DNA Oyj

Netflix tuli DNA TV-hubiin - ohjelmat myös 4K:na

Jaa

DNA ja Netflix ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Netflix on nyt tuotu DNA TV-hubille osana uusinta ohjelmistopäivitystä. DNA TV-hubin käyttäjä voi seurata Netflixin ohjelmia myös 4K-laadulla.

DNA TV-hubi
DNA TV-hubi

DNA on Suomen ensimmäinen tv-operaattori, jonka digiboksilla (DNA TV-hubi) voi katsoa Netflixin ohjelmia 4K-tarkkuudella, eli kuvan laatu on neljä kertaa teräväpiirtolähetystä tarkempi. Ohjelmien katselu 4K:na edellyttää, että asiakkaalla on 4K-televisio sekä Netflixiltä 4K-tilaus. Laajakaistalta vaadittava miniminopeus on 25 Mbit/s.

”Netflix on merkittävä täydennys DNA TV-hubin palvelukokonaisuuteen, ja erityisesti sen 4K-ominaisuus vie sisältöjen katselun uuteen aikaan”, kertoo DNA:n viihdeliiketoiminnassa johtajana toimiva Mikko Saarentaus.

Netflix-sovelluksen voi käynnistää DNA TV-hubilla suoraan laitteen menusta, kanavapaikalta 140, kanavanauhasta ja ohjelmaoppaasta sekä pian myös DNA TV-hubin kaukosäätimen Netflix-napista.

Netflix on maailman johtava suoratoistopalvelu, jossa on kattava valikoima kriitikkojen kiittämiä elokuvia, stand up -komiikkaa, dokumentteja, sarjoja ja lastenohjelmaa kaikenikäiselle. Netflix tuottaa myös monia omia ohjelmia, joita se esittää yksinoikeudella (House of Cards, Narcos, The Crown, Stranger Things ja 13 Reasons Why) – näistä suurin osa on tarjolla 4K-tarkkuudella.

Palveluun kirjaudutaan olemassa olevilla Netflix-tunnuksilla. Jos käytössä vielä ole omaa tunnusta, sen voi tilata suoraan osoitteessa www.netflix.fi.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme palvelun, jossa on helppo siirtyä eri sisällöistä toiseen. Erityisen tärkeää on, että netin ja tv:n tarjonnasta löydetään erityisesti elokuvat, tv-sarjat, urheilulähetykset ja muu ohjelmatarjonta helposti ja samasta paikasta. Tv-sisältöjä halutaan katsoa oman aikataulun mukaisesti, ja mobiililaitteelle saatavat sovellukset halutaan käyttöön myös isolle tv-ruudulle”, Saarentaus kertoo.

DNA toi DNA TV-hubin myyntiin tänä kesänä.

”DNA TV-hubin myynti alkoi heti vauhdikkaasti, mikä kertoo suomalaisten olevan nyt innolla siirtymässä uudenlaiseen televisionkatseluun”, Saarentaus toteaa.

DNA TV-hubi on uusi Android TV -laite, joka yhdistää digiboksin, nettisovellukset, pelit ja musiikin yhdeksi kokonaisuudeksi sekä tuo älypuhelimista tutun sovelluskauppamaailman myös televisiolle. DNA TV-hubissa toimivat mm. kaikkien kolmen isoimman kotimaisen tv-kanavan sovellukset Katsomo, Yle Areena ja Ruutu, sekä niiden lisäksi YouTube, Deezer ja nyt myös Netflix. Laitteeseen on tarjolla kattava joukko pelejä ja muita sovelluksia Google Play -sovelluskaupasta. DNA TV-hubissa on sisäänrakennettu Google Cast, jonka avulla puhelimesta tai tabletista voi helposti peilata sisältöjä televisioon. DNA:n kattava maksu-tv-tarjonta on saatavana DNA TV-hubille antenni-, kaapeli- ja IPTV-jakeluna.

Laitteen on DNA:lle valmistanut Sagemcom.


Android TV, Google Play logo, Google Cast and YouTube are trademarks of Google Inc.
DNA, DNA TV ja DNA TV Hubi ovat DNA Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.


Lisätietoja medialle:
Mikko Saarentaus, johtaja, viihdeliiketoiminta, DNA Oyj, puh. 044 549 0374, mikko.saarentaus@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Kuvat

DNA TV-hubi
DNA TV-hubi
Lataa
DNA TV-hubi ja kaukosäädin
DNA TV-hubi ja kaukosäädin
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA rakentaa valokuituverkon Vaasaan11.6.2018 12:00Tiedote

DNA rakentaa Vaasaan kattavan valokuituverkon taloyhtiöiden ja yritysten tv- , laajakaista- ja verkkopalveluita varten. Palvelut tulevat olemaan käytettävissä suuressa osassa Vaasaa viimeistään kuluvan vuoden lopussa. Uusimpien standardien mukaisella valokuituyhteydellä DNA pystyy toteuttamaan gigaluokan (1000 Mb/s) nopeuksiin yltävän laajakaistan, monipuoliset tv-palvelut sekä yritysverkkojen modernit ratkaisut. Uudella valokuituverkolla DNA valmistautuu myös tulevaan 5G-aikaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme