Pirkanmaan ELY-keskus

Myös Pirkanmaan seutuliikenteen maskipakko vaihtuu vahvaan suositukseen 12.7.

Jaa

Pirkanmaan ELY-keskus on linjannut, että ELY-keskuksen hankkiman seudullisen joukkoliikenteen maskipakosta luovutaan 12.7.2021 alkaen, jolloin myös Tampereen kaupunkiseudun Nysse-liikenteessä maskipakosta luovutaan.

Pirkanmaan seutuliikenteen maskipakko alkoi 6.4.2021, ja se koski yli 12-vuotiaita matkustajia.

Jatkossa ELY-keskus suosittelee edelleen vahvasti maskin käyttöä liikennevälineissä. Lisäksi on tärkeää matkustaa vain terveenä, muistaa turvavälit ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikenneasiantuntija Jukka-Pekka Vallius, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 021 324
Liikenneasiantuntija Racha Mroueh, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 248

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme