Digi- ja väestötietovirasto

Muutoksia Digi- ja väestötietoviraston palveluaikoihin 22.5.2023 alkaen

Jaa
Digi- ja väestötietovirasto laajentaa henkilöasiakkaiden palvelujen puhelinpalveluaikojaan 22.5.2023 alkaen. Jatkossa palvelemme puhelimitse maanantaisin klo 9–15. Muina arkipäivinä henkilöasiakkaiden puhelinpalvelu palvelee klo 9–12.

”Pyrimme ohjaamaan asiakkaitamme käyttämään mahdollisimman paljon sähköisiä asiointipalvelujamme ja kehitämme niitä jatkuvasti. Tarvetta on kuitenkin myös henkilökohtaiselle neuvonnalle. Siksi laajennamme puhelinpalvelumme aukioloaikoja. Nyt laajennamme puhelinpalvelumme aukioloaikaa maanantaisin ja tulevaisuudessa tavoitteenamme on laajentaa puhelinpalveluaikojamme myös muina arkipäivinä”, kertoo Henkilöasiakkaat-yksikön johtaja Heidi Rantatulkkila Digi- ja väestötietovirastosta.

Muut puhelinpalvelumme palvelevat entiseen tapaan:

  • Kansalaisneuvonnan puhelinpalvelu: arkisin klo 8.00–21.00 ja lauantaisin klo 9.00–15.00
  • Puhelinpalvelu pohjoissaamen kielellä: arkisin tiistaina klo 9.00–11.00
  • Osoitepalvelupuhelin: joka päivä klo 8.00–22.00
  • Organisaatioasiakkaiden puhelinpalvelu: arkisin klo 10.00–15.00

Katso henkilöasiakkaiden puhelinpalvelunumerot: https://dvv.fi/henkiloasiakkaiden-asiakaspalvelu

Muutoksia myös käyntiasiointiaikoihin 1.6.2023 alkaen

Kesän myötä myös käyntiasioinnin aukioloaikoihin tulee muutoksia. Suurin osa asioista ei vaadi käyntiä Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikassa, vaan asian voi hoitaa sähköisesti tai puhelimitse.

Ainoastaan vihkiminen, ulkomaalaisen henkilötietojen rekisteröinti, tietyt julkisen notaarin palvelut sekä Suomi.fi-valtuusoikeuden rekisteröinti virkailijan avustamana edellyttävät henkilökohtaista käyntiä asiakaspalvelussamme.

Katso käyntiasiointia vaativat palvelumme: https://dvv.fi/kayntiasiointia-vaativat-palvelut

Käyntiasiointia vaativissa palveluissa palvelemme pääasiassa ajanvarauksella, joten varaathan itsellesi ajan ennakkoon.

Jos sinulla ei ole varattuna aikaa asiakaspalveluumme,

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Digi- ja väestötietovirasto
Digi- ja väestötietovirasto
Lintulahdenkuja 2
00530 HELSINKI

0295 536 000 (vaihde)https://dvv.fi

Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Digi- ja väestötietovirasto huolehtii yhteiskunnan perustana olevan väestötietojärjestelmän ylläpidosta ja yhteiskunnan digitalisaatiosta. Viraston tehtäviä ovat mm. siviilivihkimiset, nimen- ja osoitteenmuutokset, holhous- ja edunvalvonta-asiat, väestötietojärjestelmän ylläpito, sähköisen identiteetin ratkaisujen kehittäminen sekä keskitettyjen sähköisen asioinnin tukipalvelujen kehittäminen ja ylläpito. Tällaisia sähköisen asioinnin tukipalveluja ovat mm. Suomi.fi-verkkopalvelu, sähköiset viranomaisviestit (Suomi.fi-viestit) sekä valtuuttaminen toisen puolesta asiointiin (Suomi.fi-valtuudet). Virasto myös vastaa kansallisen palveluarkkitehtuurin toteutuksesta.

http://dvv.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digi- ja väestötietovirasto

Digital and Population Data Services Agency’s service locations in Lahti and Lappeenranta are being reformed – exceptions to opening hours in June25.5.2023 15:15:00 EEST | Press release

The Digital and Population Data Services Agency’s service locations in Lahti and Lappeenranta will be reformed into joint service points in June 2023. The operations will continue in the same facilities as before, but several government agencies will serve in the same customer service facilities in the future.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme