Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Naurutakuulla varustettu pellehyppyshow tulee taas!

Jaa

Äärimmäisen viihdyttävä ja hullunkurinen pellehyppyshow viihdyttää ihmisiä taas elokuussa! Kansainvälisestikin mainetta niittänyt Jerobeam Salakyttä Team ottaa haltuun Uimastadionin hyppytornin keskiviikkona 8.8. klo 18 spektaakkelimaisen show’n merkeissä.

Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola
Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola

Luvassa on noin sata posketonta suoritusta, ja lukuisat hypyt tarjoillaan erilaisilla rekvisiitoilla maustettuna. Katsojat voivat nähdä esityksessä mm. suksia, palloja, tulta, liekkejä, fillareita ja muuta taattua vesipellejen kohellusta.

”Esitys tulee olemaan täynnä hauskaa akrobatiaa sekä huimia ja viihdyttäviä temppuja. Meitä on 18 hyppääjää, sekä muutama uusi, yllätyksellinen temppu! Esityksillämme on aina naurutakuu”, hehkuttaa Jerobeam Salakyttä Teamin Werneri Vetelä.

Lippuja kesän viihdyttävimpään esitykseen voi ostaa ennakkoon Uimastadionin ja Kumpulan maauimaloiden kassoilta 23.7. alkaen. Liput maksavat 5€/hlö (alle 3-vuotiaat maksutta), ja ennakkolipulla pääsee Uimastadionin katsomoon klo 17.15 alkaen. Paikan päällä lippuja voi ostaa klo 17.30 alkaen.

Pellehyppypäivänä keskiviikkona 8.8. Uimastadionin ovet avataan normaalisti klo 6.30, mutta uintiaika päättyy poikkeuksellisesti jo klo 16.00 ja alueelta tulee olla poistunut klo 16.30 mennessä. Ennakkolipun haltijat voivat uintiajan päätyttyä jäädä odottamaan show’n alkamista alueen sisäpuolelle, jossa heidän pellehyppylippunsa tarkastetaan.

Avainsanat

Kuvat

Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola
Pellehyppyjä Uimastadionilla, kuva: Konsta Linkola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin mallin toisen kauden avustushaku käynnissä27.6.2018 13:22Tiedote

Helsingin malli on osallistavan ja alueellisen kulttuurityön malli, jossa taidelaitoksia ja taiteen ammattilaisryhmiä kannustetaan toimimaan seiniensä ulkopuolella eri kaupunginosissa yhteistyössä alueen asukkaiden ja yhteisöjen kanssa. Avustushaku vuosina 2019–2021 toteutettaville hankkeille on paraikaa käynnissä. Uuden hankekauden prioriteettialueet ovat Kannelmäki-Malminkartano, Tapulikaupunki-Suutarila ja Vuosaari.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme