Restamax Oyj

Mustalahden tiivis tapahtumakesä jatkuu aina elokuun loppuun asti – Venetsialaisia vietetään ysäritunnelmissa

Jaa

Tampereella Mustalahden tapahtumasatama tarjoaa monipuolista ohjelmaa kesän loppumetreille saakka. Elokuun viihdetarjonnassa loistavat muun muassa Laura Voutilainen, Guitarfest sekä kesän päättävä, ysärimusiikille kunniaa tekevä Mustalahden Venetsialaiset.

Mustalahden Venetsialaisia juhlittiin ensimmäisen kerran elokuussa 2015. Kuva: AfterSunset Photography
Mustalahden Venetsialaisia juhlittiin ensimmäisen kerran elokuussa 2015. Kuva: AfterSunset Photography

Elokuu on Mustalahdessa vielä keikkakesän kulta-aikaa, kun satama-alueella esiintyvät eri musiikkilajeja yhdistelevä Atomirotta (11.8.), perinteisempiä rocksäveliä tarjoileva Ile Kallio Big Rock Band (12.8.) sekä konkaribändi Agents (18.8.). Elokuun viimeisenä perjantaina 25.8. taas päästään tunnelmoimaan Vain elämää -tähden tanssittamana, kun lauteille nousee Laura Voutilainen yhtyeineen.

– Artistikattauksen rakentamisessa meille oli tärkeää monipuolisuus. Esimerkiksi Laura Voutilainen kiinnostaa hieman varttuneempaa väkeä, kun Atomirotan yleisö taas on nuorempaa. Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme huikeita keikkaelämyksiä myös kesän loppupuolelle, kertoo satamaravintoloiden ohjelmavastaava Louie So.

Mustalahden kesä huipentuu tuttuun tapaan lauantaina 19.8. järjestettäviin Guitarfesteihin. Toista kertaa järjestettävä Guitarfest kokoaa Suomen kitaramestareiden parhaimmistoa samalle keikkalavalle. Kitaravirtuoosi Petteri Sariola, bluestunnelmoija Erja Lyytinen sekä huippukitaristi Erik Valkama bändeineen viihdyttävät festiyleisöä.

Venetsialaiset ysärihittien juhlaa

Suuren suosion saavuttanut Mustalahden Venetsialaiset päättää tapahtumasataman keikkakesän lauantaina 26.8. näyttävästi 90-luvun suosikkiartistien tahdittamana. Lauantaina satamassa kuullaan ysärihittejä Movetronin solisti Päivi Lepistön ja Aikakoneesta tutun Sanin toimesta sekä tanssitaan Dingon hittien tahtiin itse legendaarisen Neumannin musisoidessa.

– Mustalahden Venetsialaiset on ainutlaatuinen yhdistelmä kaupunkikesää, mökkitunnelmaa, hyvää fiilistä ja musiikkia. Tänä vuonna nautitaan 90-luvun soundeista. Ysäritähdet nostavat tunnelman takuulla kattoon, So lupaa.

Mustalahden elokuun keikat:

11.8. Atomirotta
12.8. Ile Kallio Big Rock Band
18.8. Agents
19.8. Mustalahden Guitarfest 2017: Petteri Sariola, Erja Lyytinen, Erik Valkama Band
25.8. Laura Voutilainen
26.8. Mustalahden Venetsialaiset: Päivi Lepistö, Sani ja Neumann

Ennakkoliput tapahtumiin ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Tampereen Satamaravintolat Oy kuuluu Restamax-konserniin.

Lisätiedot:
Louie So, ohjelmavastaava, osakas, Tampereen Satamaravintolat Oy, puh. +358 45 678 9628

Mustalahden tapahtumasatama
Paasikiventie 2, Tampere

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi, www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluun noin 120 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar&Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 4 500 työntekijää. 

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Avainsanat

Kuvat

Mustalahden Venetsialaisia juhlittiin ensimmäisen kerran elokuussa 2015. Kuva: AfterSunset Photography
Mustalahden Venetsialaisia juhlittiin ensimmäisen kerran elokuussa 2015. Kuva: AfterSunset Photography
Lataa
Tapahtumasataman miljöö tarjoaa tunnelmalliset puitteet keikoista nauttimiseen. Kuva: AfterSunset Photography
Tapahtumasataman miljöö tarjoaa tunnelmalliset puitteet keikoista nauttimiseen. Kuva: AfterSunset Photography
Lataa
Venetsialaiset on piristävä yhdistelmä kaupunkikesää ja mökkitunnelmaa. Kuva: AfterSunset Photography
Venetsialaiset on piristävä yhdistelmä kaupunkikesää ja mökkitunnelmaa. Kuva: AfterSunset Photography
Lataa
Ravintola Kaislan monipuolinen menu korostaa kesän makuja. Kuva: AfterSunset Photography
Ravintola Kaislan monipuolinen menu korostaa kesän makuja. Kuva: AfterSunset Photography
Lataa
Logo: Ravintola Kaisla
Logo: Ravintola Kaisla
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Restamax Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on ravintolatoimintaa myös Tanskassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 3 500 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 9 000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut:
www.restamax.fi

Restamax-kuluttajasivut:
www.ravintola.fi

Smile Henkilöstöpalvelut:
www.smilepalvelut.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj

Maailman suurin Happy Hour -tempaus saa jatkoa – Restamax järjestää Suomen suurimman afterworkin keskiviikkona 9.5.7.5.2018 10:00Tiedote

Restamax houkuttelee suomalaisia viihtymään joukolla ravintoloihinsa työpäivän päätteeksi, kun keskiviikkona 9.5. klo 16–18 järjestetään ensimmäistä kertaa Suomen suurin afterwork. Tapahtumaan osallistuu ravintoloita ympäri maan erilaisin tarjouksin. Tempauksen tarkoituksena on elävöittää suomalaista afterwork-kulttuuria, rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia ravintoloita sekä kannustaa työyhteisöjä viihtymään yhdessä myös työajan ulkopuolella.

Restamax ja Royal Ravintolat yhdistyvät – Yksi Pohjoismaiden suurimmista ravintolakonserneista syntyy12.4.2018 08:05Tiedote

Restamax Oyj (”Restamax”) sekä Intera Fund II Ky (”Intera”) ja muut RR Holding Oy:n osakkeenomistajat ovat allekirjoittaneet kauppasopimuksen 11.4.2018, jonka myötä Restamax ostaa koko RR Holding Oy:n (”Royal Ravintolat”) osakekannan, ja samalla Royal Ravintoloiden omistajat ja avainhenkilöt tekevät sijoituksen Restamaxiin. Kaupan toteutus on ehdollinen Restamaxin yhtiökokouksen päätöksille osakeannista sekä käteiskauppahinnan rahoituksen järjestämiselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme