen teatterituotannon, joka kuljettaa katsojat kuninkaan maailmaan tarinoiden ja musiikin kautta.

- Ohjelman sisältö sopii kaikenikäisille musiikin ja musiikkiteatterin ystäville. Näytös on musiikillista ilotulitusta sekä kunnianosoitus kevyen musiikin kuninkaalle, kuvailee produktion tuottaja Ari Ainasoja.

Kaikki kuninkaan naiset – Elvis naisten silmin nähtynä kostuu kohtauksista, jotka ovat saaneet innoituksensa Elviksen elämästä. Esimerkiksi tarinasta, jonka mukaan 11-vuotias Elvis toivoi syntymäpäivälahjaksi kivääriä, mutta sai kitaran.

- S/S Ukkopekan vuosien takainen teatteriristeilyperinne saa hienolla tavalla jatkoa, kun 80. juhlavuottaan viettävä viimeinen matkustajahöyrylaiva ja Musiikkiteatteri Muste löysivät toisensa, sanoo Pentti-Oskari Kangas.

Musiikkiteatteriesitys perustuu Luigi Januzzin käsikirjoitukseen, jonka Liisa Jukola on suomentanut. Tuotannosta ja muusikin ohjauksesta vastaa Ari Ainasoja, ohjauksesta Irina Ainasoja-Huotari. Pukusuunnittelijana tuotannossa työskentelee Dora Lehtinen, ja koreografiasta vastaa Vilja Hokkanen.

Rooleissa esiintyvät Dora Lehtinen, Marjut Maunu, Taina Nordgren, Pia Saarinen, Vilja Hokkanen Irina Ainasoja-Huotari sekä Johanna Schwela.
Trio Kari Rautio, Benja Nordgren ja Ari Ainasoja soittaa esityksen musiikin.

Musiikkiteatteriristeilyt järjestetään kolmena iltana toukokuun alkupuolella sekä lisänäytökset elokuun lopulla. Risteily sisältää kaksiosaisen teatteriproduktion lisäksi illallisen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Höyrylaiva s/s Ukkopekka
Höyrylaiva s/s Ukkopekka
Lataa
Teatteri Muste
Teatteri Muste
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Höyrylaiva S/S Ukkopekka
Höyrylaiva S/S Ukkopekka
Linnankatu 38
20100 Turku

02 515 3300http://www.ukkopekka.fi
Höyrylaiva s/s Ukkopekka

Saaristomeren viimeinen aito matkustajahöyrylaiva s/s Ukkopekka charter- aluksineen palvelee matkustajia ilolla saaristomeren kainalossa. S/S Ukkopekan kotisatama on Turku ja sen laituripaikka on Aurajoessa Martinsillan vieressä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Höyrylaiva S/S Ukkopekka

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme