Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Muutoksia liikenteessä Sturenkadun ja Helsinginkadun risteyksessä 13. kesäkuuta alkaen

Jaa

Sturenkadulla käynnissä oleva kisko- ja vesihuoltotyö siirtyy uuteen vaiheeseen ja tuo muutoksia alueella liikkumiseen 13. kesäkuuta alkaen. Liikenne ohjataan kiertoreiteille ja raitiovaunulinja 8 korvataan linja-autolla.

Seuraavat liikennejärjestelyt tulevat voimaan vaiheittain 13.6. alkaen

Jalankulkijat ja pyöräilijät:

  • Jalankulkijat ja pyöräilijät ohjataan kulkemaan Sturenkadun eteläpuolta ja Helsinginkadun pohjoispuolta Helsinginkadun ja Sturenkadun risteyksen ja Wallininkadun välillä.

Moottoriajoneuvot

  • Helsinginkatu keskustan suuntaan suljetaan Kirstinkadun kohdalta. Kiertotie kulkee Kirstinkadun, Kalliolanrinteen ja Sturenkadun kautta.
  • Kääntyminen Helsinginkadulta Kolmannelle linjalle suljetaan.

Joukkoliikenne

Sturenkadun urakassa uusitaan raitiotiekiskoja sekä saneerataan vesihuoltoa. Työalueena on Sturenkatu Helsinginkadun ja Wallininkadun välillä.

Urakassa uusitaan myös Sturenkadun molemmat raitiotiepysäkit sekä molemmat bussipysäkit. Sturenkadulle rakennetaan Helsinginkadun ja Wallininkadun välille yksisuuntaiset pyörätiet. Lisäksi uusitaan vesijohto, venttiilit ja paloposti. Urakan valmistumisen tavoite on vuoden loppuun mennessä.

Urakoitsijana toimii VRJ Etelä-Suomi Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija:
Henri Koskelainen
VRJ Etelä-Suomi Oy
puh. 050 464 2086
henri.koskelainen@vrj.fi

Rakennuttaja:
Juhani Jaatinen
Projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 040 593 3870
juhani.jaatinen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme