MV-Jäähdytys Oy

MV-Jäähdytys Oy ja Polar-Jäähdytys Oy yhdistävät voimansa

Jaa
Kylmätekniikkaan ja ammattikeittiölaitteisiin keskittyvä huolto- ja projektiyhtiö MV-Jäähdytys Oy on sopinut yrityskaupasta Polar-Jäähdytys Oy:n kanssa. Yrityskaupan myötä jäähdytys- ja lämmitysratkaisujen palvelut vahvistuvat Satakunnassa entisestään. Yrityskauppa tukee MV-Jäähdytyksen strategiaa ja valtakunnallista kasvua.
Kuvassa MV-Jäähdytyksen Ilpo Mäkelä sekä Polar-Jäähdytyksen Mikko Järvinen, Rudolf Merelin, Jani Hietikko ja Mika Kytönen
Kuvassa MV-Jäähdytyksen Ilpo Mäkelä sekä Polar-Jäähdytyksen Mikko Järvinen, Rudolf Merelin, Jani Hietikko ja Mika Kytönen

Jo yli 50 vuotta Suomessa palvellut MV-Jäähdytys Oy on sopinut yrityskaupasta ulvilalaisen Polar-Jäähdytys Oy:n kanssa 6.3.2023. MV-Jäähdytyksellä on vahva osaaminen ja tunnettuus kiinteistöjen lämmityksessä, jäähdytyksessä sekä ammattikeittiön laitteistoissa. Yrityskaupan myötä MV-Jäähdytys vahvistaa entisestään jäähdytys- ja lämmitysratkaisujen palveluitaan Satakunnassa.

-Polar-Jäähdytys on toiminta-alueellaan hyvin tunnettu ja pidetty toimija. Yrityksen vahva yrittäjähenkisyys, tahto tehdä työ hyvin sekä asiakkaiden laadukas palvelu kuvastavat myös MV-Jäähdytyksen tapaa toimia, sanoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Ilpo Mäkelä ja jatkaa:  

-Meillä molemmilla on vahva tahtotila kehittyä ja kehittää alaa, jolloin voimien yhdistäminen on luontevaa.

Yrityskaupan myötä Polar-Jäähdytyksen omistaja Mikko Järvinen sekä yrityksen työntekijät siirtyvät MV-Jäähdytyksen tiimiin ja jatkavat nykyisissä tehtävissään. Kasvavien resurssien avulla MV-Jäähdytys ja Polar-Jäähdytys pystyvät panostamaan voimakkaasti palveluiden kehittämiseen.

-Meillä on ollut vahva kasvu menossa, mutta huomasimme, että tarvitsemme apukäsiä. Osaavien työntekijöiden löytäminen on kuitenkin haastavaa, minkä vuoksi yrityksen myynti tuli vaihtoehdoksi, kertoo Polar-Jäähdytyksen yrittäjä Mikko Järvinen.

-MV-Jäähdytys on itselleni tuttu jo vuosikymmenten ajan ja siitä on vain positiivista sanottavaa. MV-Jäähdytyksellä on esimerkiksi samanlainen perheyritystausta. En olisi myynyt omaa yritystäni muille, Järvinen jatkaa. 

Yrityskauppa on solmittu 6.3. ja pannaan täytäntöön Työ- ja elinkeinoministeriön hyväksymispäätöksen jälkeen.

Lisätietoja:
Ilpo Mäkelä
Toimitusjohtaja
MV-Jäähdytys Oy
+358 50 4088 308
ilpo.makela@mv-jaahdytys.fi

mv-jaahdytys.fi

Mikko Järvinen
Yrittäjä
Polar-Jäähdytys Oy
+358 40 0228 448
mikko.jarvinen@polarjaahdytys.fi

polarjaahdytys.fi/

MV-Jäähdytys
MV-Jäähdytys Oy on vuonna 1971 perustettu perheyhtiötaustainen kylmä- ja pakkastiloihin, jäähdytyslaitteistoihin, lämpöpumppuihin ja ammattikeittiölaitteisiin erikoistunut huolto- ja projektiyhtiö. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli lähes 30 miljoonaa euroa. MV-Jäähdytys Oy palvelee valtakunnallisesti 300 hartiaisen henkilöstönsä voimin. Palvelu- ja logistiikkakeskuksia MV-Jäähdytyksellä on 5 kappaletta ja ne sijaitsevat Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Keski-Suomessa, Varsinais-Suomessa sekä Päijät-Hämeessä. MV-Jäähdytys Oy on osa Nordic Climate Groupia. Nordic Climate Group on Pohjois-Euroopan johtava jäähdytys-, lämmitys ja energiatehokkaita palveluratkaisuja toimittava yrittäjä vetoinen konserni. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli yli 300 milj. €, ja konserniin kuuluvat yritykset työllistävät tänä päivänä jo yli 1000 alan ammattilaista.

Polar-Jäähdytys Oy
Polar-Jäähdytys Oy  on jäähdytys- ja lämmitysratkaisuihin erikoistunut yhtiö, joka toimii Satakunnassa. Yrityksen asiakkaina ovat yritykset, yksityisasiakkaat sekä taloyhtiöt. Liikevaihto 2022 oli noin 2 milj. €.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa MV-Jäähdytyksen Ilpo Mäkelä sekä Polar-Jäähdytyksen Mikko Järvinen, Rudolf Merelin, Jani Hietikko ja Mika Kytönen
Kuvassa MV-Jäähdytyksen Ilpo Mäkelä sekä Polar-Jäähdytyksen Mikko Järvinen, Rudolf Merelin, Jani Hietikko ja Mika Kytönen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

MV-Jäähdytys Oy
Åbyntie 1
01730 Vantaa

020 786 1900https://www.mv-jaahdytys.fi

MV-Jäähdytys Oy
Åbyntie 1
01730 Vantaa
020 786 1900
mv-jaahdytys.fi

MV-Jäähdytys Oy asentaa ja huoltaa merkkiriippumattomasti kaikki ammattikeittiölaitteet, lämpöpumput, jäähdytyslaitteistot sekä kylmä- ja pakkastilat. Huolehdimme laitteistasi niiden koko elinkaaren ajan: aina asennuksesta huoltoon ja käytöstä poistamiseen saakka.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta MV-Jäähdytys Oy

Periksiantamattoman perheyhtiön tarina täyttää 50 vuotta! MV-Jäähdytys on säilyttänyt paikkansa huoltoliiketoiminnan suunnannäyttäjänä.29.10.2021 06:05:00 EEST | Tiedote

MV-Jäähdytys on ollut huoltoliiketoiminnan edelläkävijä jo 50 vuotta. MV-Jäähdytys toi Suomeen kylmäalan huoltotarrat, oli luomassa alan toimitusehtoja sekä hintasuosituksia. Tänä päivänä MV-Jäähdytys tunnetaan erityisesti huoltosopimuskonseptin isänä sekä laitedatapohjaisen huoltoliiketoiminnan suunnannäyttäjänä. MV-Jäähdytyksen asiakas, Särkänniemi, on valaissut Näsinneulan MV:n siniseksi 30.10.-1.11. kunnioittaakseen MV-Jäähdytyksen saavutuksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme