Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Naurutakuulla varustettu pellehyppyshow tulee taas!

Jaa

Äärimmäisen viihdyttävä ja hullunkurinen pellehyppyshow viihdyttää ihmisiä taas elokuussa! Kansainvälisestikin mainetta niittänyt Jerobeam Salakyttä Team ottaa haltuun Uimastadionin hyppytornin keskiviikkona 8.8. klo 18 spektaakkelimaisen show’n merkeissä.

Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola
Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola

Luvassa on noin sata posketonta suoritusta, ja lukuisat hypyt tarjoillaan erilaisilla rekvisiitoilla maustettuna. Katsojat voivat nähdä esityksessä mm. suksia, palloja, tulta, liekkejä, fillareita ja muuta taattua vesipellejen kohellusta.

”Esitys tulee olemaan täynnä hauskaa akrobatiaa sekä huimia ja viihdyttäviä temppuja. Meitä on 18 hyppääjää, sekä muutama uusi, yllätyksellinen temppu! Esityksillämme on aina naurutakuu”, hehkuttaa Jerobeam Salakyttä Teamin Werneri Vetelä.

Lippuja kesän viihdyttävimpään esitykseen voi ostaa ennakkoon Uimastadionin ja Kumpulan maauimaloiden kassoilta 23.7. alkaen. Liput maksavat 5€/hlö (alle 3-vuotiaat maksutta), ja ennakkolipulla pääsee Uimastadionin katsomoon klo 17.15 alkaen. Paikan päällä lippuja voi ostaa klo 17.30 alkaen.

Pellehyppypäivänä keskiviikkona 8.8. Uimastadionin ovet avataan normaalisti klo 6.30, mutta uintiaika päättyy poikkeuksellisesti jo klo 16.00 ja alueelta tulee olla poistunut klo 16.30 mennessä. Ennakkolipun haltijat voivat uintiajan päätyttyä jäädä odottamaan show’n alkamista alueen sisäpuolelle, jossa heidän pellehyppylippunsa tarkastetaan.

Avainsanat

Kuvat

Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola
Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Satakielikuukausi hyllar språklig mångfald18.2.2019 11:47:53Tiedote

Flerspråkighetsmånaden Satakielikuukausi hyllar modersmålet, flerspråkighet och språklig mångfald. Festivalen, som i år firas för femte gången, inleds på den Internationella modersmålsdagen 21.2 och avslutas på Världspoesidagen och Internationella dagen mot rasism, och den breder ut sig till kulturcentrum, bibliotek, skolor och hem. Flerspråkighetsmånaden utmanar alla att reflektera över modersmålets och språkens betydelse genom konsten, möten och gemensamt görande. Festivalen firas även på andra håll i Norden under namnet Multilingual Month.

Satakielikuukausi juhlii kielellistä moninaisuutta18.2.2019 11:44:22Tiedote

Äidinkieltä, monikielisyyttä ja kielellistä moninaisuutta juhlistavaa Satakielikuukautta vietetään tänä vuonna viidettä kertaa. Kulttuurikeskuksiin, kirjastoihin, kouluihin ja koteihin levittäytyvä verkostofestivaali alkaa kansainvälisenä äidinkielen päivänä 21.2.2019 ja päättyy maailman runouden päivän ja maailman rasisminvastaisen päivän tapahtumiin 21.3.2019. Satakielikuukausi haastaa tarkastelemaan äidinkielen ja kielten merkitystä taiteen, kohtaamisten ja yhdessä tekemisen kautta. Festivaalia on vuodesta 2017 alkaen vietetty myös muissa Pohjoismaissa nimellä Multilingual Month.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme