Vaasan kaupunki - Vasa stad

Muutoksia palvelubussi 1:n lähtöpaikkoihin

Jaa
Vaasan palvelubussi 1:n lähtöpaikka muuttuu Tammikaivon terveysasemalta keskussairaalalle. Muutos astuu voimaan 1.2., ja se koskee klo 10.00, 11.00, 13.20 ja 14.20 lähteviä vuoroja.

Palvelubussin lähtöpysäkki sijaitsee keskussairaalan pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Tammikaivon terveyskeskukselta klo 9.00 ja 15.10 lähtevät vuorot pidetään entisellään.

Muista kyydeistä voi sopia erikseen soittamalla numeroon 044 380 8031. Matkaa tilattaessa kerrotaan kuljettajalle matkustajan nimi, lähtöpaikka, määränpää, mahdolliset kanssamatkustajat sekä käytössä olevat apuvälineet (pyörätuoli, rollaattori).

Vaasan alueella liikennöi yhteensä kuusi palvelubussia. Palvelu on kaikille avointa kutsujoukkoliikennettä, joka toteutetaan ovelta ovelle -periaatteella matalalattiaisilla pikkubusseilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikenneasiantuntija Anastassia Backlund, 040 578 8499, anastassia.backlund@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme