Suomen Punainen Risti SPR

Nälkäpäivänä #SPRTakeover valtaa yritysten ja yhteisöjen verkkosivut

Jaa

Lukuisat yritykset ja yhdistykset osallistuvat jälleen Nälkäpäivä-keräykseen tarjoamalla verkkosivunsa Punaisen Ristin käyttöön. #SPRTakeover ja Nälkäpäivän lipaskeräys järjestetään 14.–16.9.

Punaisen Ristin #SPRTakeover-kampanjaan osallistuvien verkkosivuilla vierailevat näkevät ilmoituksen, jossa heille tarjotaan mahdollisuutta osallistua Nälkäpäivä-keräykseen. Kävijä voi tehdä lahjoituksen tai jatkaa osallistumatta alun perin hakemalleen sivustolle.

- Vielä ehtii mukaan ”häiritsemään” asiakkaitaan hyvän asian merkeissä. #SPRTakeover tarjoaa mahdollisuuden lahjoittaa katastrofirahastoon. Juuri nyt apua tarvitsevat erityisesti sodan uhrit Jemenissä, Syyriassa ja Irakissa, sanoo Punaisen Ristin varainhankintajohtaja John Ekelund.

Suomessa Nälkäpäivään lahjoitetuilla varoilla muun muassa koulutetaan henkisen tuen vapaaehtoisia ja autetaan äkillisten onnettomuuksien, kuten tulipalojen uhreja.

Tänä vuonna #SPRTakeoverissa on jo yli 100 toimijaa yrityksistä ammattiliittoihin sekä yhdistyksiin. Mukana ovat muun muassa Stockmann, Vauva.fi, Ilmarinen, Fennovoima ja Finlayson. Viime vuonna #SPRTakeoveriin osallistui 120 yritystä ja se tavoitti yli 900 000 yritysten verkkosivuilla kävijää.

#SPRTakeover on kannanotto inhimillisyyden puolesta – tule mukaan!

Nälkäpäivä on tunnettu katukeräyksestä, jossa voi lahjoittaa käteistä keräyslippaaseen. Katukeräys on edelleen merkittävä osa Nälkäpäivää, mutta käteisen käytön vähentyessä rinnalle on tullut muita lahjoittamisen tapoja.

- #SPRTakeover on helppo ja vaivaton tapa osallistua. Lisäksi se on kannanotto inhimillisyyden puolesta sekä näkyvä tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta asiakkaille ja muille sidosryhmille, sanoo projektipäällikkö Eeva Arrajoki.

#SPRTakeoveriin voivat osallistua kaikki verkkosivuja ylläpitävät yritykset ja yhteisöt. Oman verkkosivun valjastaminen osaksi Nälkäpäivää on yksinkertaista. Ohjeet ja tarvittavat työkalut löytyvät osoitteesta esmes.fi/nalkapaiva2017.

Nälkäpäivään voi lahjoittaa myös:

  • Lähettämällä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €/viesti)
  • Netissä osoitteessa nälkäpäivä.fi
  • Soittamalla numeroon 0600 12220 (20,12 €/puhelu + pvm)
  • MobilePay:lla numeroon 1001

Nälkäpäivä.fi
#Nälkäpäivä
#SPRTakeover

Lisätietoja:

Varainhankintajohtaja John Ekelund, p. 020 701 2022, john.ekelund@punainenristi.fi
Projektipäällikkö Eeva Arrajoki, p. 020 701 2274, eeva.arrajoki@punainenristi.fi
Tiedottaja Mari Mäkinen p. 020 701 2223, mari.makinen@punainenristi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Mari Mäkinen, p. 020 701 2223, mari.makinen@punainenristi.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Punainen Risti SPR
Suomen Punainen Risti SPR
Tehtaankatu 1 a
00140 HELSINKI

https://www.punainenristi.fi/

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.

Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan. Inhimillisyyden puolustaminen on yksi järjestön päätavoitteista.

Finlands Röda Kors är en av de största frivilligorganisationerna i Finland. Röda Korset har i uppgift att hjälpa dem som mest är i behov av hjälp såväl i hemlandet som utomlands.

Röda Korset hjälper människor i samband med katastrofer och olyckor och ger utbildning i beredskap. Organisationen uppmuntrar människor att sköta sin hälsa och ta hand om varandra. Att försvara humanitet är en av Röda Korsets huvudmål.

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Punainen Risti SPR

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme