Osuuskauppa Keskimaa

Muutoksia Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupassa − toimialajohtaja Reima Loukkola siirtyy Osuuskauppa Arinan hallintojohtajaksi

Jaa

Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja ja johtoryhmän jäsen Reima Loukkola siirtyy kotiseudulleen Ouluun Osuuskauppa Arinan hallintojohtajaksi 1.10.2020 alkaen. Keskimaa käynnistää uuden toimialajohtajan rekrytoinnin välittömästi.

Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokauppaa menestyksekkäästi luotsannut toimialajohtaja Reima Loukkola siirtyy 1.10.2020 alkaen Osuuskauppa Arinan hallintojohtajaksi, vastuualueinaan osuuskaupan talous-, tieto- ja kiinteistötoiminnot. Loukkola on toiminut Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajana vuodesta 2012 asti.

Keskimaalla market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajan vastuulla ovat kaikki Keskimaan alueen Prismat, S-marketit ja Salet sekä Sokos-tavaratalo ja Kodin Terra. Tuloksellisen toiminnan lisäksi Loukkola on ollut aktiivisesti mukana SOK:n eri kehitys- ja tukiryhmissä.

− Reima on toiminut meillä Keskimaassa avainasemassa niin omaa toimialaansa luotsaten kuin johtoryhmän jäsenenäkin. Hän on kehittänyt menestyksekkäästi Keskimaan marketkauppaa kautta linjan. Ymmärrämme halun palata kotikonnuille Ouluun ja ”kasvattiseuraan” Osuuskauppa Arinaan, jossa Reima on aloittanut uransa, Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä toteaa.

− Kiitämme jo tässä vaiheessa Reima Loukkolaa työpanoksesta Osuuskauppa Keskimaassa viimeisten lähes 10 vuoden ajan. Meiltä avautuu nyt todellinen näköalapaikka kaupan alan rautaiselle ammattilaiselle ja johtajalle, joka on valmis ottamaan vastuulleen Keskimaan market- ja tavaratalokaupan, Määttä lisää.

Osuuskauppa Keskimaa käynnistää uuden market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajan rekrytoinnin välittömästi. Tavoitteena on saattaa rekrytointiprosessi loppuun kesäkuun loppuun mennessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 632 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 133 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan työyhteisötutkimuksessa koronavuonna kaikkien aikojen paras tulos27.11.2020 08:15:00 EETTiedote

Palvelualalla historiallisen vaikeasta vuodesta huolimatta Keskimaan tuoreessa henkilöstötutkimuksessa on saavutettu kaikkien aikojen paras tulos. Ihmisten turvallisuudentunne ja työtyytyväisyys ovat säilyneet tai jopa kehittyneet haastavista olosuhteista huolimatta. Vuosittain toteutettavaan työtyytyväisyystutkimukseen vastasi lähes 1700 Keskimaan työntekijää, mikä on peräti 92,7% henkilöstöstä. Tulokset paranivat edellisestä vuodesta jopa neljä pistettä, ennätykselliselle 78,2 tasolle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme