Business Wire

MyHeritage tuo markkinoille uuden kattavan DNA etnisyysanalyysin

Jaa

MyHeritage, johtava globaali sukututkimus- ja DNA-testaus alusta sekä menestyksekkään MyHeritage DNAn valmistaja ilmoitti tänään uuden, parannetun etnisyysarvion tuomisesta markkinoille. Uusi analyysi, joka on yrityksen tiedeyhteisön kehittämä, tarjoaa DNA-asiakkaille prosenttiosuuteen perustuvan arvion heidän etnisestä alkuperästään. Arvio kattaa 42 erillistä etnistä aluetta, joista monet ovat saatavana vain MyHeritagessa ja edustaa monipuolisinta tämän tyyppistä raportointia markkinoilla. Tämä kiehtova raportti antaa käyttäjille paremman kuva siitä, keitä he ovat ja mistä heidän esivanhempansa ovat tulleet. Etnisyysarvio esitetään alkuperäisessä houkuttavassa muodossa, mikä tekee siitä mielenkiintoisen ja myös hauskan katsoa ja jakaa.

Tämä Smart News -julkaisu sisältää multimediaa. Katso koko julkaisu täällä: http://www.businesswire.com/news/home/20170612005706/fi/

MyHeritage on ainutlaatuinen yritys tärkeimpien toimijoiden joukossa; se antaa käyttäjien, jotka ovat jo testauttaneet DNAnsa toisessa palvelussa, ladata tulokset MyHeritageen ilmaiseksi. Nämä käyttäjät saavat myös DNA-osumansa ilmaiseksi ja heidän on mahdollista löytää sukulaisia jaetun, yhteisen DNAn perusteella. Tästä viikosta lähtien saavat käyttäjät, jotka ovat ladanneet tai aikovat ladata DNA tuloksensa MyHeritageen, uuden etnisyysarvion myös ilmaiseksi. Se on etu, jota mikään muu tärkeimmistä DNA-yrityksistä ei tarjoa.

Uuden etnisyysarvion kehittämisen teki mahdolliseksi MyHeritagen perustajaväestöprojekti – eräs laajimmista koskaan toteutetuista. Se nosti MyHeritage DNAn kattamien etnisten alueiden määrän 36:sta 42:ään. Tähän ainutlaatuiseen projektiin pomittiin yksilöllisesti 5000 osallistujaa MyHeritagen 90 miljoonan käyttäjän tietokannasta. Poimintaperusteena oli heidän esivanhempiensa johdonmukainen pysyminen samalla etnisyysalueella useiden sukupolvien ajan. Jokainen projektiin osallistunut sai maksuttoman DNA-testin ja mahdollisti sen, että MyHeritagen tiedeyhteisö voi kehittää uusia etnisiä malleja, jotka perustuivat tuotettuihin tietoihin. Tämän analyysin ansiosta MyHeritage DNAsta on tullut ainoa massamarkkinoiden prosenttiosuuteen perustava DNA-testi. Se paljastaa eri etnisyydet kuten balkanilaiset, baltialaiset, eskimot & inuitit, japanilaiset, kenialaiset, sierra leonelaiset, somalit, Etiopian juutalaiset, Jemenin juutalaiset, Sefardijuutalaiset, Pohjois-Afrikan juutalaiset, Iranin ja Irakin sefardijuutalaiset, syntyperäiset Amazonin alueen ihmiset, papualaiset ja monet muut. Joissakin tapauksissa kilpailevat tuotteet tunnistavat ja raportoivat koottuja alueita (esim. italialainen & kreikkalainen) kun taas MyHeritagella on parempi erottelukyky ja se tunnistaa kreikkalaisen, italialaisen ja sardinialaisen etnisyyden erikseen.

MyHeritagen uusi etnisyysarvio esitellään käyttäjälle valloittavan ”paljasta” videokokemuksen muodossa (katso esimerkki). Se esittelee animaation ja tästä viikosta alkaen myös alkuperään liittyvän musiikin, jonka MyHeritage on koonnut. Jokaisella 42 etnisyydellä on oma erottuva melodiansa pohjautuen alueen kulttuurisiin elementteihin ja kaikki melodiat liittyvät saumattomasti toisiinsa. Juuri tämä tekee raportista hauskan katsoa ja jakaa sosiaalisessa mediassa.

Uuden, tänään julkistetun etnisyysarvion lisäksi MyHeritage on täyttänyt lupauksensa käyttäjille ja tästä viikosta lähtien kaikki käyttäjät, jotka ovat testauttaneet DNAnsa muissa palveluissa ja ladanneet tuloksensa MyHeritageen, saavat DNA-osumien lisäksi etnisyysarvion ilmaiseksi.

MyHeritage DNA-käyttäjä Tiffany Bowden sanoo: ”Olen hyvin iloinen ja ylpeä saatuani selville, mistä olen lähtöisin. MyHeritage DNA-etnisyystulosten ansiosta minulla on nyt tausta, joka auttaa minua ymmärtämään itseäni ihmisenä”.

”DNA on sukututkimuksen tulevaisuutta ja olemme iloisia voidessamme päästä mukaan vahvalla energialla ja tuoreella näkökulmalla” sanoo Gilad Japhet, MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja. ”Hyödyntämällä MyHeritagen huippupääomaa, johon kuuluu lahjakas, teknologiapainotteinen suunnittelutiimi, valtava kansainvälisesti monimuotoinen sukupuuverkosto, joka käsittää yli 2,5 miljardia käyttäjien syöttämää profiilia ja kattavaa uutta etnisyysarviotamme leimaava innovaatius. Olemme onnistuneet kaivautumaan syvemmällä siinä, missä muut ovat ajatelleet työn olevan valmis. DNA-tietojen lataajat saavat raikkaannäköisen esityksen ilmaiseksi ja voivat luottaa siihen, että jatkamme DNA-uudistusten tekemistä ja ilahdutamme heitä uusilla löydöillä, jotka kertovat keitä he todella ovat.”

Tri. Yaniv Erlich, MyHeritagen tiedevastaava sanoo: ”MyHeritagen tiedeyhteisölle tämä etnisyysarviomme päivitys on vasta alkupalat. Työn alla on erinomaisia asioita ja käyttäjät voivat valmistautua juhlaan! Meillä on yksityiskohtaisia suunnitelmia tarkkuuden lisäämiseksi, perustajaväestöprojektin laajentamiseksi edelleen ja käyttäjiemme keskuudessa suurta mielenkiintoa herättävien monimuotoisten alkuperien erottelukyvyn parantamiseksi. Tavoitteemme on käyttää tiedettä yleisen hyvän edistämiseen ja tuoda tiedeyhteisömme parhaat innovaatiot julkisuuteen.”

MyHeritage DNA-testi on yksinkertainen ja helppo posken sisäpinnalta pyyhkäisemällä tehtävä testi, jonka tekeminen vie korkeintaan pari minuuttia. Veri- tai sylkinäytettä ei tarvita. Näyte lähetetään MyHeritagen DNA-laboratorioon analyysiä varten ja käyttäjä saa n. 4 viikkoa myöhemmin kutsun käydä tarkastelemassa tuloksiaan MyHeritage nettisivustolla.

MyHeritage vahvisti asemaansa globaalin sukututkimuksen johdossa lanseerattuaan marraskuussa 2016 MyHeritage DNA-kitin, josta on nopeasti tullut valtavan suosittu. Yrityksen mammuttimainen 90 miljoonan käyttäjän maailmanlaajuinen asiakaskunta, yli 7,7 miljardin historiallisen tiedon tietokanta ja käyttäjien tuottama massiivinen sukupuukanta sekä saatavuus 42 kielellä, kaikki nämä antavat lujan perustan MyHeritage DNAlle. Yrityksen tarjoamat DNA-tulokset keskittyvät tällä hetkellä kahteen pääominaisuuteen: yksityiskohtaiseen etnisyysraporttiin, joka paljastaa käyttäjän etnisen ja maantieteellisen alkuperän sekä jaettuun DNAhan perustuviin osumiin sukulaisten löytämiseksi. Viime kuukausien aikana ihmiset ovat menestyksellisesti käyttäneet MyHeritage DNAta löytäen uudelleen kadoksissa olleita sukulaisia.

MyHeritage DNA-kit on saatavana edulliseen 79€:n hintaan + toimitus. Tilaa MyHeritage DNA tai vaihtoehtoisesti lataa DNA-tiedot ilmaiseksi.

MyHeritagesta
MyHeritage on johtava globaali sukututkimus ja DNA-testaus alusta. Teknologisesti ajattelevana MyHeritage on muuttanut sukututkimuksen toiminnaksi, joka on saatavilla ja välittömästi palkitseva. Sen globaalilla käyttäjäyhteisöllä on pääsy massiiviseen historiallisten tietojen kirjastoon, kansainvälisesti monipuolisimpaan sukupuukokoelmaan ja uraauurtavaan haku- ja mätsäysteknologiaan. Marraskuussa 2016 lanseerattu MyHeritage DNA on teknologialtaan kehittynyt, edullinen DNA-testi, joka paljastaa etnisen alkuperän ja aikaisemmin tuntemattomia sukulaisia. Miljoonat perheet luottavat MyHeritageen, joka tarjoaa helpon tavan löytää uusia perheenjäseniä, etnisen alkuperän ja vaalia perheeseen liittyviä tarinoita, menneitä ja nykyisiä, tulevia sukupolvia varten. MyHeritage on saatavana 42 kielellä.

www.myheritage.fi

Contact information

MyHeritage
Aaron Godfrey
VP Marketing
Phone: +1-347-5427902
Email: aaron@myheritage.com

Tietoja julkaisijasta

For more than 50 years, Business Wire has been the global leader in press release distribution and regulatory disclosure.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Wire

The 6th Annual World Patient Safety, Science & Technology Summit Kicked off with an Important Announcement about the Progress Being Made to Save Lives in Hospital Settings24.2.2018 13:00Tiedote

The 6th Annual World Patient Safety, Science & Technology Summit kicked off with an important announcement about the progress being made to save lives in hospital settings. Nearly 4,600 hospitals in 44 countries have committed to adopting patient safety processes that are proven to eliminate preventable deaths in hospitals. This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20180224005027/en/ England’s Health and Social Care Secretary, Rt. Hon. Jeremy Hunt, launches groundbreaking new measures on Day One of the 6th Annual World Patient Safety, Science & Technology held in London (Photo: Business Wire) The Patient Safety Movement Foundation has taken on an inspiring and ambitious goal of reducing preventable patient deaths in hospitals to ZERO by 2020. The annual Summit in central London plays a major role in taking on that challenge with the participation of 300 global leaders, medical experts, medical technology CEOs, and patient

WuQi Technologies is Latest Licensee of CCww’s NB-IoT UE Protocol-Stack Software24.2.2018 12:06Tiedote

Communications Consultants Worldwide Ltd. (CCww), global innovator of 3GPP® technologies, has licensed its NB-IoT protocol-stack software to WuQi Technologies Inc., a leading global developer of highly integrated mixed-signal SoC solutions, and the latest licensee of CCww’s NB-IoT Release 13 UE protocol-stack software. Communications Consultants Worldwide (CCww) is working with WuQi Technologies for the integration of its NB-IoT protocol-stack software onto WuQi Technologies’ highly innovative SoC. This relationship, catalyzed by T2M, is enabling the production of a highly integrated, very low power, NB-IoT SoC chipset targeting IoT Smart City, Smart Home, and wearable applications. CCww’s CEO, Richard Carter, said, “NB-IoT is CCww’s latest cellular Protocol-stack SW. We are excited to be working with WuQi to enable a sector-leading NB-IoT SoC, pushing back boundaries of performance and battery life for the next generation of IoT. See our demonstration at the Mobile World Congress (Hal

IDEMIA and Octo Telematics Reinvent Car Sharing Experience by Adding Facial Recognition to EasyOpen Solution23.2.2018 18:57Tiedote

IDEMIA, the global leader in Augmented Identity for an increasingly digital world, announces today that it has implemented facial recognition technology on EasyOpen, a solution previously developed with its partner Omoove, a wholly-owned Octo Telematics company, Europe’s leading Shared Mobility technology provider. The digital enrolment process combined with facial recognition technology will securely enroll and authenticate the driver before EasyOpen automatically opens the car. This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20180223005506/en/ (Photo: Idemia) You will never rent a car the same way thanks to EasyOpen solution that combines IDEMIA’s expertise in secure service enablement and Omoove’s experience in Shared Mobility platforms and on-board technology. The first version of the solution was launched last year and allows drivers, who have already registered on the application, to use their smartphones as a key to open

SM-Optics Unveils First FLEXSET Chip, Paving the Way to Optical Micro Nodes23.2.2018 17:00Tiedote

SM-Optics launches FLEXSET, a single chip embedding multiple processing functionalities raising the bar for performances, density and architectural flexibility. The FLEXSET is the heart of the Lightmode product family. FLEXSET OTN switching matrix scales from 300Gbps to 1Tbps and can be addressed by ports spanning from traditional low-speed services like 2Mbps over micro-OTN, to layer2 and layer3 over ODUFlex, 100G over ODU4 and 200G over FlexO. Thanks to its embedded capabilities including multi-technology OAM, packet processing, synchronization and fast protection functions, FLEXSET operates by design at the lowest latency performances and features an Intel Stratix 10 FPGA. Following the launch of micro-OTN, a revolutionary approach to efficiently extend OTN protocol to low speed services, the launch of FLEXSET advances the vision of a highly interconnected metro network and of micro nodes. Revolving around functional block elements, micro nodes collapse in few rack units OTN and pho

Bitcoin Miner HashGains’ Crowdsale to Build Green Cloud Mining Data Centers Receives Excellent Response23.2.2018 16:56Tiedote

HashGains.com, a leading cryptocurrency mining platform, has launched its crowdsale program to build mega cryptocurrency cloud mining data centers in India and Canada which uses renewable energy like wind and solar as source of energy. “With the growing worries around bitcoin mining causing environmental damage, difficulty levels of mining increasing and returns heading southwards, there was no better opportunity but to build green energy data centers which run on free sources of energy like wind and solar, ensuring handsome mining rewards while taking care of environment,” said Mr Anuj Bairathi, CEO & Founder, HashGains, who is crypto enthusiast himself. HashGains is a growing cloud mining platform with more than 10,000 active customers enjoying mining returns and is expected to reach the mark of 1 million customers by 2020. To handle such a massive growth and ever growing demand of customers, it becomes even more important that mega mining centers are planned which can serve needs of

Stratecast Recognizes CARDINALITY as a “10 to Watch in 2018”23.2.2018 16:07Tiedote

In their new report, “Digital Transformation Means New Tools for New Business” —part of the Global Operations, Orchestration, Data Analytics, and Monetisation (ODAM) stream—Stratecast recognises CARDINALITY for their new approach towards processing big data to deliver applications such as Customer Experience, Operational Intelligence, Network Analytics, Churn Management and Marketing Intelligence. Stratecast identified that the CARDINALITY Perception Platform brings large amounts of data from multiple CSP sources together in order to address a growing group of data analysis needs from different operational work teams and the wider business. It also does this at ingestion rates and storage levels previously thought not practical. "Using design principals tied to microservices and containerized solution components, the platform is a major advancement in meeting CSP data analysis needs at a price untouchable by previously-defined platforms," said Karl Whitelock, Stratecast director of glo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme