SKV Kiinteistönvälitys Oy

Muutoksia SKV Kiinteistönvälityksen johdossa – Anu-Elina Hintsa SKV:n liiketoimintajohtajaksi

Jaa

SKV Kiinteistönvälitys Oy:n ylimmässä johdossa tapahtuu muutos, kun KTM, VTM Anu-Elina Hintsa aloittaa SKV:n liiketoimintajohtajana 3.2.2018 nykyisen toimitusjohtaja Timo Kaislan siirtyessä konsernin ulkopuolelle. Samalla Realia Group -konserniin kuuluva SKV Kiinteistönvälitys siirtyy ylimmän johdon tittelin osalta muiden konserniyhtiöiden kanssa yhtenäiseen käytäntöön, jossa yhtiötä johtaa liiketoimintajohtaja. Anu-Elina Hintsa on viimeksi toiminut Realia Group -konsernin strategia- ja integraatiojohtajana, ja hän jatkaa uudessa tehtävässään Realia Group -konsernin johtoryhmän jäsenenä.

”Timo Kaisla on lähes neljän vuoden aikana uudistanut ja vahvistanut SKV:tä ansiokkaasti. Kiitän Timoa hienosta työstä sekä toivotan hänelle menestystä uusiin haasteisiin. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme konsernin sisältä SKV:n uudeksi liiketoimintajohtajaksi Anu-Elina Hintsan. Anu-Elina tuntee SKV:n hyvin ja lisäksi hänellä on vahva kokemus kuluttajaliiketoiminnasta. Anu-Elina on aiemmin vastannut Realia Group -konsernin strategia- ja integraatiotyöstä sekä tätä ennen konsernin markkinoinnista ja ICT:stä”, SKV Kiinteistönvälitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl toteaa.

"SKV Kiinteistönvälitys on vahva ja ainutlaatuinen valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju ja olen todella iloinen päästessäni kehittämään SKV:ta entisestään yhdessä asiantuntevan henkilöstömme kanssa", Anu-Elina Hintsa sanoo.

Anu-Elina Hintsa tulee vastaamaan SKV Kiinteistönvälitys Oy:n liiketoiminnoista valtakunnallisesti, ja hän raportoi Realia Groupin toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:
Anu-Elina Hintsa, liiketoimintajohtaja, SKV Kiinteistönvälitys Oy (3.2.2018 alkaen), puh. 050 482 3807
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, puh. 040 833 5461

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SKV Kiinteistönvälitys Oy
SKV Kiinteistönvälitys Oy
Valimotie 9
00380 Helsinki

http://www.skv.fi/yhteystiedothttp://www.skv.fi

SKV Kiinteistönvälitys on 1964 perustettu kiinteistönvälitykseen erikoistunut yhtiö. Toimimme 26 paikkakunnalla noin 150 asumisen ammattilaisen voimin, ja suurin osa henkilökunnastamme on suorittanut LKV-tutkinnon. Olemme Suomen 4. tunnetuin kiinteistönvälityksen brändi. Elämme vahvaa uudistumisvaihetta, mistä todisteena ovat lanseeraamamme uudet asunnon myynnin digipalvelut, jotka erottavat meidät muista toimijoista.  Brändinä olemme perinteinen mutta uudistumishaluinen, ja palvelemme asiakasta aina paikallisella ja SKV:lle ominaisella ammattitaitoisella otteella. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SKV Kiinteistönvälitys Oy

SKV-Barometri: Sosiaalisen median hyödyntäminen, kaupunkien sisäinen eriytyminen sekä ostajien uudenlainen arvomaailma olivat kiinteistönvälityksen isoimpia trendejä vuonna 201814.12.2018 07:30:00Tiedote

Kysyimme SKV Kiinteistönvälityksen välittäjiltä, millaisia trendejä kiinteistönvälityksessä on ollut nähtävillä kuluvana vuonna. Isoimmiksi välityksen ilmiöiksi ovat välittäjien mukaan nousseet sosiaalisen median käyttö sekä myynnin että asunnon etsimisen välineenä, sekä kaupungin sisäinen eriytyminen ja ostajien uudenlainen arvomaailma. Tulevaisuudessa kiinteistönvälityksessä onkin entistä tärkeämpää ymmärtää asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja pystyä tarjoamaan niihin sopivat ratkaisut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme