Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Myllypuron ja Kalasataman palveluajat laajenevat marraskuun alussa

Jaa

Myllypuron ja Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukset tarjoavat marraskuusta alkaen kiireettömiä vastaanottoaikoja arki-iltoina klo 16 jälkeen. Iltavastaanotoille tarvitaan ajanvaraus etukäteen.

Palveluaika laajenee 1.11. molemmissa terveys- ja hyvinvointikeskuksissa terveysasemalla, hammashoidossa, Mieppi-mielenterveyspalvelussa ja fysioterapiassa. Kalasatamassa palveluaikojen laajennus koskee myös psykiatria- ja päihdepalveluja. 

Myllypuroon iltavastaanottoja

Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen palveluajat laajenevat 1.11. Kiireettömiä vastaanottoaikoja ajanvarauksella on maanantaista torstaihin klo 16-18. Ilta-aikoja on terveysasemapalveluissa, hammashoidossa, Mieppi-mielenterveyspalveluissa ja fysioterapiassa.

Vastaanotot on tarkoitettu Myllypuron, Kontulan ja Kivikon terveysasemien asiakkaille ja ne järjestetään Myllypuron terveysasemalla. Kontulan ja Kivikon terveysasemilla palveluajat pysyvät ennallaan. Ne ovat auki arkisin klo 8-16.

”Laajempia aukioloaikoja on Myllypuroon suunniteltu jo jonkin aikaa. Myös asiakkaille tehdyissä kyselyissä on noussut esiin toive pidemmistä aukioloajoista”, kertoo Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen suunnittelusta vastaava projektipäällikkö Lars Rosengren.

Kalasatamassa palveluja jälleen klo 20 asti

Kalasataman terveysasemapalveluissa, hammashoidossa sekä psykiatria- ja päihdepalveluissa palataan koronaepidemiaa edeltäviin arki-iltojen aukioloaikoihin. Kiireetöntä palvelua ajanvarauksella on saatavilla klo 20 asti. Tämän lisäksi matalan kynnyksen mielenterveyspalvelu Mieppi sekä fysio- ja toimintaterapia palvelevat klo 18 asti. Poikkeuksena ovat perjantait, jolloin terveysasemapalvelut, Mieppi ja fysioterapia ovat auki klo 16 asti.    

”Laajemmalla aukiololla pystymme palvelemaan molemman terveys- ja hyvinvointikeskuksen asiakkaita joustavammin. Uskon, että ilta-ajat helpottavat esimerkiksi työssäkäyvien asiointia sote-palveluissa”, kommentoi terveys- ja päihdepalvelujen johtaja Leena Turpeinen.  

”Tavoitteenamme on, että meillä on jatkossa eri puolilla kaupunkia terveys- ja hyvinvointikeskuksia, jotka palvelevat helsinkiläisiä laajemmilla palveluajoilla”, Turpeinen jatkaa.

Päivystys Malmilla, Meilahdessa ja Uudessa lasten sairaalassa

Terveysasemien päivystys arkisin klo 16 jälkeen on edelleen Malmilla ja Meilahdessa (Haartamanin sairaalassa) sekä alle 16-vuotiaille Uudessa lastensairaalassa.

  • Katso lista Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen palveluista ja aukioloajoista.
  • Katso lista Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen palveluista ja aukioloajoista.

Lisätietoa

  • Leena Turpeinen, terveys- ja päihdepalvelujen johtaja
    p. 050 325 6917, leena.turpeinen@hel.fi,
  • Lars Rosengren, projektipäällikkö, Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskus
    p. 050 5557781, lars.rosengren@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Tero Manninen
yksikön päällikkö
tero.manninen@hel.fi
p. 09 310 28885

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Lahja lapselle! – Helsingin perhehoito etsii sijaisperheitä22.11.2021 10:07:10 EET | Tiedote

Kampanjan teema ”Lahja lapselle!” symbolisoi kotia lapselle, rakkautta, kiintymystä, turvaa sekä molemminpuolista palkitsevuutta. Helsingin perhehoito hakee uusia sijaisperheitä mukaan toimintaansa. Tule kuulemaan lastensuojelun perhehoidosta sekä vastaanotto- ja tukiperhetoiminnasta. Kaikille avoin infotilaisuus järjestetään tiistaina 30.11. klo 17.30–19 os. Säästöpankinranta 2 A (4. krs), 00530 Helsinki Ilmoittautumiset ma 29.11. klo 16 mennessä: lasten.perhehoito@hel.fi tai p. 040 3341423 tai https://bit.ly/307ErH4 Kahvitarjoilu klo 17. Tervetuloa! Lisätiedot: Lastensuojelun perhehoito ja vastaanottoperhetoiminta: p. 040 3341423, lasten.perhehoito@hel.fi Tukiperhetoiminta: p. 050 3289976, tukiperhe@hel.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme