Suomalainen Kirjakauppa

Näyttävä lippulaivamyymälä avattiin Helsingin Aleksanterinkadulle

Jaa

Suomalaisen Kirjakaupan myymäläverkoston laajeneminen huipentui uuden lippulaivan avajaisiin Aleksanterinkatu 15:ssä Helsingissä torstaina 1.11.2018. Suomalainen avasi uuden myymälänsä samaan liiketilaan 100 vuoden tauon jälkeen.

Suomalainen Kirjakauppa on investoinut myymäläverkostoonsa vahvasti viime vuosina. Myymäläverkostoon tuli vuoden 2018 aikana 6 uutta myymälää.

”Uskomme kirjakaupan vetovoimaan digitalisoituvassa maailmassa: näemme enemmänkin merkkejä siitä, että lukeminen, käsillä tekeminen ja itsensä kehittäminen ovat kasvussa”, kommentoi toimitusjohtaja Minna Kokka, ”aito asiakaspalvelu ja osaaminen varmistavat sen, että lukija kohtaa kirjansa ja lahjanetsijä lahjansa – algoritmeista on apua, mutta viimekädessä ihmistä se ei palvelutilanteessa korvaa.”

Lippulaivan myymäläkonseptin suunnittelu toteutettiin yhteistyössä suunnittelutoimisto Kuudennen kanssa. Uudessa lippulaivamyymälässä on ensimmäisiä ilmentymiä mainostoimisto Folkin kanssa toteutettavasta brändiuudistuksesta.

Suunnittelun tuloksena Helsingin keskustaan luotiin kirjanystävän olohuone, tapahtumien näyttämö ja näyteikkuna sekä kirjallisuudelle että muille tuotteille.

2. kerroksen halli

Suomalainen Kirjakauppa Aleksi 15, uusi lippulaiva

Aleksanterikatu 15, Helsinki

Yli 1 000 m² uuden ajan kirjakauppaa kahdessa kerroksessa

2. kerroksessa Café Zoceria


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa
Maistraatinportti 1
00015 OTAVAMEDIA

+358915661http://www.suomalainen.com

Suomalainen Kirjakauppa on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Yli 62 myymälää palvelevat ympäri Suomen sekä verkkokirjakauppasi, Suomalainen.com, on avoinna 24/7!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomalainen Kirjakauppa

Suomalainen Kirjakauppa valitsee Vuoden kirjan – kirjavuoden kärkiteokset ovat tässä25.10.2018 12:30Tiedote

Suomalaisen Kirjakaupan henkilökunta on valinnut kirjavuoden rakastetuimmat teokset: Suomalaisen Vuoden kirja -finalistit 2018 julkistettiin Helsingin Kirjamessuilla. Suomalaisen Vuoden kirja -finalistit 2018 ovat: Tuntematon Kimi Räikkönen, Kari Hotakainen ja Kimi Räikkönen Pintti, Tommi Kinnunen Rouva C., Minna Rytisalo Punainen osoitekirja, Sofia Lundberg Nainen ikkunassa, A.J. Finn 21 oppituntia maailman tilasta, Yuval Noah Harari ”Suomalaisen Vuoden kirja -tunnustuksella innostunut henkilökuntamme haluaa palkita heidän kirjavuotensa oman suosikin, kirjan, josta he itse ovat pitäneet ja mitä on ollut ilo suositella asiakkaillemme”, kertoo Suomalaisen Kirjakaupan kaupallinen johtaja Reetta-Liisa Pikkola. Suomalaisen Vuoden kirja -äänestys toteutetaan tulevaisuudessa joka vuosi. Suomalaisen Kirjakaupan henkilökunnasta koostuva raati valitsee tämän vuoden voittajan perjantaina 23. marraskuuta. Lue finalistien valintaperustelut täältä.

Suomalainen Kirjakauppa: Suomen paras retail -konsepti 201811.10.2018 10:42Tiedote

Suomalainen Kirjakauppa on voittanut Suomen parhaan ketjukonseptin palkinnon vuoden 2018 NCSC Awards -palkintogaalassa. Arviossa otettiin huomioon sekä myymälöiden toimivuus ja brändi, asiakaspalvelukonsepti sekä jatkuva myymäläkonseptin kehittäminen. NCSC:n tuomaristo huomioi perusteluissaan Suomalaisen Kirjakaupan kykyä kasvattaa ja uudistaa myymäläketjua digitalisaation ja verkkokaupan mullistamalla toimialalla: “Ketju on panostanut asiakaspalveluun ja onnistunut jalkauttamaan sen henkilökunnalleen erinomaisesti. Asiointikokemus ketjun liikkeissä on erittäin positiivinen. Ketju on aktiivisesti kehittänyt uusia, poikkeavia konsepteja, joista hakenut kokemuksia pilottihankkeissa. Uudistuspaineissa ketju ei kuitenkaan ole sortunut liialliseen ja turhaan rönsyilyyn vaan pysynyt uskollisena tuotteelle, jonka ympärille ketju on kehitetty. Ketju on onnistuneesti ja ansiokkaasti uudistunut verkkokaupan kasvaessa ja digitalisaation kehittyessä ja kyennyt kasvamaan, vaikka toimii alalla, joka

Suomalainen Kirjakauppa avaa toisen myymälän Jyväskylään17.9.2018 11:15Tiedote

Suomalainen Kirjakauppa panostaa edelleen myymäläverkoston laajentamiseen ja avaa uuden myymälän Jyväskylään kauppakeskus Seppään Akateemiselta Kirjakaupalta vapautuviin tiloihin. ”Kauppakeskus Seppä tarjoaa Suomalaiselle mielenkiintoisen asiakaskunnan ja ympäristön. Me haluamme palvella siellä, missä asiakkaatkin ovat arjessaan", toimitusjohtaja Minna Kokka toteaa. Akateemisen Kirjakaupan henkilökunta siirtyy Suomalaisen Kirjakaupan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Suomalainen Kirjakauppa palkittiin tänä vuonna jo kolmannen kerran peräkkäin Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Lisätietoja: Minna Kokka toimitusjohtaja Suomalainen Kirjakauppa minna.kokka@suomalainen.com +358 40 145 4111

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme