Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylässä panostetaan pikkujouluihin

Jaa

Tänäkin syksynä Naantalin Kylpylässä koetaan ennennäkemätön pikkujoulushow, joka on suunniteltu varta vasten Kylpylän Paviljongin lavalle – ja tällä kertaa myös sen ympärille. Yhdessä paikallisen tapahtuma-alan yrityksen Viihdy Turun kanssa toteutettava show tuo kylpylälle kansainvälisesti palkittua sirkusta, akrobatiaa, live-musiikkia ja tietysti yllätyksiä. XmasPERIENCE:n ensi-ilta on pe 13.11. ja tapahtumailtoja järjestetään Kylpylällä yhteensä seitsemän aina perjantaisin ja lauantaisin.

Rami Jarkko (Viihdy) ja Joni Hakkarainen (Sunborn) katsovat luottavaisina tulevaan pikkujoulukauteen.
Rami Jarkko (Viihdy) ja Joni Hakkarainen (Sunborn) katsovat luottavaisina tulevaan pikkujoulukauteen.

Naantalissa povataan hyvää pikkujoulukautta

Tänäkin syksynä Naantalin Kylpylä tarjoaa pikkujoulukauteen jotain ihan uutta. "Konseptia lähdettiin suunnittelemaan jo helmikuussa, ja kun mukaan saatiin tekijä vieläpä omalta kylältä, asiat alkoivat loksahdella paikoilleen", kertoo kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen. Kumppaniksi valikoitui paikallinen tapahtuma-alan tuotantoyritys Viihdy, joka tuntee alan ja asiakaskunnan. "Erityisesti Viihdy tunnetaan innovatiivisista ja rohkeista toteutuksistaan, mikä on loistava lähtökohta pikkujouluillemme”, Hakkarainen kehuu.

Rohkeutta vaadittiinkin jo keväällä, kun tilanne yleisötapahtumien osalta alkoi näyttää epävarmalta. ”Pidimme kuitenkin kiinni suunnitelmasta, ja se kannatti. Syksyn tullen olemme saaneet huomata, että kysyntää pikkujouluille todellakin on. Näyttää siltä, että yritykset haluavat panostaa yhteisöllisiin elämyksiin”, Hakkarainen summaa.

Samaa mieltä on Viihdyn perustajiin kuuluva Rami Jarkko: ”Nyt ei auta synkistellä. Pitää painaa kaasu pohjassa, vaikka välillä sutii ja sakkaa”. Lisäksi iltojen toteutuksessa voidaan huomioida mahdolliset rajoitukset ja varotoimet jo etukäteen. "Varaudumme tietysti yllätyksiin. Kylpylällä tapahtumia on turvallista järjestää”, Hakkarainen toteaa. 

Custom-made show Kylpylälle

Uuden esityksen ytimessä on yllätyksellisyys. Siksi kaikkea ei voi kertoa etukäteen, mutta muutaman seikan Jarkko suostuu paljastamaan. Mm. kansainvälisesti palkittu, pitkään maailmalla kiertänyt duo Kate ja Pasi tuo juhliin korkeatasoisia ja vauhdikkaita sirkusnumeroita huumorilla höystettynä. ”Kate ja Pasi esiintyvät harvoin Suomessa, eli nyt on loistava mahdollisuus päästä näkemään duo livenä”, Jarkko hehkuttaa. Illallisen aikana musiikista vastaa mukaansatempaava bändi Meining, joka on koottu nimenomaan show & dinner -iltoja varten. ”Live-musiikki luo aina sähköisen tunnelman ja rytmittää vauhdikasta iltaa", Jarkko lupaa. 

Esityksen ensi-ilta on pe 13.11., minkä jälkeen pikkujouluja vietetään vielä kuutena iltana perjantaisin ja lauantaisin. Paikat ovat varattavissa jo nyt, ja vieraat voivat valita esityksen oheen erilaisia menuja, juomapaketteja tai vaikkapa koko viikonlopun kylpyläloman. Show toimii sekä yritysryhmille että muille porukoille, ja lisäherkut voi valita omien mieltymysten mukaan illallisesta täyden palvelun VIP-pakettiin.

Juhlaillat:

Perjantai 13.11.
Lauantai 14.11.
Lauantai 21.11.
Perjantai 27.11.
Lauantai 28.11.
Perjantai 4.12.
Lauantai 5.12.

Elämyspaketit alkaen 89€/hlö (peruspaketti, sis. show & dinner)
Ks. lisää: https://www.varaapikkujoulut.fi

Lisätiedot: 

Joni Hakkarainen
Sunborn Hotels & Restaurants
joni.hakkarainen@sunborn.fi
p. 044 556 6285

Rami Jarkko
Viihdy Turku Oy
p. 044 030 0801

Avainsanat

Kuvat

Rami Jarkko (Viihdy) ja Joni Hakkarainen (Sunborn) katsovat luottavaisina tulevaan pikkujoulukauteen.
Rami Jarkko (Viihdy) ja Joni Hakkarainen (Sunborn) katsovat luottavaisina tulevaan pikkujoulukauteen.
Lataa
Naantalin Kylpylän XmasPERIENCE tulee olemaan ennennäkemätön pikkujoulushow.
Naantalin Kylpylän XmasPERIENCE tulee olemaan ennennäkemätön pikkujoulushow.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
21100 Naantali

02 4455100http://www.naantalispa.fi

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli meren rannalla, Naantalin idyllisen vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

Viihdy Turku Oy on vuonna 2012 perustettu tapahtuma-alan yritys, joka sekä tuottaa että käsikirjoittaa yritystapahtumia. Viihdy on tunnettu persoonallisista ja yllättävistä tapahtumakokonaisuuksistaan, jotka tehdään tosissaan mutta ei vakavasti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylälle myönnettiin sertifikaatit vastuullisesta toiminnastaan11.4.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Naantalin Kylpylä on läpikäynyt mittavan vastuullisuusohjelman. Ohjelma on pitänyt sisällään ensin ympäristöohjelma Green Key- sertifikaatin ja tämän jälkeen käynnistyi Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) vastuullisuusohjelma. Ohjelma on suunnattu matkailualan toimijoille, ja sen kriteerit täyttävät yritykset saavat käyttöönsä STF-merkin, joka viestittää kansainvälisille matkailijoille kestävästä toiminnasta.

Alueen matkailu- ja kulttuuritoimijat kisaavat kuusenkoristelussa4.12.2020 07:45:00 EET | Uutinen

Naantalin Kylpylä elvytti vanhan perinteen ja isännöi vuosien tauon jälkeen kuusenkoristelukisaa, jossa ovat Kylpylän lisäksi mukana Muumimaailma, Naantalin Musiikkijuhlat, Herrankukkaro, Kultaranta Resort ja Visit Naantali. Kuusia pääsee vapaasti ihailemaan Kylpylän Promenade-käytävällä 4.12. alkaen. Voittaja valitaan yleisöäänin 23.12., ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan myös osallistujien lahjoittamia palkintoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme