Kustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö Otava

Nappaa vauva kainaloon ja tule Nykymutsin imetysbileisiin 1.10. klo 14

Jaa

Tiesitkö, että 1.10. polkaistaan käyntiin Imetysviikko? Nappaa siis vauvasi, taaperosi tai bestiksesi mukaan, ja tulkaa Otavan kirjakaupalle (Uudenmaankatu 10, Helsinki) maanantaina 1.10. klo 14 Nykymutsin imetysbileisiin.

Nykymutsin imetyskiran tekijät Laura Talvitie ja Pauliina Ahonen ovat paikalla tavattavissa ja kertovat iltapäivän aikana rentoja vinkkejään imetykseen. 

“Täydellisten äitien toimikunta™ ei tule sakottamaan sinua, jos vauvan torkkuessa avaat Netflixin ja katsot pätkän lempisarjaasi. 

“Lapsesta kasvaa ihan kelpo yksilö, vaikka et tuijottaisi hänen silmäluomiaan herkeämättä hänen nukkuessaan. 

Tarjolla on pientä purtavaa, yllätyksiä ja puuhaa niin pienille kuin isoille. 

Missä: Otavan kirjakauppa, Uudenmaankatu 10, Helsinki 

Milloin: Maanantaina 1.10. klo 14-16 

Ilmoittautumiset: adele.couavoux@otava.fi  

Elokuussa julkaistu Nykymutsin imetyskirja (Nemo 2018) tsemppaa, kun kävelevän maitobaarin rooli alkaa ahdistaa, kun imetyksen onnistuminen jännittää tai kun oikea imuote ei tahdo löytyä. Se on äideiltä äideille kirjoitettu teos, joka toimii ymmärtävänä ystävänä mullistavassa elämänvaiheessa. 

Laura Talvitie (s. 1987) on tamperelainen yhteiskuntatieteilijä, lehtikuvaaja ja kaksivuotiaan lapsen äiti.  Pauliina Ahonen (s. 1987) on kuopiolainen designer ja puolitoistavuotiaan lapsen äiti. 

Tilaan on esteetön kulku. Lapset ovat tervetulleita. Vapaa pääsy.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Laura Talvitie ja Pauliina Ahonen. Kuva Tatu Ahonen
Laura Talvitie ja Pauliina Ahonen. Kuva Tatu Ahonen
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

Nemo on osa kustannusosakeyhtiö Otavaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Kesän käsityökirjoissa miehet neulovat ja nypläävät18.4.2019 09:37:00 EESTTiedote

Kesän kuumin mies ei olekaan se, joka kokkaa tai kalastaa, vaan se joka neuloo ja nyplää! Suomalaisen pitsinnypläyksen maailmankartalle nostanut Tarmo Thorström on osoitus siitä, mitä voi tapahtua, kun nuori mies astuu ennakkoluulottomasti itselleen täysin vieraalle tontille. Markus Haakana puolestaan avaa neulomisen perustekniikkaa miesten logiikalla teoksessaan Jätkä neuloo. Moreeni julkaisee kevään ja kesän listoillaan yhdeksän käsityökirjaa. Villasukkien lisäksi neulotaan lapasia ja vaatteita, virkataan huiveja ja tutustutaan nypläykseen.

Dosentti Seppo Tiihosen uutuuskirja Vallan kumoukset on väkevä kuvaus valtiojohtamisesta ja Suomen synnystä 1917–19199.4.2019 08:37:00 EESTTiedote

Joulukuun 6. päivänä 1917 julistettu Suomen itsenäinen valtio oli heikko: se oli hallinnollisesti täysin voimaton sitä uhkaavia sisäisiä ja ulkoisia voimia vastaan. Suomalainen kansakunta oli hajalla ja erimielinen. Dosentti Seppo Tiihosen uutuuskirja Vallan kumoukset on vahva kuvaus valtiojohtamisesta ja Suomen synnystä kumousten keskellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme