Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Narrifest tarjoaa teatterielämyksiä nuorten omista näytelmistä Shakespearen klassikkoon

Jaa

Narrin nuorten teatterifestivaali Narrifest järjestetään 11.–13.5.2018 Nuorten toimintakeskus Hapessa. Tänä keväänä NarriFestin ohjelmassa on nuorten itse ideoimia näytelmiä mm. tyttöydestä, kouluelämästä, treffailusta ja parisuhteista sekä tunnettuja teatteri- ja elokuvateoksia aina Shakespearen Kesäyön unesta Lukas Moodyssoniin Kimpassa-komediaan.

Narrifest on nuorten harrastajateatteri Narrin näyttämön vuotuinen teatterifestivaali. Kolmipäiväisen Narrifest-viikonlopun aikana nähdään 16 nuorten teatteriesitystä ja 160 nuorta esiintyjää.

Kaikki Narrifestissä esiintyvät ryhmät ovat Narrin näyttämön nuorten teatteriryhmiä. Narrin näyttämöllä toimii yhteensä 18 nuorten teatteriryhmää.
Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy.
 
Narrifest 11.–13.5.2018
Narrin näyttämö
Nuorten Toimintakeskus Happi
Sörnäisten rantatie 31, 3.krs

Tarkempi ohjelma ja lisätietoja osoitteesta: narri.munstadi.fi

Narrin näyttämö on Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden teatteritoimintaan erikoistunut toimipiste.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Narrin näyttämö
Laura Mboup (09) 310 71 666 / 050 5591 758
laura.mboup@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme