Boltsi Oy

Myrskyn pyssyt! Boltsi Fisukka tuo lohen kaurapyörykkään

Jaa

Uusi Boltsi Fisukka on kaurapyörykkä, jonka maun mehevöittää lämminsavustettu kirjolohi. Uutuus on lisäaineeton, niin kuin kaikki Boltsi-pyörykät.

Boltsi Fisukka -kaurapyörykän maun mehevöittää lämminsavustettu kirjolohi.
Boltsi Fisukka -kaurapyörykän maun mehevöittää lämminsavustettu kirjolohi.

Kaura-siemenpyörykkä Boltsi on jo vakiinnuttanut paikkansa pyörykkämyynnin myllertäjänä. Myös Boltsi Fisukan idea lähti kuin hauki rannasta.

”Perinteisiä kalapyöryköitä on kaupoissa jo hurja parvi. Me emme lähteneet samaan sumppuun vaan pyöräytimme lämminsavulohen makumaailman kaura-siemenpyörykkään. Kotimainen kaura on hyvä kalan kaveri”, sanoo Boltsi Oy:n toimitusjohtaja Harri Jaakkola.

Boltsi Fisukan kalaksi valittiin maisteluissa lämminsavustettu kirjolohi, sillä tuotekehitys tehtiin maku edellä. Valmistuksessa käytetään Kalaneuvoksen ASC-sertifioitua kirjolohta, pääosin Suomesta tai Ruotsista, tarvittaessa Norjasta tai Tanskasta. Suomessa kasvatettu kirjolohi on WWF:n kalaoppaan vihreällä listalla.

Yksi kalaisa, kolme vegeä – kaikki lisäaineettomia

Boltsi on lupauksensa mukaisesti aina lisäaineeton, ja tämä koskee myös Boltsi Fisukkaa. Kaurapyörykkä säilyy 21 päivää valmistuksesta ilman säilöntäaineitakin.

Boltsi-perheen kolme muuta pyörykkää – Original, Chili-tomaatti ja Morocco – ovat vegaanisia.

”Boltsi Fisukka tuo sekasyöjille uuden vaihtoehdon. Jos suu sanoo Boltsi Fisukan maukkaaksi, uskaltaa kokeilla myös kasviperäisiä kaura-siemenpyöryköitä. Boltsin porttiteoria tukee koko kasvistuotealaa”, Harri Jaakkola uskoo.

Boltsi Fisukka:

- Lisäaineeton
- Runsaskuituinen
- Laktoositon, maidoton ja soijaton
- Kauraa 21 %, lämminsavukirjolohta 14 % ja siemeniä 11 %
- Valmistettu Suomessa
- Tuotetiedot: https://boltsi.fi/tuote/boltsi-fisukka/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Harri Jaakkola, toimitusjohtaja, Boltsi Oy
0500 734 052, harri.jaakkola@leivonleipomo.fi

Kuvat

Boltsi Fisukka -kaurapyörykän maun mehevöittää lämminsavustettu kirjolohi.
Boltsi Fisukka -kaurapyörykän maun mehevöittää lämminsavustettu kirjolohi.
Lataa
Boltsi Fisukka on lisäaineeton, kuten kaikki Boltsi-pyörykät.
Boltsi Fisukka on lisäaineeton, kuten kaikki Boltsi-pyörykät.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Boltsi Oy
Boltsi Oy
Lemminkäisenkatu 48
20520 Turku

0800 05450http://boltsi.fi

Boltsi Oy syntyi vuonna 2020 kehittämään Boltsi-tuoteperheen kasvua. Kaura-siemenpyörykkä Boltsi on perheyritys Leivon Leipomon vahingossa keksimä innovaatio: tarkoituksena oli kehittää tuhti kaura-siemensämpylä. Boltsi voitti Suomalainen menestysresepti -kilpailun vuonna 2019 ja nousi yhdeksi Suomen myydyimmistä pyöryköistä. Kaikki Boltsi-tuotteet ovat lisäaineettomia ja Suomessa tehtyjä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Boltsi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme