Business Wire

MyHeritage lisää 9 uutta raporttia geneettiseen terveystuotteeseensa

Jaa

MyHeritage, johtava maailmanlaajuinen palvelu ihmisille menneisyytensä löytämiseksi ja tulevaisuuden voimaannuttamiseksi, ilmoitti tänään lisäävänsä 9 uutta terveysraporttia kotona tehtävään geneettiseen terveystestiin, MyHeritage Terveys+Perimä DNA-testiin. Uudet raportit sisältävät kattavan polygeenisen, korkean verenpaineen riskiarvon, joka perustuu tuhansiin geneettisiin variantteihin, 3 geneettisen riskin raporttia, joissa arvioidaan henkilökohtainen riski sairauden kehittymiselle ja 5 kantajastatusraporttia, jotka osoittavat, onko henkilö kantaja sairaudelle, joka voi siirtyä vanhemmilta lapsille.

Tämä lehdistötiedote sisältää multimediaa. Katso koko julkaisu täällä: https://www.businesswire.com/news/home/20191126005739/fi/

MyHeritage Adds 9 New Reports to its Genetic Health Product (Graphic: Business Wire)

MyHeritage Adds 9 New Reports to its Genetic Health Product (Graphic: Business Wire)

Korkea verenpaine tai hypertensio tarkoittaa pysyvää verenpaineen nousua, joka voi merkittävästi lisätä sydänkohtauksen tai aivohalvauksen riskiä. Korkealla verenpaineella, joka tunnetaan yleisesti nimellä "hiljainen tappaja", ei ole usein mitään ilmeisiä merkkejä tai oireita. Maailman terveysjärjestön mukaan arviolta 1,13 miljardilla ihmisellä, ympäri maailmaa, on korkea verenpaine ja vain yhdellä viidestä tilanne on hallinnassa. Näin ollen korkea verenpaine on tärkeä syy ennenaikaiseen kuolemaan ja vammautumiseen. Uusi korkeaa verenpainetta käsittelevä raportti tarjoaa kattavan geneettisen riskiarvion tutkimalla tuhansia variantteja koko genomissa, ja se on saatavana ainoastaan MyHeritagessa. Tämä raportti voi, vuosia ennen taudin puhkeamista, kertoa henkilölle hänen kohonneesta perinnöllisestä riskistään mahdollistaen varhaiset toimenpiteet taudin ehkäisemiseksi ja säännölliset tarkastukset terveydenhuollon tarjoajan kanssa.

Uudet raportit tutkivat PALB2-mutaatioon liittyvän rintasyövän geenivariantteja, alttiutta HIV-1-infektiolle ja pahanlaatuiselle hypertermialle. PALB2-mutaation esiintyminen lisää merkittävästi yksilön riskiä saada rintasyöpä ja se on liitetty myös lisääntyneeseen munasarja- ja haimasyövän riskiin. PALB2-mutaation rintasyövän raportti liittyy perinnölliseen BRCA-syöpäraporttiin ja naisten rintasyövän polygeeniseen riskiarvoon. Se sijoittaa MyHeritagen kotona tehtävien rintasyöpäriskitestausten markkinajohtajaksi. Alttiuden testaaminen HIV-1-tartunnalle on myös ainutlaatuista MyHeritagessa. Testi osoittaa CCR5-variantin olemassaolon tai puuttumisen. CCR5 voi vähentää yksilön alttiutta saada HIV-1-tartunta tai jopa tehdä heistä erittäin vastustuskykyisiä sille. Tämä variantti on yleisin ihmisillä, joilla on pohjoiseurooppalaisista perimää.

Kantajastatusraportit viidestä perinnöllisestä häiriötilasta ovat: 1A-tyypin glykogeenin kertymätauti (G6PC), tyypin 3 Usherin oireyhtymä, perinnöllinen välimerenkuume, ataksia-telangiektaasia-syndrooma ja Canavanin tauti. Canavanin tauti on neurologinen häiriötila, joka aiheuttaa progressiivisia vaurioita aivojen hermosoluihin. Sitä on todettu kaikissa kansoissa, mutta erityisesti Ashkenazi-juutalaisilla.

"Kun lanseerasimme MyHeritage Terveys-testin aiemmin tänä vuonna, lupasimme olla tieteellisten innovaatioiden eturintamassa ja kehittää jatkuvasti tuotetta käyttäjien hyödyksi", kertoi MyHeritagen tutkimusjohtaja, Yaniv Erlich. "Näiden 9 uuden raportin lisääminen täyttää lupauksemme, ja aiomme lisätä tulevina kuukausina paljon enemmän terveysraportteja. Saimme äskettäin liikuttavan viestin yhdeltä asiakkaalta, joka kiitti meitä, koska MyHeritage, kuten hän sanoi, pelasti hänen tyttärensä hengen. Tämä tapahtui havaitsemalla harvinainen BRCA-muunnos, jonka vain MyHeritage testaa tärkeimpien palveluntarjoajien kotona tehtävissä terveystesteissä. Tämän kaltaiset menestykset tekevät meistä entistä päättäväisempiä tehtävässämme lisätä tietoisuutta geneettisistä terveysriskeistä ja tarjoamaan ihmisille tietoa merkittävistä sairauksista. "

Toukokuussa 2019 lanseerattu MyHeritage Terveys-testi antaa nyt 36 kattavaa raporttia, jotka voivat vaikuttaa tulevaisuuden terveys- ja elämäntapavalintoihin. Tämän hetkinen tarjonta koostuu 4 edistyksellisestä polygeenisestä riskiarvosta (mm. sydäntaudit, tyypin 2 diabetes ja naisten rintasyöpä), 14 henkilökohtaisen geneettisen riskin raportista sairastua ja 18 geneettisen sairauden raportista, jotka voivat siirtyä vanhemmilta lapsille, jos kumpikin vanhemmista on saman taudin kantaja. MyHeritage-käyttäjät saavat henkilökohtaisen raportin jokaisesta sairaudesta ja heitä kehoitetaan jakamaan tulokset ja keskustelemaan niistä terveydenhuollon tarjoajansa kanssa. MyHeritage Terveys sisältää myös DNA -tuotelinjamme peruspilarit: etnisyysarvion ja yhteisen DNAn kautta tulevat osumat sukulaisiin.

Nykyiset MyHeritagen Terveys-asiakkaat, joilla on Terveys-sopimus, joka mahdollistaa pääsyn uusiin julkaistaviin raportteihin, saavat nämä raportit ilmaiseksi. Asiakkaat, jotka ostavat nyt MyHeritagen Terveys+Perimä DNA-testin tai jotka päivittävät DNA-testinsä Terveyteen tämän julkaisun jälkeen, saavat täyden pääsyn kaikkiin 36 terveysraporttiin. Pääsy uusiin, myöhemmin tulossa oleviin raportteihin vaatii Terveys-sopimuksen. Nykyiset MyHeritage Terveys-asiakkaat, joilla ei tällä hetkellä ole Terveys-sopimusta, voivat pian ostaa sen MyHeritage-verkkosivustolla 99 € per vuosi.

Uudet raportit ovat nyt saatavana MyHeritagen Terveys-asiakkaille kautta maailman. Asiakkaat, jotka asuvat Yhdysvalloissa ja ovat aiemmin ostaneet MyHeritage Terveys-sopimuksen, saavat nämä uudet raportit lähitulevaisuudessa.

MyHeritage Terveys+Perimä DNA on laboratoriossa kehitetty testi. Se prosessoidaan CLIA-sertifioidussa ja CAP-akkreditoidussa DNA-laboratoriossa Texasissa. MyHeritage tekee yhteistyötä riippumattoman lääkäreiden verkoston ja geneettisen neuvontapalvelun, PWNHealthin kanssa tarjotakseen kaikille Yhdysvalloissa oleville MyHeritage Terveys+Perimä DNA-asiakkaille lääkärin valvonnan ja tarvittaessa perinnöllisyysneuvonnan. PWNHealthin lääkärivalvonta ja perinnöllisyysneuvonta sisältyvät kokonaishintaan.

Tietoja MyHeritagesta

MyHeritage on johtava, maailmanlaajuinen alusta perhehistorian tutkimiseen ja arvokkaiden terveystietojen saamiseen. MyHeritage tarjoaa miljardeja historiallisia tietoja ja sukupuuprofiileja sekä edistyksellisiä mätsäysteknologioita, jotka toimivat kaikilla sen alueilla. MyHeritage antaa käyttäjille mahdollisuuden löytää menneisyytensä ja vaikuttaa tulevaisuuteensa. Vuonna 2016 lanseeratusta MyHeritage DNAsta on tullut yksi maailman suurimmista kuluttaja-DNA-tietokannoista, jossa on yli 3 miljoonaa ihmistä. Toukokuussa 2019 käynnistetty MyHeritage Terveys+Perimä DNA-testi antaa kattavia terveysraportteja, joista jotkut ovat uniikkeja MyHeritagelle. Haluamme auttaa Ihmisiä ymmärtämään, kuinka genetiikka voi vaikuttaa heidän terveyteensä ja tekemään tietoisia valintoja tulevaisuutensa parantamiseksi. Johtavana globaalina palveluna, jossa yhdistyvät sukututkimus sukupuun, ja DNA-testaus terveyden kannalta, sillä on ainutlaatuinen asema tarjota käyttäjilleen merkityksellinen kokemus, joka yhdistää heidän menneisyytensä, nykyisyytensä ja tulevaisuutensa. MyHeritage on saatavana 42 kielellä ja sillä on 105 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, 46 miljoonaa sukupuuta ja 10 miljardia historiallista tietoa sisältävät kokoelmat. MyHeritage on suosituin DNA-testaus- ja sukuhistoriapalvelu Euroopassa, ja se oli vuoden 2019-Eurovision laulukilpailun pääyhteistyökumppani. www.myheritage.fi

Contact information

MyHeritage
Aaron Godfrey
VP Marketing
Puhelin: 917-725-5018
Email: pr@myheritage.com

Tietoja julkaisijasta

For more than 50 years, Business Wire has been the global leader in press release distribution and regulatory disclosure.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Wire

Kite Announces Long-term Data From ZUMA-1 Showing Approximately Half of Refractory Large B-cell Lymphoma Patients Were Alive Three Years After Yescarta Treatment7.12.2019 22:00:00 EETPress release

Kite, a Gilead Company (Nasdaq: GILD), today announced new data from the ZUMA-1 trial of Yescarta® (axicabtagene ciloleucel) in adult patients with refractory large B-cell lymphoma. These results included updated overall survival data from the pivotal phase 2 study after three years following a single infusion of Yescarta, as well as an analysis from a separate safety management cohort of patients receiving early steroid intervention for cytokine release syndrome (CRS) and neurologic events. The data were presented today at the 61st American Society of Hematology (ASH) Annual Meeting & Exposition, in Orlando from December 7–10, 2019. With a minimum follow-up of three years after a single infusion of Yescarta (median follow-up of 39.1 months), approximately half (n=47/101; 47 percent) of patients with refractory large B-cell lymphoma in ZUMA-1 pivotal phase 2 cohorts were alive, and the median overall survival (OS) was 25.8 months. These updated three-year survival data were presented a

Janssen Presents Initial Results for BCMA CAR-T Therapy JNJ-4528 Showing Early, Deep and High Responses in the Treatment of Relapsed or Refractory Multiple Myeloma7.12.2019 18:20:00 EETPress release

The Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson announced today initial results from the Phase 1b/2 CARTITUDE-1 study (NCT03548207) evaluating the efficacy and safety of JNJ-68284528 (JNJ-4528), an investigational B cell maturation antigen (BCMA)-directed chimeric antigen receptor T cell (CAR-T) therapy being evaluated in the treatment of patients with relapsed or refractory multiple myeloma. The study enrolled patients who had received at least three prior lines of therapy or were double refractory to a proteasome inhibitor (PI) and an immunomodulatory drug (IMiD); had received a PI, IMiD and an anti-CD38 antibody. The CARTITUDE-1 study results, premiered at the American Society of Hematology (ASH) Annual Meeting, were featured as an oral presentation and highlighted in the official ASH press programme (Abstract #577).1 Results from the Phase 1b portion of the CARTITUDE-1 study showed early and deep responses among patients (n=29) with a median of five prior multiple myeloma

Imbruvica®▼(ibrutinib) Combination Therapy Data From Two Studies and Long-Term Integrated Analysis Presented at ASH 2019 Show Efficacy and Safety in First-Line Treatment of Chronic Lymphocytic Leukaemia7.12.2019 18:18:00 EETPress release

The Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson today announced combination data from two studies and a long-term integrated analysis evaluating the use of Imbruvica® (ibrutinib) for the treatment of previously untreated patients with CLL. Results from a 48-month follow-up analysis of the Phase 3 E1912 clinical study reported a statistically significant difference in PFS and OS for ibrutinib plus rituximab compared to a standard chemoimmunotherapy regimen of FCR.1 Further, the latest integrated analysis from the Phase 3 RESONATETM (PCYC-1112) and RESONATETM-2 (PCYC-1115/1116) studies investigating the use of single-agent ibrutinib in CLL, reported at up to six years of follow-up, PFS, OS and response rates improved when ibrutinib was used in earlier lines of therapy.2 During this extended follow-up, ibrutinib was tolerated across all lines of therapy with 19 percent of patients discontinuing due to adverse events.2 In addition, results presented from the Phase 2 CAPTIVATE stu

Takeda to Present Results from the Phase 3 TOURMALINE-AL1 Trial of NINLARO in Patients with Amyloidosis7.12.2019 17:30:00 EETPress release

Takeda Pharmaceutical Company Limited (TSE:4502/NYSE:TAK) today announced that results of the TOURMALINE-AL1 trial will be presented during an oral session at the 61st American Society of Hematology (ASH) annual meeting on Saturday, December 7, 2019 in Orlando, Florida. TOURMALINE-AL1 is a Phase 3, randomized clinical trial evaluating the effect of NINLAROTM (ixazomib) in combination with dexamethasone in patients with relapsed or refractory systemic light-chain (AL) amyloidosis. The TOURMALINE-AL1 trial did not meet the first of the two primary endpoints of significant improvement in overall hematologic response, as reported in June 2019. Hematologic responses were seen in 53% versus 51% of patients receiving NINLARO plus dexamethasone versus physician’s choice (odds ratio 1.10 [95% CI 0.60-2.01], p=0.762) as assessed by an Adjudication Committee (AC). The second primary endpoint of two-year vital organ deterioration or death was not mature at the time of analysis. Other endpoints stu

Schlumberger Announces Fourth-Quarter and Full-Year 2019 Results Conference Call6.12.2019 21:07:00 EETPress release

Schlumberger Limited (NYSE:SLB) will hold a conference call on January 17, 2020 to discuss the results for the fourth quarter and full year ending December 31, 2019. The conference call is scheduled to begin at 8:30 am US Eastern time and a press release regarding the results will be issued at 7:00 am US Eastern time. To access the conference call, listeners should contact the Conference Call Operator at +1 (844) 721-7241 within North America or +1 (409) 207-6955 outside of North America approximately 10 minutes prior to the start of the call and the access code is 4013483. A webcast of the conference call will be broadcast simultaneously at www.slb.com/irwebcast on a listen-only basis. Listeners should log in 15 minutes prior to the start of the call to test their browsers and register for the webcast. Following the end of the conference call, a replay will be available at www.slb.com/irwebcast until February 17, 2020, and can be accessed by dialing +1 (866) 207-1041 within North Amer

BUFF STUDIO Globally Launches My Coloring, a Mobile 3D Pixel Art Coloring Book Game6.12.2019 16:00:00 EETPress release

BUFF STUDIO announced on December 5 that it launched My Coloring, a mobile 3D pixel art coloring book game, in 155 countries simultaneously. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20191206005162/en/ BUFF STUDIO launched My Coloring, a mobile 3D pixel art coloring book game, in 155 countries simultaneously. My Coloring is a game that materializes a 3D pixel art coloring book on mobile devices. You can blow your stress away as you paint spaces in the order of numbers on the screen while reading calming messages. Relaxing background music you will listen during gameplay and its fairytale-like design will give you pleasure and happiness. You can download it for free on Google Play and the Apple App Store. (Graphic: Business Wire) Its Android and iOS versions were released at the same time so the users can download it for free on Google Play and the Apple App Store. My Coloring is a game that materializes a 3D pixel art col

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme