Vaasan kaupunki - Vasa stad

Myös Vaasassa pääsee maalaamaan Kuvataiteen päivänä 10.7.

Jaa

Kaikki halukkaat pääsevät ilmaiseksi maalaamaan Tikanojan taidekodin puutarhassa Helene Schjerfbeckin syntymäpäivänä ja Kuvataiteen päivänä tiistaina 10.7. klo 12-15.

Päivä kuuluu valtakunnalliseen Suureen Maalaustapahtumaan, johon Vaasan kaupungin museot osallistuu yhdessä Vaasan Taiteilijaseuran kanssa.

Maalaustapahtuman aiheena on ihminen ja ohjaajina toimivat Vaasan Taiteilijaseuran taiteilijat Marita Perttula ja Alli Alho. Maalausvälineet tarjoaa Vaasan kaupungin museot.

Maalaustapahtumia järjestetään ympäri Suomen ja niistä voi lukea lisää osoitteessa www.maalaustapahtuma.fi .

Kuvia päivän teoksista ja tapahtumista voi jakaa Instagramissa #maalaustapahtuma
@maalaustapahtuma www.instagram.com/maalaustapahtuma tai Facebookissa www.facebook.com/maalaustapahtuma.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tikanojan taidekoti / Vaasan kaupungin museot
p. 040 182 8702
tikanoja.info@vaasa.fi

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme