Oral Hammaslääkärit Oyj

Muutos Oral Hammaslääkärit Oyj:n johdossa - Jarkko Jokinen Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.6.2019 alkaen

Jaa

Oral Hammaslääkärit Oyj:n (”Oral”) toimitusjohtaja Jarno Huurinainen on irtisanoutunut toimitusjohtajan tehtävästä 31.5.2019 alkaen. MBA Jarkko Jokinen on nimitetty Oralin toimitusjohtajaksi 1.6.2019 alkaen. Jokinen siirtyy tehtävään yhtiön liiketoiminta- ja varatoimitusjohtajan paikalta ja raportoi uudessa tehtävässään Oralin omistavan Colosseum Dental Groupin toimitusjohtajalle Stefan Nilssonille.

Jarkon laaja johtajakokemus painottuu yksityisiin terveyspalveluihin, kuluttajavetoiseen elintarvikeliiketoimintaan ja lääketeollisuuteen. Jarkko siirtyi huhtikuussa Oralin liiketoimintajohtajaksi ja varatoimitusjohtajaksi GlaxoSmithKlinen Skandinavian ja Baltian liiketoimintajohtajan tehtävästä. Hän on urallaan toiminut mm. Pihlajalinnassa Lapsettomuusklinikan toimitusjohtajana sekä yhtiön yksityisten terveyspalveluiden, työterveyshuollon ja vakuutusliiketoiminnan johtajana. Urallaan Jokinen on myös toiminut toimitusjohtajana ja omistajana kotimaisessa urheiluravinteita ja terveellisiä välipaloja valmistavassa alan johtavassa yhtiössä. Lääketeollisuudessa jokisen ura on kehittynyt myynnin ja markkinoinnin kautta liiketoiminnan johtoon ja kansainvälisiin tehtäviin. Jokisella on myös useita toimialan luottamustehtäviä hallitustyöskentelyn kautta.

”Oralin vahva brändi ja maine suun terveyden huippuasiantuntijana vaikuttivat ratkaisevasti mielenkiintooni siirtyä yhtiöön aiemmin tänä keväänä. Oralin omistajan Colosseum Dental Groupin pitkäjänteinen sitoutuminen Euroopan johtavan suun terveydenhoidon ketjun rakentamiseen, omistajayhtiön arvopohja sekä taustalla toimiva hyväntekeväisyyssäätiö luovat perustan, jolle on hyvä rakentaa. Oralissa työskentelee yli 1600 alan huippuammattilaista. Tavoitteemme on jatkaa orgaanista kasvua ja kehittää toimintaamme edelleen. Onnistuminen edellyttää lääketieteellistä huippulaatua ja asiakkaiden odotusten ylittämistä. Tämä tarkoittaa Oralin asiakkaille alan parasta hoitoa, erinomaista palvelua, läpinäkyvyyttä hinnoittelussa, digitalisaatiota ja uusia palvelukonsepteja. Näitä lähdemme yhdessä viemään eteenpäin”, kertoo Jokinen.

”Kiitämme Jarno Huurinaista hänen erittäin merkittävästä työpanoksestaan viimeisen viiden vuoden ajalta Oralin rakentamisessa alan johtavaksi ketjuksi ja markkinajohtajaksi Suomessa. Oralin prosessit ovat tällä hetkellä alan kehittyneimmät ja yhtiöllä on alan tyytyväisimmät asiakkaat. Yhtiö on hyvässä tilanteessa tulevaisuutta ajatellen ja toivotamme Jarkko Jokiselle parhainta onnea ja menestystä hänen uudessa tehtävässään yhtiössä ja sen tulevaisuuden rakentamisessa”, toteaa Colosseum Dental Groupin toimitusjohtaja Stefan Nilsson.

Yhteyshenkilöt

Colosseum Dental Group, CEO Stefan Nilsson , puh: +41793379905, sähköposti: etunimi.sukunimi@colosseumdental.com

Kuvat

MBA Jarkko Jokinen Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.6.2019 alkaen.
MBA Jarkko Jokinen Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.6.2019 alkaen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oral Hammaslääkärit Oyj
Tekniikantie 4 A
02150 ESPOO

010 400 3010http://www.oral.fi

Oral Hammaslääkärit Oyj (www.oral.fi) on valtakunnallisesti toimiva suun terveydenhoitopalveluita tuottava yhtiö, jossa työskentelee yli 1600 alan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 103 miljoonaa euroa. Oral toimii 75 toimipisteessä ympäri Suomea. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy.

Oral Hammaslääkärit Oyj:n omistaa Colosseum Dental Group. Sillä on yhteensä yli 300 hammaslääkäriasemaa Suomessa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä ja Tanskassa. Colosseum Dental Groupin omistaa pääomasijoittajayhtiö Jacobs Holding AG. Sen ainoa edunsaaja on kansainvälinen Jacobs Foundation -hyväntekeväisyyssäätiö, joka tukee lasten ja nuorten kehittymistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oral Hammaslääkärit Oyj

Kävitkö lapsena oikomishoidoissa, mutta hampaat vinoutuivat uudelleen? Suuri osa oikomishoitoon tulevista aikuisista on hoidoissa toista kertaa3.10.2019 10:00:00 EESTTiedote

Aikuisten oikomishoidot ovat yleistyneet lähes näkymättömän kalvotekniikan ansiosta. Moni hammasrivistöään suoristamaan tuleva aikuinen on oikomishoidoissa jo toistamiseen, sillä lapsuudessa ylläpitohoito sivuutettiin. Jos retentio- eli ylläpito jätetään välistä, hampaat palautuvat suurella todennäköisyydellä takaisin vinoiksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme