Vaasan kaupunki - Vasa stad

Muutoksia koti- ja laitoshoidossa sekä uusi verkkosivu altistumispaikoista

Jaa

Koti- ja laitoshoidossa päivä- ja viriketoiminnat sekä liikuntapalvelut suljetaan 31.10.2020 asti, ja ikäihmisten lyhytaikaishoitoa tarjotaan vain välttämättömän hoidon tarpeeseen. Tiedottamista helpottamaan on avattu uusi verkkosivu, johon päivitetään koronaviruksen altistumispaikat Vaasassa.

– Päivä- ja viriketoiminta sekä liikuntapalvelut ovat suljettuina 31.10.2020 asti. Toimintojen henkilökunta sijoitetaan tarpeen mukaan muihin työtehtäviin. Lyhytaikaishoitoa tarjotaan vain välttämättömän hoidon tarpeessa oleville, kertoo koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund.

Lyhytaikaishoitoon asiakkaat eivät saa tulla nuhaisena tai muissa koronaan viittaavissa oireissa. Muistipoliklinikan toimintaa ylläpidetään nykyisillä resursseilla toistaiseksi.

8.10. tiedotimme jo vierailukielloista Vaasan kaupunginsairaalan osastoille ja ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen ajalla 7.-31.10.2020. Ainoastaan saattohoidossa olevien luona saa vierailla sovitusti. Kotisairaala on toiminnassa 24/7.

Uusi verkkosivu altistumispaikoista Vaasassa

Verkkosivulta löydät ajantasaisen tiedon koronaviruksen altistumispaikoista Vaasassa. Listaa päivitetään säännöllisesti ja sieltä poistetaan ne paikat, joissa altistumisvaara on jo poistunut eli 14 päivää tapahtuneen jälkeen. Uusi verkkosivu löytyy osoitteesta: www.vaasa.fi/koronavirus.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund, puh. 06 325 1644, 0400 737 332, leif.holmlund@vaasa.fi
Johtava ylilääkäri ja tartuntataudeista vastaava lääkäri, Heikki Kaukoranta, puh. 06 325 1625, heikki.kaukoranta@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme