Asuntomessut

Naantalissa Asuntomessuille pääsee myös vesibussilla

Jaa

Vesibussi Tuula liikennöi kesällä 2022 kerran päivässä Turusta Naantalin keskustan venesataman kautta Lounatuulen Asuntomessualueelle. Messujen aikana vesibussi liikkuu päivällä Naantalin ja messualueen välillä.

Messuvieraat pääsevät tulevana kesänä Luonnonmaan saaressa sijaitsevalle Lounatuulen Asuntomessualueelle myös vesireittiä pitkin. Messujen tarjonta on jo ehtinyt täydentyä venenäyttelyllä ja nyt myös itse messualueelle pääsee saapumaan vesibussilla.

Kuusisto Linen vesibussi lähtee aamusiin Turusta vanhan kaupungintalon edestä Aurasillan kupeesta klo 9 kohti Naantalia. Ennen messualueelle saapumista vesibussi pysähtyy myös Naantalin keskustan venesatamassa, jossa voi myös hypätä vesibussin kyytiin.

Vesibussi jää päivän ajaksi kyyditsemään messuvieraita Naantalin keskustasta messualueelle ja takaisin. Illalla viimeinen vesibussi starttaa messualueelta klo 18 keskustan venesataman kautta kohti Turkua.

”Yksi tämän vuoden teemoista, koti saaressa kaupungin kyljessä, tulee tässä messuvieraille konkreettisella tavalla koettavaksi” toteaa Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Vesitse matka Naantalin keskustaan kestää noin 45 minuuttia ja koko matka messualueelta Turun keskustaan Naantalin venesatamapysähdyksen kanssa alle kaksi tuntia.

”Olemme todella iloisia, että saimme neuvoteltua mukaan myös tämän kuljetusmuodon alueelle. Uskon, että moni messuvieraista haluaa nauttia merellisestä reitistä vähintään toiseen suuntaan. Lounatuulen alueen katseleminen mereltä käsin tuo ihan uuden ulottuvuuden tapahtuman kävijöille!” iloitsee Asuntomessut Naantalissa -tapahtuman projektipäällikkö Timo Tirri.

Messualueelle vesibussilla saapuvilla on oltava etukäteen verkkokaupasta hankittu messulippu. Myös vesibussimatkan lipun voi hankkia messulipun oston yhteydessä verkkokaupasta.  

Asuntomessut järjestetään Naantalissa 15.7. –14.8.2022. Vesibussin tarkat aikataulut ja hinnat: kuusisto-line.fi

.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Asuntomessut
Asuntomessut
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

020 743 7700http://www.asuntomessut.fi

Osuuskunta Suomen Asuntomessut on suomalaisen asumisen suunnannäyttäjä, joka järjestää vuosittain kesän kohokohtiin lukeutuvat Asuntomessut.

Asuntomessuilla esitellään toimiviksi ja kestäviksi koettuja ratkaisuja sekä esimerkkejä rakentamiseen ja asumiseen liittyvien uusimpien tutkimusten soveltamisesta käytäntöön.

Asuntomessuja on järjestetty vuodesta 1970 lähtien.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntomessut

Asuntomessualueelle Naantaliin nousee Suomen ensimmäinen saunarivitalo12.4.2022 06:00:00 EEST | Tiedote

Lounatuulen Asuntomessujen ranta-alue Naantalissa saa Suomen ensimmäisen saunarivitalon. Neljästä piensaunasta koostuvalle rivitalolla tulee oma uintilaituri. Talviaikaan alueella voi harrastaa myös avantouintia, sillä yksi saunoista jää yleisesti varattavaan käyttöön. Toisista saunoista voi halutessaan hankkia itselleen joko osakkuuden ja sitä kautta oikeuden esimerkiksi viikoittaiseen saunavuoroon tai sitten voi hankkia omistusoikeuden koko saunaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme