Espoon kaupunki - Esbo stad

Neljänsiä koronarokotuksia laajennetaan heinäkuussa kaikkiin 70 vuotta täyttäneisiin

Jaa

Espoo laajentaa neljänsien koronarokoteannosten tarjoamista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) uuden suosituksen mukaisesti.

THL suosittaa kuntia tarjoamaan heinäkuusta alkaen neljättä koronarokoteannosta henkilöille, joilla on suurin lääketieteellinen riski vakavalle koronataudille eli seuraavassa järjestyksessä:

  1. 70–79-vuotiaat, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin
  2. 18–69-vuotiaat lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat
  3. 60–69-vuotiaat, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin.

Neljännen annoksen voi ottaa, kun kolmannesta rokotteesta on kulunut kolme kuukautta.

Voit tarkistaa lääketieteelliset riskiryhmät THL:n verkkosivuilta.

Neljännen koronarokoteannoksen laajennus Espoossa

Espoo laajentaa neljännet koronarokotukset ensimmäiseksi kaikkiin 70–79-vuotaisiin. Tähän ensimmäiseen ryhmään kuuluvat voivat varata koronarokoteajan jo heinäkuussa.

Neljännet koronarokotteet laajennetaan elokuussa myös 18–69-vuotiaisiin, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin ja tämän jälkeen kaikkiin 60–69-vuotiaisiin. Ilmoitamme verkkosivuillamme, kun näihin ryhmiin kuuluvat voivat varata ajan koronarokotukseen.

Ajanvaraus rokotukseen

Voit varata ajan rokotukseen jättämällä takaisinsoittopyynnön numeroon 09 816 34800 (ma-pe klo 8–16). Maanantaista 18.7. alkaen rokotuksia annetaan toistaiseksi vain ajanvarauksella.

Uusimpien rokotusryhmien ei tällä hetkellä ole mahdollista varata rokotusaikaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin verkkopalvelusta koronarokotusaika.fi.

Lisää tietoa ja uusimmat päivitykset koronarokotuksista Espoossa osoitteessa espoo.fi/koronarokotus.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme