Espoon kaupunki - Esbo stad

Neppersin tuetun asumisen yksikkö sulkee ovensa kesäkuun lopussa

Jaa

Pohjois-Espoossa sijaitseva Neppersin tuetun asumisen yksikkö lopettaa toimintansa. Neppersin asukkaat ovat muuttaneet jo kevään aikana muualle ja tilat tyhjenevät kokonaan kesäkuun aikana.

Neppersin tuetun asumisen yksikkö on tarjonnut päihteetöntä määräaikaista tukiasumista päihde- ja mielenterveysasiakkaille. Alun perin Neppers perustettiin 1970-luvulla eläkkeellä olevien päihdeongelmaisten huoltokodiksi. Neppersin tarjoaman palvelun kysyntä on viime vuosien aikana ollut heikohkoa ja yksikön tilojen kunto heikko, joten yksikön toiminnan päättäminen ja palvelun siirtäminen muihin mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalveluihin tuli ajankohtaiseksi.  

Myös jatkossa Espoon kaupungin tavoitteena on turvata ja vahvistaa päihde- ja mielenterveysasiakkaiden pysyvää asumista, asumisen edellytyksiä sekä selviytymistä ympäröivässä yhteiskunnassa. Espoo järjestää päihde- ja mielenterveysasiakkaille erilaisia asumispalveluja, kuten tuettua asumista, palveluasumista ja tehostettua palveluasumista sekä omana että ostettavana palvelutoimintana.

Yhteyshenkilöt

Juha-Pekka Strömberg
Mielenterveys- ja päihdepalvelujen päällikkö
+358 43 826 8538
juha-pekka.stromberg@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme