Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Next Level -tapahtuma johdattaa kohti yhteishakua

Jaa

Next Level on Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tapahtuma- ja viestintäkonsepti, jolla aktivoidaan ysiluokkalaisia pohtimaan peruskoulun jälkeisiä jatkosuunnitelmia sekä tarjotaan tukea kouluissa tehtävään ohjaustyöhön.

Toista kertaa 10.–14.9.2018 järjestettävä toiminnallinen tapahtuma innostaa ja herättelee yhdeksäsluokkalaisia jatko-opintoihin omien vahvuuksien, ammattien ja työelämän kautta. Tapahtumassa luodaan positiivinen ja kannustava ilmapiiri, jonka avulla omat vahvuudet valjastetaan tuleviin jatko-opintoihin.

Maksimissaan tunnin kestävä tapahtuma toteutetaan viidellä eri alueella yhden päivän aikana niin, että alueella on yhteensä noin 10 tapahtumaosuutta päivässä. Tapahtumaan on tänä vuonna ilmoittautunut yli 3000 helsinkiläistä ysiluokkalaista.

Next Level -tapahtumasta toteutetaan myös video koulujen käyttöön. Tapahtumassa ja videolla pyritään havainnollistamaan peruskoulun viimeisen luokan aikajanaa.

Tapahtumaviikon juontajana toimii tubettaja Zone VD, joka oli mukana Next Levelissä viime vuonnakin. Kasvatuksesta ja koulutuksesta vastaava apulaispormestari, Pia Pakarinen, on myös kutsuttu tilaisuuteen.

Tapahtuma järjestetään Stadin ammattiopiston tiloissa ja Maunula-talossa:

  • ma 10.9. Kullervonkatu (eteläinen ja keskinen alue)
  • ti 11.9. Maunula-talo (läntinen ja pohjoinen alue)
  • ke 12.9. Vilppulantie (koillinen alue)
  • to 13.9. Prinsessantie (itäinen ja kaakkoinen alue)
  • pe 14.9. Prinsessantie (itäinen ja kaakkoinen alue)

Lisätiedot: Tuulia Tikkanen, Helsingin kasvatus ja koulutus, opetuskonsultti, puh. 09 310 88047, tuulia.tikkanen@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Ilja Hakala, markkinointisuunnittelija
Puh. 040 508 7869
ilja.hakala@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinki Education Week valtaa taas pääkaupungin marraskuussa17.4.2019 07:20:00 EESTTiedote

Helsinki Education Week järjestetään toista kertaa 4.–8.11.2019. Tapahtumakokonaisuus tekee näkyväksi helsinkiläisissä päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävää työtä. Viime vuonna viikon aikana järjestettiin yli 120 oppimiseen liittyvää tapahtumaa ympäri kaupunkia. Suuri osa ohjelmasta järjestetään yhdessä kansainvälisten oppimisen asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 16.4.201912.4.2019 11:44:58 EESTTiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan kokous pidetään tiistaina 16. huhtikuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kasvatus-ja-koulutus-asiakirja?year=2019&ls=11&doc=Kasko_2019-04-16_Kklku_5_El verkkosivuilla. Esityslistalla on muun muassa toimialan toimintakertomus vuodelta 2018. Toimintakertomuksessa kuvataan toimialan ensimmäistä kokonaista toimintavuotta, asetettujen tavoitteiden saavuttamista, taloutta ja henkilöstöä. Vuoden 2018 aikana jatkettiin kasvatuksen ja opetuksen uudistamista uusien varhaiskasvatus- ja opetussuunnitelmien sekä kaupunkistrategian mukaisesti. Helsingin kasvu ja kansainvälistyminen näkyivät kasvatuksessa ja koulutuksessa. Asiakasmäärät kasvoivat niin varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa, lukiokoulutuksessa, työväenopistoissa kuin ammatillisessa koulutuksessa. Varhaiskasvatuksen kysyntä kasvoi kaikissa ikäryhmissä. Syksyllä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme