NIEMI PALVELUT JULKISHALLINNON SOPIMUSTOIMITTAJAKSI HANSELIIN

Jaa

Hansel Oy on hyväksynyt Niemi Palvelut Oy:n sopimustoimittajaksi muuttokuljetusten dynaamiseen hankintajärjestelmään (DPS). Muuttokuljetusten sopimuskausi astui voimaan 26.1.2021 ja jatkuu vuoteen 2026 saakka.

Hankintajärjestelmässä Hanselin asiakas – valtionhallinto, kunta tai muu julkinen taho – voi kilpailuttaa sopimus­toimittajia keskenään ja tehdä hankintasopimuksen kilpailutuksen voittaneen toimijan kanssa. Asiakas laatii järjestelmässä kilpailutukselleen valintakriteerit, jotta tärkeät eri osa-alueet tulevat huomioiduiksi mahdollisimman hyvin ja kattavasti. 

Hinta harvoin paras mittari kilpailutuksissa

”Julkisissa hankintapäätöksissä on yhä useammin alettu huomioida hinnan lisäksi myös muita seikkoja. Luotettavuus, vastuullisuus- ja ympäristökysymykset sekä turvallisuus ovat nousseet yhä tärkeämmiksi valintaperusteiksi”, johtaja Esa Niemi Niemi Palvelut Oy:stä sanoo. 

”Eri valintaperusteiden painotukset on hyvä miettiä tarkkaan jo tarjouspyyntövaiheessa. Hinnaltaan halvin ei useinkaan ole kokonaistaloudellisesti edullisin.”

Viisi vinkkiä muuttopalveluiden julkiseen kilpailutukseen:

  • Panosta tarjouspyyntöön - se kannattaa!
  • Kokonaistaloudellisesti edullisin vai hinnaltaan halvin? Hinta on harvoin paras mittari tarjousten vertailussa.
  • Varmista toimijan vastuullisuus: tilaajavastuulaki velvoittaa työn tilaajaa.
  • Huomioi muuton turvallisuus: tietoturva, henkilöturvallisuus, työturvallisuus. Sama miehistö koko muuton ajan lisää turvallisuutta.
  • Kierrätys ja ympäristöasiat: varmista jätelain velvoitteiden toteutus ja ajoneuvokaluston käyttövoimien vähäpäästöisyys.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Niemen yritysvideo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

johtaja Esa Niemi, p. 0400 452 400; esa.niemi@niemi.fi

avainasiakaspäällikkö Sanna Sivén, p. 050 518 2250; sanna.siven@niemi.fi

Kuvat

Lataa
johtaja Esa Niemi, Niemi Palvelut Oy
johtaja Esa Niemi, Niemi Palvelut Oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Niemi Palvelut Oy
Niemi Palvelut Oy
Hankasuontie 11 B
00390 Helsinki

020 554 554https://www.niemi.fi

Niemi Palvelut Oy

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 36 000 muuttoa ja noin 62 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1300 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Tapahtumapalvelut-yksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä.

Koko autokalustomme operoi täysin fossiilittomasti: kaikki automme kulkevat joko biokaasulla, uusiutuvalla dieselillä tai täyssähköllä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Niemi Palvelut Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme