Vaasan kaupunki - Vasa stad

Närvänmutkan tulipaikka uudistuu heinäkuussa

Jaa

Pilvilammen Närvänmutkan tulipaikkaa uudistetaan kovaa tahtia. Vanhan tulipaikan tilalle rakennetaan grillikatos, jonne mahtuu aiempaa enemmän kävijöitä samanaikaisesti.

Kuva: Marianna Österlund
Kuva: Marianna Österlund

Uuden grillikatoksen on suunniteltu valmistuvan heinäkuussa. Katoksen alle tulee kaksi grilliä ja istumapaikkoja, jotka kiertävät katoksen reunoja. Kunnostajina toimivat Vaasan kaupungin viheralueyksikkö sekä Vaasan Latu. Samalla ehostusta sai myös Kivijärven laavu, jonne vietiin Närvänmutkan vanhat tuolit ja pöytä.

– Toivomme retkeilijöiden ahkeraa käyttöä uudistuville kohteille ja hyvää huolenpitoa, että paikat pysyy kunnossa, grillikatoksen päärakentaja Lasse Kantola esittää toivomuksen uuden katoksen käyttäjille.

– Toivomuksena olisi myös, ettei elävistä puista revitä kaarnaa, etteivät ne kuolisi, muistuttaa viheraluehortonomi Leila Roininen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viheraluehortonomi Leila Roininen puh. 0400 959 179, leila.roininen@vaasa.fi
Rakennusmies Lasse Kantola puh. 0400 668 647, lasse.kantola@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Marianna Österlund
Kuva: Marianna Österlund
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilkivallan kohteeksi joutunut pyörälaskuri on nyt uusittu 9.7.2020 13:58:07 EESTTiedote

Palosaaren sillalla komeilee nyt uusi näytöllinen laskuri. Edellinen pyörälaskuri joutui ilkivallan kohteeksi, ja se rikottiin. Uusi laskuri laskee sekä ohi kulkevat pyöräilijät että jalankulkijat. Laskuri ilmoittaa kyseisen päivän ja koko vuoden tulokset. Vaasassa on yhteensä viisi pyörälaskuria, joista yhdessä on näyttö. Laskureiden tietoihin voi tutustua verkkosivullamme osoitteesta www.vaasa.fi/pyoraily

Den vandaliserade cykelräknaren har nu förnyats 9.7.2020 13:56:35 EESTTiedote

På Brändö bro ståtar nu en ny displayförsedd räknare. Den förra cykelräknaren vandaliserades och gick sönder. Den nya räknaren räknar både passerande cyklister och fotgängare. Räknaren meddelar resultaten för ifrågvarande dag och för hela året. I Vasa finns totalt fem cykelräknare, av vilka en har display. På vår webbsida på adressen www.vaasa.fi/sv/cykling kan man bekanta sig med uppgifterna i räknarna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme