Hesburger

Näin tehtiin Chuck Norris -mainokset - katso making of -video!

Jaa

Mainosfilmit ohjannut Markus Virpiö kertoo Chuck Norrisin kaltaisen maailmantähden ohjaamisen olleen jännittävää ja haastavaa, mutta näyttelijän valloittavan persoonan ansiosta myös hyvin rentoa.

Rento ja hyväntuulinen Chuck Norris vietti viime viikolla päivän mainoskuvauksissa Munkkiniemen Hesburgerissa.  Making of -video tarjoaa maistiaisia kuvauspäivän tunnelmista.

Mainoksissa Chuck Norris käyttää Hesburgerin suursuosion saavuttanutta mobiilisovellusta.

– Chuck Norris oli äärimmäisen mukava ja yhteistyöhaluinen. Minkäänlaisia tähden elkeitä ei nähty koko kuvauspäivän aikana. Just tell me what to do. hän lausahti, heittäen perään kuuluisan hymynsä, Virpiö kuvailee.

– Kuvaus toki vaati jonkin verran erikoisjärjestelyjä, mutta huolellinen tuotantosuunnittelu sai kuvauspäivän luistamaan erinomaisesti. Kuvauksissa käytettiin ns. stand in -näyttelijää, jonka kanssa jokainen kuva rakennettiin ja harjoiteltiin ennen varsinaisen tähden saapumista settiin. Näin minimoitiin Norrisin turha odotteluaika.

Salaisuus kuvauspäivään saakka

Mainoksessa esiintyvän tähden henkilöllisyys pidettiin avustajiltakin salassa kuvauspäivän aamuun asti.

– Kun Chuck Norris sitten astui kuvauspaikalle, olivat ihmisten ilmeet näkemisen arvoisia. Hullusta ajatuksesta syntynyt idea tuli todeksi, iloitsee mainosten suunnittelusta vastanneen SFB Agencyn luova johtaja Matias Mero.

Itsekin suureksi Chuck Norris -faniksi tunnustautuva Virpiö kiittelee kuvausryhmän tehokkuutta.

– Vaikka filmien pääosissa oli toimintaelokuvan elävä legenda, ei myöskään kuvausryhmässä nähty fanituksen aiheuttamaa hidastumista. Eniten aikaa uhkasi mennä välillä hukkaan ohjaajan ja Norrisin jutustellessa 70-luvun karateleffoista ja Bruce Leestä!

– Kaiken kaikkiaan kuvauspäivä sujui erinomaisesti. Aikataulu piti minuutilleen ja kaikki tarvittava materiaali saatiin tehtyä erinomaisissa tunnelmissa. Ja tekemisen ilo välittyy myös valmiissa filmeissä, Virpiö summaa.

Hesburger-sovelluksen ominaisuuksia markkinoivia Chuck Norris -aiheisia mainoksia nähdään jo ensi viikolla elokuvateattereissa. Mainokset ideoi ja toteuttaa Hesburgerin markkinointikumppani SFB Agency. Tuotannosta vastaa Otto Tuotanto.

Making of -video
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hesburger
Hesburger
Linnankatu 34
20100 TURKU

+358 (0)2 4808 9000http://www.hesburger.fi/

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Hesburgerilla on Suomessa 270 ja ulkomailla 186 ravintolaa. Ketjun palveluksessa työskentelee yli 6 700 henkilöä. Vuoden 2017 verollinen myynti Suomessa oli 218 miljoonaa euroa ja ulkomailla 86 miljoonaa euroa. 

www.hesburger.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme