Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy

Muutos Hypon talouskatsauksen julkistukseen: uusi aika ma 11.1. klo 0:01

Jaa

Hypo julkistaa talouskatsauksen aiemmasta tiedosta poiketen maanantaina 11. tammikuuta klo 0:01. Päivitämme näkemyksen talouden kehityksestä sen mukaan, miten tilanne Yhdysvalloissa kehittyy loppiaisen tapahtumien jälkeen.

Aiemmin kerroimme, että talouskatsaus julkistetaan huomenna perjantaina, mutta ajankohtaisten tapahtumien vuoksi siirrämme siis ajankohtaa viikonlopun yli.

Uusi julkistus on heti puolenyön jälkeen maanantaina 11. tammikuuta 2021 klo 0:01.

Katsaus ottaa kantaa muun muassa Yhdysvaltain tilanteen lisäksi siihen, miten koronarokote näkyy talouskasvussa sekä väestönkehityksen vaikutukseen korkomarkkinoilla.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy
Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy
Yrjönkatu 9 A
00101 HELSINKI

09 228 361http://www.hypo.fi/

Suomen Hypoteekkiyhdistys on Suomen vanhin valtakunnallinen ja yksityinen luottolaitos, perustettu 1860. Hypo-konserni on kaikista pankki- ja vakuutusyhtiöistä riippumaton, jäsentensä omistama keskinäinen yhtiö, joka toiminnassaan on erikoistunut asuntorahoitukseen. Konserniin kuuluu myös vuonna 2002 perustettu talletuspankki, Suomen AsuntoHypoPankki Oy.

Osavuosikatsauksen 1.1.–30.9.2020 mukaan Hypo-konsernin tase oli 3,2 miljardia euroa, ydinvakavaraisuus 13,8 %, luottokanta 2,5 miljardia euroa, talletukset 1,5 miljardia euroa, järjestämättömät luotot 0,1 % ja liikevoitto 5,1 miljoonaa euroa. Asiakkaita konsernilla on liki 28 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme