Asuntomessut

Naantalissa Asuntomessuille pääsi myös vesibussilla

Jaa
Vesibussi Tuula kokeili liikennöintiä messujen ensimmäisellä viikolla Turusta Naantalin keskustan venesataman kautta Lounatuulen Asuntomessualueelle.

Messuvieraat pääsivät messujen alussa kokeilemaan saapumista Luonnonmaan saaressa sijaitsevalle Lounatuulen Asuntomessualueelle myös vesireittiä pitkin. 

”Yksi tämän vuoden teemoista, koti saaressa kaupungin kyljessä, tuli tässä messuvieraille konkreettisella tavalla koettavaksi” toteaa Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Vesitse matka Naantalin keskustaan kestää noin 45 minuuttia ja koko matka messualueelta Turun keskustaan Naantalin venesatamapysähdyksen kanssa alle kaksi tuntia.

”Lounatuulen alueen katseleminen mereltä käsin toi ihan uuden ulottuvuuden tapahtuman kävijöille!” iloitsee Asuntomessut Naantalissa -tapahtuman projektipäällikkö Timo Tirri.

Vesibussikuljetus on päättynyt. 

Asuntomessut järjestetään Naantalissa 15.7. –14.8.2022. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Asuntomessut
Asuntomessut
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

020 743 7700http://www.asuntomessut.fi

Osuuskunta Suomen Asuntomessut on suomalaisen asumisen suunnannäyttäjä, joka järjestää vuosittain kesän kohokohtiin lukeutuvat Asuntomessut.

Asuntomessuilla esitellään toimiviksi ja kestäviksi koettuja ratkaisuja sekä esimerkkejä rakentamiseen ja asumiseen liittyvien uusimpien tutkimusten soveltamisesta käytäntöön.

Asuntomessuja on järjestetty vuodesta 1970 lähtien.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntomessut

Suomen Asuntomessut yhteistyöhön Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kanssa1.3.2023 11:25:49 EET | Tiedote

Suomen Asuntomessut ja Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteisenä tavoitteena on nostaa laadukkaan suunnitteluosaamisen ja asuntorakentamisen arvostusta Suomen asuntomarkkinoilla. Ensimmäisellä yhteisesti toteutetulle kurssilla opiskelijat loivat raikkaita ratkaisuja näyttelyarkkitehtuuriin, joita tullaan näkemään ja kokemaan messutapahtumissa tulevina vuosina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme