Business Wire

MyHeritage lisää 9 uutta raporttia geneettiseen terveystuotteeseensa

Jaa

MyHeritage, johtava maailmanlaajuinen palvelu ihmisille menneisyytensä löytämiseksi ja tulevaisuuden voimaannuttamiseksi, ilmoitti tänään lisäävänsä 9 uutta terveysraporttia kotona tehtävään geneettiseen terveystestiin, MyHeritage Terveys+Perimä DNA-testiin. Uudet raportit sisältävät kattavan polygeenisen, korkean verenpaineen riskiarvon, joka perustuu tuhansiin geneettisiin variantteihin, 3 geneettisen riskin raporttia, joissa arvioidaan henkilökohtainen riski sairauden kehittymiselle ja 5 kantajastatusraporttia, jotka osoittavat, onko henkilö kantaja sairaudelle, joka voi siirtyä vanhemmilta lapsille.

Tämä lehdistötiedote sisältää multimediaa. Katso koko julkaisu täällä: https://www.businesswire.com/news/home/20191126005739/fi/

MyHeritage Adds 9 New Reports to its Genetic Health Product (Graphic: Business Wire)

MyHeritage Adds 9 New Reports to its Genetic Health Product (Graphic: Business Wire)

Korkea verenpaine tai hypertensio tarkoittaa pysyvää verenpaineen nousua, joka voi merkittävästi lisätä sydänkohtauksen tai aivohalvauksen riskiä. Korkealla verenpaineella, joka tunnetaan yleisesti nimellä "hiljainen tappaja", ei ole usein mitään ilmeisiä merkkejä tai oireita. Maailman terveysjärjestön mukaan arviolta 1,13 miljardilla ihmisellä, ympäri maailmaa, on korkea verenpaine ja vain yhdellä viidestä tilanne on hallinnassa. Näin ollen korkea verenpaine on tärkeä syy ennenaikaiseen kuolemaan ja vammautumiseen. Uusi korkeaa verenpainetta käsittelevä raportti tarjoaa kattavan geneettisen riskiarvion tutkimalla tuhansia variantteja koko genomissa, ja se on saatavana ainoastaan MyHeritagessa. Tämä raportti voi, vuosia ennen taudin puhkeamista, kertoa henkilölle hänen kohonneesta perinnöllisestä riskistään mahdollistaen varhaiset toimenpiteet taudin ehkäisemiseksi ja säännölliset tarkastukset terveydenhuollon tarjoajan kanssa.

Uudet raportit tutkivat PALB2-mutaatioon liittyvän rintasyövän geenivariantteja, alttiutta HIV-1-infektiolle ja pahanlaatuiselle hypertermialle. PALB2-mutaation esiintyminen lisää merkittävästi yksilön riskiä saada rintasyöpä ja se on liitetty myös lisääntyneeseen munasarja- ja haimasyövän riskiin. PALB2-mutaation rintasyövän raportti liittyy perinnölliseen BRCA-syöpäraporttiin ja naisten rintasyövän polygeeniseen riskiarvoon. Se sijoittaa MyHeritagen kotona tehtävien rintasyöpäriskitestausten markkinajohtajaksi. Alttiuden testaaminen HIV-1-tartunnalle on myös ainutlaatuista MyHeritagessa. Testi osoittaa CCR5-variantin olemassaolon tai puuttumisen. CCR5 voi vähentää yksilön alttiutta saada HIV-1-tartunta tai jopa tehdä heistä erittäin vastustuskykyisiä sille. Tämä variantti on yleisin ihmisillä, joilla on pohjoiseurooppalaisista perimää.

Kantajastatusraportit viidestä perinnöllisestä häiriötilasta ovat: 1A-tyypin glykogeenin kertymätauti (G6PC), tyypin 3 Usherin oireyhtymä, perinnöllinen välimerenkuume, ataksia-telangiektaasia-syndrooma ja Canavanin tauti. Canavanin tauti on neurologinen häiriötila, joka aiheuttaa progressiivisia vaurioita aivojen hermosoluihin. Sitä on todettu kaikissa kansoissa, mutta erityisesti Ashkenazi-juutalaisilla.

"Kun lanseerasimme MyHeritage Terveys-testin aiemmin tänä vuonna, lupasimme olla tieteellisten innovaatioiden eturintamassa ja kehittää jatkuvasti tuotetta käyttäjien hyödyksi", kertoi MyHeritagen tutkimusjohtaja, Yaniv Erlich. "Näiden 9 uuden raportin lisääminen täyttää lupauksemme, ja aiomme lisätä tulevina kuukausina paljon enemmän terveysraportteja. Saimme äskettäin liikuttavan viestin yhdeltä asiakkaalta, joka kiitti meitä, koska MyHeritage, kuten hän sanoi, pelasti hänen tyttärensä hengen. Tämä tapahtui havaitsemalla harvinainen BRCA-muunnos, jonka vain MyHeritage testaa tärkeimpien palveluntarjoajien kotona tehtävissä terveystesteissä. Tämän kaltaiset menestykset tekevät meistä entistä päättäväisempiä tehtävässämme lisätä tietoisuutta geneettisistä terveysriskeistä ja tarjoamaan ihmisille tietoa merkittävistä sairauksista. "

Toukokuussa 2019 lanseerattu MyHeritage Terveys-testi antaa nyt 36 kattavaa raporttia, jotka voivat vaikuttaa tulevaisuuden terveys- ja elämäntapavalintoihin. Tämän hetkinen tarjonta koostuu 4 edistyksellisestä polygeenisestä riskiarvosta (mm. sydäntaudit, tyypin 2 diabetes ja naisten rintasyöpä), 14 henkilökohtaisen geneettisen riskin raportista sairastua ja 18 geneettisen sairauden raportista, jotka voivat siirtyä vanhemmilta lapsille, jos kumpikin vanhemmista on saman taudin kantaja. MyHeritage-käyttäjät saavat henkilökohtaisen raportin jokaisesta sairaudesta ja heitä kehoitetaan jakamaan tulokset ja keskustelemaan niistä terveydenhuollon tarjoajansa kanssa. MyHeritage Terveys sisältää myös DNA -tuotelinjamme peruspilarit: etnisyysarvion ja yhteisen DNAn kautta tulevat osumat sukulaisiin.

Nykyiset MyHeritagen Terveys-asiakkaat, joilla on Terveys-sopimus, joka mahdollistaa pääsyn uusiin julkaistaviin raportteihin, saavat nämä raportit ilmaiseksi. Asiakkaat, jotka ostavat nyt MyHeritagen Terveys+Perimä DNA-testin tai jotka päivittävät DNA-testinsä Terveyteen tämän julkaisun jälkeen, saavat täyden pääsyn kaikkiin 36 terveysraporttiin. Pääsy uusiin, myöhemmin tulossa oleviin raportteihin vaatii Terveys-sopimuksen. Nykyiset MyHeritage Terveys-asiakkaat, joilla ei tällä hetkellä ole Terveys-sopimusta, voivat pian ostaa sen MyHeritage-verkkosivustolla 99 € per vuosi.

Uudet raportit ovat nyt saatavana MyHeritagen Terveys-asiakkaille kautta maailman. Asiakkaat, jotka asuvat Yhdysvalloissa ja ovat aiemmin ostaneet MyHeritage Terveys-sopimuksen, saavat nämä uudet raportit lähitulevaisuudessa.

MyHeritage Terveys+Perimä DNA on laboratoriossa kehitetty testi. Se prosessoidaan CLIA-sertifioidussa ja CAP-akkreditoidussa DNA-laboratoriossa Texasissa. MyHeritage tekee yhteistyötä riippumattoman lääkäreiden verkoston ja geneettisen neuvontapalvelun, PWNHealthin kanssa tarjotakseen kaikille Yhdysvalloissa oleville MyHeritage Terveys+Perimä DNA-asiakkaille lääkärin valvonnan ja tarvittaessa perinnöllisyysneuvonnan. PWNHealthin lääkärivalvonta ja perinnöllisyysneuvonta sisältyvät kokonaishintaan.

Tietoja MyHeritagesta

MyHeritage on johtava, maailmanlaajuinen alusta perhehistorian tutkimiseen ja arvokkaiden terveystietojen saamiseen. MyHeritage tarjoaa miljardeja historiallisia tietoja ja sukupuuprofiileja sekä edistyksellisiä mätsäysteknologioita, jotka toimivat kaikilla sen alueilla. MyHeritage antaa käyttäjille mahdollisuuden löytää menneisyytensä ja vaikuttaa tulevaisuuteensa. Vuonna 2016 lanseeratusta MyHeritage DNAsta on tullut yksi maailman suurimmista kuluttaja-DNA-tietokannoista, jossa on yli 3 miljoonaa ihmistä. Toukokuussa 2019 käynnistetty MyHeritage Terveys+Perimä DNA-testi antaa kattavia terveysraportteja, joista jotkut ovat uniikkeja MyHeritagelle. Haluamme auttaa Ihmisiä ymmärtämään, kuinka genetiikka voi vaikuttaa heidän terveyteensä ja tekemään tietoisia valintoja tulevaisuutensa parantamiseksi. Johtavana globaalina palveluna, jossa yhdistyvät sukututkimus sukupuun, ja DNA-testaus terveyden kannalta, sillä on ainutlaatuinen asema tarjota käyttäjilleen merkityksellinen kokemus, joka yhdistää heidän menneisyytensä, nykyisyytensä ja tulevaisuutensa. MyHeritage on saatavana 42 kielellä ja sillä on 105 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, 46 miljoonaa sukupuuta ja 10 miljardia historiallista tietoa sisältävät kokoelmat. MyHeritage on suosituin DNA-testaus- ja sukuhistoriapalvelu Euroopassa, ja se oli vuoden 2019-Eurovision laulukilpailun pääyhteistyökumppani. www.myheritage.fi

Contact information

MyHeritage
Aaron Godfrey
VP Marketing
Puhelin: 917-725-5018
Email: pr@myheritage.com

Tietoja julkaisijasta

For more than 50 years, Business Wire has been the global leader in press release distribution and regulatory disclosure.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Wire

Western Union and France’s La Banque Postale Expand Global Digital Payments28.1.2020 13:59:00 EETPress release

La Banque Postale, the banking subsidiary of France’s postal services’ operator, La Poste Group and one of France’s major banking networks with 10.3 million active customers today announced - as payment agent of Western Union - the expansion of global digital payment services, powered by Western Union (NYSE: WU), a leader in cross-border, cross-currency money movement and payments. The integration of Western Union’s global cross-border, cross-currency digital money movement platform within La Banque Postale’s mobile app and website will enable more than seven million online registered La Banque Postale customers to access Western Union’s international payment services and experience. La Banque Postale’s customers have the choice to fund their payments within the app or website using bank card and pay-out at Western Union’s Global Retail and Wallet Network. Western Union’s cross-border, cross-currency money movement platform – including global settlement capabilities, network, complianc

B2Broker Secures its Position as a PoP Liquidity Provider with Devexperts dxTrade28.1.2020 13:13:00 EETPress release

B2Broker, a leading liquidity and technology provider of solutions to the Forex and crypto industry, has signed an agreement with Devexperts, a financial software developer, to license their dxTrade platform. dxTrade is a multi-asset trading solution for brokers which, unlike other existing OTC trading platforms, supports the entire spectrum of assets. This feature will allow B2Broker to become the leading Prime of Prime liquidity provider in the industry. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20200128005354/en/ B2Broker Secures its Position as a PoP Liquidity Provider with Devexperts dxTrade (Photo: Business Wire) B2Broker’s pool of trading platforms currently includes OneZero Hub, PrimeXM xCore, several MT4 and MT5 trading platforms, together with B2Trader (the company’s own Matching Engine platform). With the addition of dxTrade, clients will be able to gain quick and easy access to one of the deepest liquidity poo

ADVA to play key role in OPENQKD project pioneering market-ready quantum-safe communications28.1.2020 11:00:00 EETPress release

ADVA (FSE: ADV) today announced that its FSP 3000 and FSP 150 platforms will play a pivotal role in the OPENQKD project. Leveraging its ConnectGuard™ technology, ADVA will provide optical and Ethernet encryptors as well as open line systems for multiple testbed locations. Funded by the European Commission, OPENQKD will create and trial a secure communication network across Europe based on quantum key distribution (QKD). The aim of the initiative is to accelerate the commercial adoption of QKD technology and to promote interoperability through an ecosystem of 38 partners, including academic institutions, network operators, and manufacturers of network and QKD equipment. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20200128005034/en/ ADVA's ConnectGuard™ technology is at the forefront of the OPENQKD project (Photo: Business Wire) “By bringing our technology and expertise to the OPENQKD project, we’re helping to address vital s

Lung Cancer Study Shows Barriers in Patient Access to Care in Europe28.1.2020 10:00:00 EETPress release

MSD, tradename of Merck & Co., Inc., Kenilworth, N.J., USA (NYSE: MRK), today presents preliminary results from a study carried out by The Economist Intelligence Unit (The EIU) on lung cancer, which show a fragmented policy approach across Europe. The study underlines that awareness needs to be addressed on multiple fronts to fight the stigma associated with this disease and to ensure patients receive timely access to the best possible care. The data were presented days before the European Commission’s official launch of the stakeholders’ consultation on Europe’s Beating Cancer Plan. “There is no room for complacency in lung cancer; 1 out of 5 of all cancer deaths in Europe is caused by lung cancer and it kills as many Europeans as breast, colon and prostate cancer combined. The study uncovers actionable solutions to empower countries and their health systems to better manage lung cancer, and ultimately, improve the lives of people living with a diagnosis of this treatable disease,” co

Teijin to Establish Teijin Automotive Center Europe to Expand Conceptual, Designing, Prototype and Evaluation Capabilities28.1.2020 04:31:00 EETPress release

Teijin Limited announced today that it would establish Teijin Automotive Center Europe GmbH (TACE) in Wuppertal, Germany in February as a new base for technical functions within the company’s automotive composite business. The company will handle concept, designing, prototyping, evaluations, marketing and technical research for next-generation automotive components, utilizing the Teijin Group’s capabilities to provide multi-material solutions for next-generation vehicles. This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20200127005758/en/ Envisioned demonstration and CAE experiments to be performed at TACE (Photo: Business Wire) TACE will enable Teijin to strengthen and advance its solution capabilities by establishing a strong platform for collaboration within the Teijin Group’s European automotive composite bases. It is expected to speed up concept, designing, prototyping and the evaluation of technological proposals developed

Rare Disease CDKL5 Deficiency Disorder Granted WHO Disease Classification27.1.2020 21:32:00 EETPress release

The rare genetic disease CDKL5 Deficiency Disorder (CDD) has been designated with a new disease code in the International Classification of Diseases (ICD), the medical classification list from the World Health Organization (WHO). The CDKL5 Deficiency Disorder diagnostic code will be incorporated in the October 1, 2020 classification revision. The medical classification, currently in its tenth revision (ICD-10), uses a list of alphanumeric codes to document a person’s medical condition. For example, a person with migraine headaches will receive the G43 code, and a person with type 2 diabetes the E11 code. These codes are then used for clinical research and care, and increasingly also for health insurance billing and reimbursement. According to the WHO, about 70% of the world’s health expenditures are allocated using ICD codes for reimbursement and resource allocation. There are many medical conditions that do not have a code in the international medical classification, and these disease

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme