Business Wire

MyHeritage tuo markkinoille uuden kattavan DNA etnisyysanalyysin

Jaa

MyHeritage, johtava globaali sukututkimus- ja DNA-testaus alusta sekä menestyksekkään MyHeritage DNAn valmistaja ilmoitti tänään uuden, parannetun etnisyysarvion tuomisesta markkinoille. Uusi analyysi, joka on yrityksen tiedeyhteisön kehittämä, tarjoaa DNA-asiakkaille prosenttiosuuteen perustuvan arvion heidän etnisestä alkuperästään. Arvio kattaa 42 erillistä etnistä aluetta, joista monet ovat saatavana vain MyHeritagessa ja edustaa monipuolisinta tämän tyyppistä raportointia markkinoilla. Tämä kiehtova raportti antaa käyttäjille paremman kuva siitä, keitä he ovat ja mistä heidän esivanhempansa ovat tulleet. Etnisyysarvio esitetään alkuperäisessä houkuttavassa muodossa, mikä tekee siitä mielenkiintoisen ja myös hauskan katsoa ja jakaa.

Tämä Smart News -julkaisu sisältää multimediaa. Katso koko julkaisu täällä: http://www.businesswire.com/news/home/20170612005706/fi/

MyHeritage on ainutlaatuinen yritys tärkeimpien toimijoiden joukossa; se antaa käyttäjien, jotka ovat jo testauttaneet DNAnsa toisessa palvelussa, ladata tulokset MyHeritageen ilmaiseksi. Nämä käyttäjät saavat myös DNA-osumansa ilmaiseksi ja heidän on mahdollista löytää sukulaisia jaetun, yhteisen DNAn perusteella. Tästä viikosta lähtien saavat käyttäjät, jotka ovat ladanneet tai aikovat ladata DNA tuloksensa MyHeritageen, uuden etnisyysarvion myös ilmaiseksi. Se on etu, jota mikään muu tärkeimmistä DNA-yrityksistä ei tarjoa.

Uuden etnisyysarvion kehittämisen teki mahdolliseksi MyHeritagen perustajaväestöprojekti – eräs laajimmista koskaan toteutetuista. Se nosti MyHeritage DNAn kattamien etnisten alueiden määrän 36:sta 42:ään. Tähän ainutlaatuiseen projektiin pomittiin yksilöllisesti 5000 osallistujaa MyHeritagen 90 miljoonan käyttäjän tietokannasta. Poimintaperusteena oli heidän esivanhempiensa johdonmukainen pysyminen samalla etnisyysalueella useiden sukupolvien ajan. Jokainen projektiin osallistunut sai maksuttoman DNA-testin ja mahdollisti sen, että MyHeritagen tiedeyhteisö voi kehittää uusia etnisiä malleja, jotka perustuivat tuotettuihin tietoihin. Tämän analyysin ansiosta MyHeritage DNAsta on tullut ainoa massamarkkinoiden prosenttiosuuteen perustava DNA-testi. Se paljastaa eri etnisyydet kuten balkanilaiset, baltialaiset, eskimot & inuitit, japanilaiset, kenialaiset, sierra leonelaiset, somalit, Etiopian juutalaiset, Jemenin juutalaiset, Sefardijuutalaiset, Pohjois-Afrikan juutalaiset, Iranin ja Irakin sefardijuutalaiset, syntyperäiset Amazonin alueen ihmiset, papualaiset ja monet muut. Joissakin tapauksissa kilpailevat tuotteet tunnistavat ja raportoivat koottuja alueita (esim. italialainen & kreikkalainen) kun taas MyHeritagella on parempi erottelukyky ja se tunnistaa kreikkalaisen, italialaisen ja sardinialaisen etnisyyden erikseen.

MyHeritagen uusi etnisyysarvio esitellään käyttäjälle valloittavan ”paljasta” videokokemuksen muodossa (katso esimerkki). Se esittelee animaation ja tästä viikosta alkaen myös alkuperään liittyvän musiikin, jonka MyHeritage on koonnut. Jokaisella 42 etnisyydellä on oma erottuva melodiansa pohjautuen alueen kulttuurisiin elementteihin ja kaikki melodiat liittyvät saumattomasti toisiinsa. Juuri tämä tekee raportista hauskan katsoa ja jakaa sosiaalisessa mediassa.

Uuden, tänään julkistetun etnisyysarvion lisäksi MyHeritage on täyttänyt lupauksensa käyttäjille ja tästä viikosta lähtien kaikki käyttäjät, jotka ovat testauttaneet DNAnsa muissa palveluissa ja ladanneet tuloksensa MyHeritageen, saavat DNA-osumien lisäksi etnisyysarvion ilmaiseksi.

MyHeritage DNA-käyttäjä Tiffany Bowden sanoo: ”Olen hyvin iloinen ja ylpeä saatuani selville, mistä olen lähtöisin. MyHeritage DNA-etnisyystulosten ansiosta minulla on nyt tausta, joka auttaa minua ymmärtämään itseäni ihmisenä”.

”DNA on sukututkimuksen tulevaisuutta ja olemme iloisia voidessamme päästä mukaan vahvalla energialla ja tuoreella näkökulmalla” sanoo Gilad Japhet, MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja. ”Hyödyntämällä MyHeritagen huippupääomaa, johon kuuluu lahjakas, teknologiapainotteinen suunnittelutiimi, valtava kansainvälisesti monimuotoinen sukupuuverkosto, joka käsittää yli 2,5 miljardia käyttäjien syöttämää profiilia ja kattavaa uutta etnisyysarviotamme leimaava innovaatius. Olemme onnistuneet kaivautumaan syvemmällä siinä, missä muut ovat ajatelleet työn olevan valmis. DNA-tietojen lataajat saavat raikkaannäköisen esityksen ilmaiseksi ja voivat luottaa siihen, että jatkamme DNA-uudistusten tekemistä ja ilahdutamme heitä uusilla löydöillä, jotka kertovat keitä he todella ovat.”

Tri. Yaniv Erlich, MyHeritagen tiedevastaava sanoo: ”MyHeritagen tiedeyhteisölle tämä etnisyysarviomme päivitys on vasta alkupalat. Työn alla on erinomaisia asioita ja käyttäjät voivat valmistautua juhlaan! Meillä on yksityiskohtaisia suunnitelmia tarkkuuden lisäämiseksi, perustajaväestöprojektin laajentamiseksi edelleen ja käyttäjiemme keskuudessa suurta mielenkiintoa herättävien monimuotoisten alkuperien erottelukyvyn parantamiseksi. Tavoitteemme on käyttää tiedettä yleisen hyvän edistämiseen ja tuoda tiedeyhteisömme parhaat innovaatiot julkisuuteen.”

MyHeritage DNA-testi on yksinkertainen ja helppo posken sisäpinnalta pyyhkäisemällä tehtävä testi, jonka tekeminen vie korkeintaan pari minuuttia. Veri- tai sylkinäytettä ei tarvita. Näyte lähetetään MyHeritagen DNA-laboratorioon analyysiä varten ja käyttäjä saa n. 4 viikkoa myöhemmin kutsun käydä tarkastelemassa tuloksiaan MyHeritage nettisivustolla.

MyHeritage vahvisti asemaansa globaalin sukututkimuksen johdossa lanseerattuaan marraskuussa 2016 MyHeritage DNA-kitin, josta on nopeasti tullut valtavan suosittu. Yrityksen mammuttimainen 90 miljoonan käyttäjän maailmanlaajuinen asiakaskunta, yli 7,7 miljardin historiallisen tiedon tietokanta ja käyttäjien tuottama massiivinen sukupuukanta sekä saatavuus 42 kielellä, kaikki nämä antavat lujan perustan MyHeritage DNAlle. Yrityksen tarjoamat DNA-tulokset keskittyvät tällä hetkellä kahteen pääominaisuuteen: yksityiskohtaiseen etnisyysraporttiin, joka paljastaa käyttäjän etnisen ja maantieteellisen alkuperän sekä jaettuun DNAhan perustuviin osumiin sukulaisten löytämiseksi. Viime kuukausien aikana ihmiset ovat menestyksellisesti käyttäneet MyHeritage DNAta löytäen uudelleen kadoksissa olleita sukulaisia.

MyHeritage DNA-kit on saatavana edulliseen 79€:n hintaan + toimitus. Tilaa MyHeritage DNA tai vaihtoehtoisesti lataa DNA-tiedot ilmaiseksi.

MyHeritagesta
MyHeritage on johtava globaali sukututkimus ja DNA-testaus alusta. Teknologisesti ajattelevana MyHeritage on muuttanut sukututkimuksen toiminnaksi, joka on saatavilla ja välittömästi palkitseva. Sen globaalilla käyttäjäyhteisöllä on pääsy massiiviseen historiallisten tietojen kirjastoon, kansainvälisesti monipuolisimpaan sukupuukokoelmaan ja uraauurtavaan haku- ja mätsäysteknologiaan. Marraskuussa 2016 lanseerattu MyHeritage DNA on teknologialtaan kehittynyt, edullinen DNA-testi, joka paljastaa etnisen alkuperän ja aikaisemmin tuntemattomia sukulaisia. Miljoonat perheet luottavat MyHeritageen, joka tarjoaa helpon tavan löytää uusia perheenjäseniä, etnisen alkuperän ja vaalia perheeseen liittyviä tarinoita, menneitä ja nykyisiä, tulevia sukupolvia varten. MyHeritage on saatavana 42 kielellä.

www.myheritage.fi

Contact information

MyHeritage
Aaron Godfrey
VP Marketing
Phone: +1-347-5427902
Email: aaron@myheritage.com

Tietoja julkaisijasta

For more than 50 years, Business Wire has been the global leader in press release distribution and regulatory disclosure.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Wire

ADC Therapeutics Announces Interim Phase I Data from its Novel Antibody-Drug Conjugate ADCT-30111.12.2017 09:30Tiedote

ADC Therapeutics (ADCT), an oncology drug discovery and development company that specializes in the development of proprietary Antibody Drug Conjugates (ADCs) targeting major cancers, today announced clinical data from two ongoing Phase I clinical trials evaluating ADCT-301 (camidanlumab tesirine or “Cami-T”) in important subtypes of lymphoma and leukemia. The data were presented at the 59th American Society of Hematology (ASH) Annual Meeting in Atlanta, USA. 1. Interim results of a Phase I open label, single agent, dose-escalating study of ADCT-301 evaluating tolerability, safety, pharmacokinetics and efficacy in patients with relapsed or refractory B-cell Hodgkin’s or non-Hodgkin’s lymphoma Dr. Steven M. Horwitz, Medical Oncologist at Memorial Sloan Kettering Cancer Center in New York City, and Principal Investigator, s

ADC Therapeutics Presents Interim Phase I Data from its Novel Antibody-Drug Conjugate ADCT-40211.12.2017 09:00Tiedote

ADC Therapeutics (ADCT), an oncology drug discovery and development company that specializes in the development of proprietary Antibody Drug Conjugates (ADCs) targeting major cancers, today announced clinical data from two ongoing Phase I clinical trials evaluating ADCT-402 (loncastuximab tesirine or “Lonca-T”) in important subtypes of lymphoma and leukemia. The data were presented at the 59th American Society of Hematology (ASH) Annual Meeting in Atlanta, USA. 1. Interim results of a Phase I open label, single agent, dose-escalating study of ADCT-402 evaluating tolerability, safety, pharmacokinetics and efficacy in patients with relapsed or refractory B-cell Non-Hodgkin Lymphoma Dr. Brad Kahl, M.D., Professor for Medical Oncology at the Washington University School of Medicine in St. Louis, said: “A significant number

GA Telesis Launches Leveraged Finance Group with the Appointments of David Lloyd and Nolan Heske11.12.2017 08:01Tiedote

GA Telesis, LLC (“GAT”) announces the launch of its Leveraged Finance Group (“LFG”) to provide secured aircraft financing for lessors, investors, and airlines. GAT has appointed David Lloyd and Nolan Heske as Managing Directors of LFG to pursue the development, execution and growth of this strategy. The LFG management team has over 35 years of combined experience in the aircraft and transportation finance sector. Prior to joining GAT, Mr. Lloyd and Mr. Heske cofounded Air Funding in 2016 to provide an alternative source of direct lending on commercial aircraft to lessors and airlines. Prior to Air Funding, David Lloyd spent 12 years at Carlson Capital as Head of Credit, Airlines & Aerospace. Mr. Lloyd was the group founder and was responsible for a portfolio with peak assets of $475 million. Mr. Lloyd also held executive positions at Credit Suisse and Chase Securities. No

AstraZeneca’s Calquence (acalabrutinib) Shows Potential in Chronic Lymphocytic Leukaemia Trials11.12.2017 01:45Tiedote

AstraZeneca and Acerta Pharma, its haematology research and development centre of excellence, today presented results from the Phase Ib/II ACE-CL-003 clinical trial (Abstract #432) and updated results from the Phase I/II ACE-CL-001 (Abstract #498) clinical trial that are testing Calquence (acalabrutinib) alone and in combination for the treatment of chronic lymphocytic leukaemia (CLL) in multiple treatment settings. The findings were presented during two oral sessions at the 59th American Society of Hematology (ASH) Annual Meeting & Exhibition in Atlanta, USA. Sean Bohen, Executive Vice President, Global Medicines Development and Chief Medical Officer at AstraZeneca, said: “These data add to the growing body of evidence that supports the potential of Calquence in the treatment of chronic lymphocytic leukaemia, a life-threatening disease that affects tens of thousands of people aroun

Celgene Corporation and bluebird bio Announce Updated Results from Ongoing Multicenter Phase 1 Study of bb2121 Anti-BCMA CAR T Cell Therapy in Patients with Late Stage Relapsed/Refractory Multiple Myeloma at ASH Annual Meeting10.12.2017 18:30Tiedote

Celgene Corporation (NASDAQ: CELG) and bluebird bio, Inc. (Nasdaq: BLUE) today announced that updated results from the ongoing CRB-401 Phase 1 clinical study of bb2121, an investigational anti-B-cell maturation antigen (BCMA) CAR T cell therapy, in 21 patients with late-stage relapsed/refractory multiple myeloma will be presented in an oral presentation at the American Society of Hematology (ASH) Annual Meeting in Atlanta, Georgia. The objective of this Phase 1 dose-escalation study is to evaluate safety and efficacy of bb2121 and determine a recommended Phase 2 dose. “Celgene has a longstanding commitment to patients with multiple myeloma through our extensive research efforts in this deadly blood cancer,” said Nadim Ahmed, President, Hematology and Oncology for Celgene. “Looking ahead, we see BCMA as an important target in this disease and we believe bb2121 has the potenti

Kite Announces Long-Term Data From Pivotal ZUMA-1 Study of Yescarta™ (Axicabtagene Ciloleucel) in Patients With Refractory Large B-cell Lymphoma10.12.2017 18:30Tiedote

Kite, a Gilead Company (Nasdaq: GILD), announced long-term follow-up data from the pivotal ZUMA-1 study of Yescarta™ (axicabtagene ciloleucel) in patients with refractory large B-cell lymphoma. With a minimum follow-up of one year after a single infusion of Yescarta (median follow-up of 15.4 months), 42 percent of patients continued to respond to therapy, including 40 percent with a complete remission. Detailed results from this updated analysis were simultaneously presented at the Annual Meeting of the American Society of Hematology (ASH) in Atlanta and published in The New England Journal of Medicine. This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20171210005072/en/ Yescarta is the first chimeric antigen receptor T (CAR T) cell therapy to be approved by the U.S. Food and Drug Administration (FDA) for the treatment of adult

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme