Finanssiala ry

//MUUTTUNUT AJANKOHTA// Kutsu mediainfoon: Miten koronavuosi näkyi säästämisessä, asuntoluotoissa ja maksamisessa?

Jaa

Tervetuloa mediainfoon, jossa kerromme Finanssiala ry:n (FA) tilaaman Säästäminen, luotonkäyttö ja maksutavat -tutkimuksen keskeisistä tuloksista. Teamsin välityksellä pidettävä tilaisuus on torstaina 1.7.2021 klo 9 – 10.30. (HUOM. Muuttunut ajankohta! Aiemmassa kutsussa ollut päivämäärä 22.6. peruuntuu)

Tutkimus kertoo muun muassa, että 

  • säästö- ja sijoitusinto on kasvussa 
  • lyhennysvapaat kiinnostivat koronavuonna 
  • kotitalouksien velanhoitomenojen osuus on säilynyt vakaana 
  • mobiilin hyödyntäminen maksamisessa ja pankkiasioinnissa kasvaa – käteisen käyttö hiipuu entisestään 

Näistä ja muista teemoista kertovat lisää toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi, johtaja, pääekonomisti Veli-Matti Mattila sekä korttimaksamisen johtava asiantuntija Kirsi Klepp. Tilaisuuden juontaa mediapäällikkö Marjo Lapatto.

Säästäminen, luotonkäyttö ja maksutavat on laaja kahden vuoden välein tehtävä seurantatutkimus, johon on puhelimitse haastateltu noin 2 500 suomalaista. Tutkimuksen on FA:n toimeksiannosta tehnyt IROResearch Oy.

Ilmoittaudu infoon ke 30.6.2021 klo 14 mennessä marjo.lapatto@finanssiala.fi. Lähetämme tapahtumalinkin kaikille ilmoittautuneille erikseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Finanssiala ry
Finanssiala ry
Itämerenkatu 11 - 13
00180 HELSINKI

020 793 4200http://www.finanssiala.fi

Finanssiala ry (FA) edustaa Suomessa toimivia pankkeja, henki-, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöitä, rahasto- ja rahoitusyhtiöitä sekä arvopaperivälittäjiä. Rakennamme jäsenillemme toimintaympäristöä, jossa ne voivat liiketoiminnallaan lisätä suomalaista hyvinvointia.

Finanssiala - Uudistuvan alan ääni

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finanssiala ry

Rahastoihin suurin pääomapotti viiteen vuoteen – uusia sijoituksia yli 1,7 miljardia euroa8.7.2021 12:02:14 EEST | Tiedote

Suomeen rekisteröityihin sijoitusrahastoihin sijoitettiin kesäkuussa 2021 uutta pääomaa yhteensä yli 1,7 miljardia euroa. Rahastopääoma kasvoi myös suotuisan markkinakehityksen ansiosta. Yhteenlaskettu rahastopääoman arvo oli kesäkuun lopussa 150 miljardia euroa, kun se oli toukokuun lopussa 146 miljardia euroa. Rahastoraportti sisältää ESG-luokituksen, joka kertoo, miten hyvin rahaston omistuksista on saatavilla vastuullisuuteen liittyvää tietoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme